arkadaşlar geçenlerde bi haber sitesinde okudum kafatasının içine silikon yerleştirip 5 cm boy uzatıyorlarmış maliyeti 8000 dolar dı sanırım ama sadece kafadan uzuyorsunuz yani bana komik geldi
canım sen kullandin :asigim: :asigim: :asigim: ben kacirmisim... eski mesajlara da baktim ama anlamadim ne kullandigini... sana zahmet bi daha deyiverir misin a.s.
canm çok geçmiş olsun yaaa
canım sen kullandin :asigim: :asigim: :asigim: ben kacirmisim... eski mesajlara da baktim ama anlamadim ne kullandigini... sana zahmet bi daha deyiverir misin a.s.
nasil yani sadece kafadan uzuyorsun? herhalde tahmin ettigim gibi degil :) cok komik olur oyle yaarkadaşlar geçenlerde bi haber sitesinde okudum kafatasının içine silikon yerleştirip 5 cm boy uzatıyorlarmış maliyeti 8000 dolar dı sanırım ama sadece kafadan uzuyorsunuz yani bana komik geldi
ewet arkadaşlar gerçekten kafadan uzatıyorlarmış 90 dk bi operasyonla hemde sonra normal hayata dönülüyormuş ama gerek yok bence böle şeylere sadece kafadan olması kötü yani başka türlü olsa değerde ama öyle kısa süren bişi yok malesf..... az önce de bu sitede okudun bi arkadaş yoko yla 25 günde 4cm uzadığını söylüyo 18 yaşındaymış sizce böle bişi olabilirmi ki ya
arkadaslar hiç kimi-yoko diye birşey duydunuz mu,japonlar bunun sayesinde uzuyormus,internette buldum
Arkadaşlar bence bu boy olayına takmamak lazım. Benim boyum uzun ama ciddi sölüyorum en önemlisi sağlıklı olmak bence. Bunu unutmamak lazım ve bence fark etmiyo uzunmuş kısamış..Boy illaki insanı güzel gösteren bi özellik değil. Belki ilk bakışta dikkat çekersiniz o kadar.
Sallayın bu başlığı ya.
Kendimize güvensek herşey bitmiştir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?