- Konu Sahibi sema..1907
-
ya onlar desin sen boşver ne saçma ya nasıl regl döneminden sonra boy uzamaz benimki nasıl uzadı????benim istediğim şöyle 5cm falan daha uzaması...meloşş arkadaşım bak sen 16 yaşındasın plates yap arginine kullan salam cips vs yeme bunlar boy zaumasını durduruo sakın ha 25'e kadar bile uzayabilir boy ....herkesin bünyesi farklı oluyo arkadaşlar...
sewgilera.s.:enbuyukkk:
CANIM ENERGYSPORT DİE Bİ YER VAR ORDAN ALDIM BENDE MEMNUNUM EKLEM YERLERİM AĞRIO AMA 3 AY KULLANMAK LAZIM EN AZINDAN BUNLARI...BAKALIM YAZICAM BURAYA.... OK Bİ YAN ETKİSİ VAR GİBİ GELMEDİ BANAarginine ne? ila.mı bitkisel bişimi
bide HARDLINE diye bitkisel gıda takviyesi ürünleri var
bi ürününde anti aging, büyüme hormonu ve cincel performans yazıo(gerçi o bizi ilgilendirmez ama eksik bilgi vermemek için yazdım)
aacaba böle bi ilacın kemik gelişimi açısından yararı olurmu:sm_confused:
CANLARIM O ZAMAN HEMEN YAZAYIM... BEN DENEMEDIM AMA DENEYIP DE MEMNUN KALAN BIRINDEN ALDIM TARIFI...
50 gr.çemen
50 gr. günlük
50 gr. tane karabiber
200 gr. zeytinyagi
hepsi havanda dovulup cam siseye koyulur.2 hafta kadar guneste bekletilir.
ense kökünden kuyruk sokumuna kadar butun omurga bununla ovulur.
2 saat kadar bekletilip yýkanýr.omurgaya suruldukten sonra bir miktar guneslenmek gerekiyor.
Yalniz tabii cemenden dolayi koku fena oluyor, o yuzden dus sart... bir de kisin yapmak lazim ki, kokmasin insan... bu bitkiler sanirim saglikli omurga gelisimi icin destek sagliyor ergenlikte...
haydi kalin saglicakla... a.s.
reglden sonra da devam edıyor 22 ye kdr yolu var kızlarda boyun
seks hayatınızın pek olmaması bas unsurlar arasında die bılıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?