• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
arkadaşlar geçenlerde bi haber sitesinde okudum kafatasının içine silikon yerleştirip 5 cm boy uzatıyorlarmış maliyeti 8000 dolar dı sanırım ama sadece kafadan uzuyorsunuz yani bana komik geldi

bana da komik geldi! bunu yaptırsam boyuma yakın kafam olurdu neredeyse...:roflol:

canım sen kullandin :asigim: :asigim: :asigim: ben kacirmisim... eski mesajlara da baktim ama anlamadim ne kullandigini... sana zahmet bi daha deyiverir misin a.s.

evet arkadaşlar ben de göremedim bunu.boy uzatmayla alakalı yanlış anlamadıysam. tekrar yazabilir misiniz?:sm_confused:

canm çok geçmiş olsun yaaa

cok tsk ederim canim. sagol.
canım sen kullandin :asigim: :asigim: :asigim: ben kacirmisim... eski mesajlara da baktim ama anlamadim ne kullandigini... sana zahmet bi daha deyiverir misin a.s.

canim sana ozelden yazdim

arkadaşlar geçenlerde bi haber sitesinde okudum kafatasının içine silikon yerleştirip 5 cm boy uzatıyorlarmış maliyeti 8000 dolar dı sanırım ama sadece kafadan uzuyorsunuz yani bana komik geldi
nasil yani sadece kafadan uzuyorsun? herhalde tahmin ettigim gibi degil :) cok komik olur oyle ya

ewet arkadaşlar gerçekten kafadan uzatıyorlarmış 90 dk bi operasyonla hemde sonra normal hayata dönülüyormuş ama gerek yok bence böle şeylere sadece kafadan olması kötü yani başka türlü olsa değerde ama öyle kısa süren bişi yok malesf..... az önce de bu sitede okudun bi arkadaş yoko yla 25 günde 4cm uzadığını söylüyo 18 yaşındaymış sizce böle bişi olabilirmi ki ya

ewet arkadaşlar gerçekten kafadan uzatıyorlarmış 90 dk bi operasyonla hemde sonra normal hayata dönülüyormuş ama gerek yok bence böle şeylere sadece kafadan olması kötü yani başka türlü olsa değerde ama öyle kısa süren bişi yok malesf..... az önce de bu sitede okudun bi arkadaş yoko yla 25 günde 4cm uzadığını söylüyo 18 yaşındaymış sizce böle bişi olabilirmi ki ya

canim 25 gunde 4 cm kim uzamis? olur mu hic oyle hayatim. 25 gunde 4 cm uzama imkansiz bence. 3-6 ayda 7-8 cm olur da ama 25 4 cm icin gun cok erken degil mi?

kizlar satici olabilir dikkat
kim uzamis 25 gunde
ergenlik caginda olan bi cocuk bile okdar atmaz
lutfen buradaki insanlarin umutlarini kirmayin
aaa bak o uzadi biz niye uzamadik diye karamsarliga kaptirmayin
benim ihtiyacim yok ama olan arkadaslari dusunuyorum

bende öyle düşündüm gerçekten ya 25 günde 4cm nası olur anlamadım yani bu sitede okudum bende burdan bulamazsanız google den yoko doğal boy uzatıcı kullananların paylaşım alanı diye girin orda çıkıyor zaten imkansız değilmiii

Boy uzatmak için ;Çemen 50gr. Günlük 50 gr. Karabiber50gr,zeytinyağı 200 gr.cümlesi bir şişe içine konarak bir müddet güneşte bırakılır. Bu yağ ile ( amudu fikari)omurgalara sürülürse boyu uzatır diyo bendeki kitapta deneyen olursa sonucu bana da yazsın

yumurtaları haşlamak için kullandığımız suyu dökmeyin. bütün vücudunuza sürün ve en fazla 15-20 dk. fazla yakıcı olmayan güneşte kalın. haşlanmış yumurtanın suyundaki kalsiyum kemiklerin uzamasına yarıyormuş. 10 sene önce bir doktordan duymuştum ama ben hiç denemedim.

arkadaslar hiç kimi-yoko diye birşey duydunuz mu,japonlar bunun sayesinde uzuyormus,internette buldum:(

35 yasına kadar uzatıyormus,akupunktur yapıyormus ayaklara,ne derece dogrudur bilemıyorum ama:(

arkadaslar hiç kimi-yoko diye birşey duydunuz mu,japonlar bunun sayesinde uzuyormus,internette buldum:(

ewet canım ben duydum hatta kullanan arkadaşlar vardı bu sitede ama konu silinmiş o yüzden bi yorum yapamıycam

arkadaşlar genetik falan orası doğru da bazen de grçekten şans galiba benim erkek kuzenim 1,90-1,95 civarı kız kardeşi 145-150 civarı arada acayip fark var yani

basket fln deniliyo ama ben 5 sene oynadım hemde yoğun biçimde okulun takımındaydım şehrin takımındaydım inanın bi fayda göreemedim 19 yaşındayım 1.61 boyum bi bayan için fenada sayılmaz diye düşünüyorum ama bu saatten sonra boy uzatma şansım varmı bilmiyorum bilgisi olan varsa yazzın bahar geldiya spora başladım her egzersin sonunda zıplıyorum gülük işe yararmı bilmiyorum

Yoga yapan kadınların boyu uzuyor

18.04.2008

Amerika'daki Temple Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre, 9 haftalık yoga programına katılan yaşlı kadınların yürüme hızları ve dengelerinde ölçülebilir gelişmeler, boylarında ise ortalama bir santim uzama saptandı. Araştırma ekibinden Dr. Jinsup Song, bu sonuçların kadınların yoga yaparken daha dik oturmalarından kaynaklandığını dile getirdi. Dr. Song ve ekip arkadaşı Marian Garfinkel özellikle yaşlılar için bir program geliştirmek amacıyla bir yoga eğitmeniyle çalıştı. 65 yaşındaki 24 kadının incelendiği araştırma kapsamında kadınlara, haftada 2 kez tam 1.5 saat boyunca yoga yaptırıldı. Programdan sonra kadınların daha hızlı yürüdükleri, daha uzun adımlar attıkları, tek bacak üzerinde daha uzun süre bekleyebildikleri ve boylarında belirli bir uzama olduğu saptandı.

pilates yapanlarin da 2-3 cm kadar uzuyor... a.s.

Arkadaşlar bence bu boy olayına takmamak lazım. Benim boyum uzun ama ciddi sölüyorum en önemlisi sağlıklı olmak bence. Bunu unutmamak lazım ve bence fark etmiyo uzunmuş kısamış..Boy illaki insanı güzel gösteren bi özellik değil. Belki ilk bakışta dikkat çekersiniz o kadar.
Sallayın bu başlığı ya.
Kendimize güvensek herşey bitmiştir bence.

Arkadaşlar bence bu boy olayına takmamak lazım. Benim boyum uzun ama ciddi sölüyorum en önemlisi sağlıklı olmak bence. Bunu unutmamak lazım ve bence fark etmiyo uzunmuş kısamış..Boy illaki insanı güzel gösteren bi özellik değil. Belki ilk bakışta dikkat çekersiniz o kadar.
Sallayın bu başlığı ya.
Kendimize güvensek herşey bitmiştir bence.

tabiki arkadaşım herşeyin başı sağlık ama uzun boylu olmak daha güzeldir bence ama uzun değilimkiiii

Back