E
eylul_aksami
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sema..1907
-
canim plates nasil yapiliyor bilmiyorum ki. sen biliyorsan eger bana anlatir misin lutfen.
kızlarrrrrrrrr ne otu ne diyorsunuz yaws:uhm: benim boyumda çık kısaydı babam bana balık yağı hapı aldı ablam kullanmamıştı hap alamıyordu yutamıyordu ben kullandım benim boyum uzadı ama az kullandım basketbol oynarsanda uzar ama balık yağı herkese sölerim tavsiye ederim a.s.
kızlarrrrrrrrr ne otu ne diyorsunuz yaws:uhm: benim boyumda çık kısaydı babam bana balık yağı hapı aldı ablam kullanmamıştı hap alamıyordu yutamıyordu ben kullandım benim boyum uzadı ama az kullandım basketbol oynarsanda uzar ama balık yağı herkese sölerim tavsiye ederim a.s.
Selam, ben de plates topu alıcam + platesle ilgili DVD jimnastik yaparken kolaylaştırıyprmuş hareketleri ama boy uzatma özelliğini duymadım arkadaşım:uhm:çok teşekkürler "yeşil kurbağa"....a.s.
arkadaşlar peki plates yapıp 5cm uzayan varmı :1shok:????tatlicadiarzu
birde bildiğiniz plates kursu varmı lütfen bana bi cevap yazınnnnnn....
sewgiler:asigim:
evet canim 1 cm gibi oldu ama sanirim daha duzgun kullansaydim daha fazla uzardim. simdi devam ediyorum. 3-6 ay olsun da bakalim ne olucak
pilatesle kalıcı mı uzuyoruz ki sonuçta duruş bozukluğunu düzeltio sürekli yapmak grkltiğini düşünüorum ya arkadaşlar şu kürü bi araştırın ben baktım nette bir şey bulamadım belki sizler bulabilirsiniz burda pylaşırsanız hepimiz seviniriz:) 22 yaşına kadar uzatıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?