• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
canim plates nasil yapiliyor bilmiyorum ki. sen biliyorsan eger bana anlatir misin lutfen.

canım ben pilates videolarına baktım ayy zoryaa hemen yoruldum ama alışırsakk düzenli yaaprsak faydası olucak gibi.... :1no2:kafamçokkarıştı

kızlarrrrrrrrr ne otu ne diyorsunuz yaws:uhm: benim boyumda çık kısaydı babam bana balık yağı hapı aldı ablam kullanmamıştı hap alamıyordu yutamıyordu ben kullandım benim boyum uzadı ama az kullandım basketbol oynarsanda uzar ama balık yağı herkese sölerim tavsiye ederim a.s.

canım ben 16 yaşındayım boyum 1.55-58 arası tam emin değilim peki şimdi ben o balık yağı hapları varya onlardan kullansam işe yararmı dersin sen kaç yaşında kullanmaya başlamıştın? söylersen sevinirim :nazar::asigim:

kızlarrrrrrrrr ne otu ne diyorsunuz yaws:uhm: benim boyumda çık kısaydı babam bana balık yağı hapı aldı ablam kullanmamıştı hap alamıyordu yutamıyordu ben kullandım benim boyum uzadı ama az kullandım basketbol oynarsanda uzar ama balık yağı herkese sölerim tavsiye ederim a.s.

canım bu balık yağı hapını kullandığında yaşın kaçtı?? tam ergenlik döneminde kullandıysan büyümene faydası olmuştur belkide... fisfisfis

balık yağını kaç yaşında kullandın acaba canım ya cevap verirsen çok mutlu oluruumm:).)

ya şu ibrahim saraçoğlunun kürü var bunun hallında bilgisi olan var mı 250 ytlye satıyor

sitesinde var bakabilirsiniz ama pahalı geldi biraz çünkü çevremde kullanan yok ve işe yarayıp yaramadığını bilmiorum sizde bakarsanız sevinirim

Ben bu adama inanıyorum verdiği kürler gerçekten işe yarıyor boy konusundada işe yarayacağına inanıyorum ama gerçektende çok pahalı.

merhaba arkadaşlar ben yeniyim :-)
plates en fazla kaç cm boy uzatıyor bilen varmı??????
şimdiden teşekkürler....

merhaba arkadaşlar ben yeniyim coksekeriremsu
plates en fazla kaç cm boy uzatıyor bilen varmı??????:bbo:
şimdiden teşekkürler....a.s.

çok teşekkürler "yeşil kurbağa"....a.s.
arkadaşlar peki plates yapıp 5cm uzayan varmı :1shok:????tatlicadiarzu
birde bildiğiniz plates kursu varmı lütfen bana bi cevap yazınnnnnn....:utangac:
sewgiler:asigim:

kimileri uzunluktan şikayetçi kimileri kısalıktan benim boyumda uzun topuklu ayakkabı giymeyi çok seviyorum ama giyincede çok uzun gözüküyorum millet kaçıyor yanımdan ama gösterişli oluyor ne yalan söylüyüm tek korkum boyuma göre birini bulamamak :)))

çok teşekkürler "yeşil kurbağa"....a.s.
arkadaşlar peki plates yapıp 5cm uzayan varmı :1shok:????tatlicadiarzu
birde bildiğiniz plates kursu varmı lütfen bana bi cevap yazınnnnnn....:utangac:
sewgiler:asigim:
Selam, ben de plates topu alıcam + platesle ilgili DVD jimnastik yaparken kolaylaştırıyprmuş hareketleri ama boy uzatma özelliğini duymadım arkadaşım:uhm:

pilatesle kalıcı mı uzuyoruz ki sonuçta duruş bozukluğunu düzeltio sürekli yapmak grkltiğini düşünüorum ya arkadaşlar şu kürü bi araştırın ben baktım nette bir şey bulamadım belki sizler bulabilirsiniz burda pylaşırsanız hepimiz seviniriz:) 22 yaşına kadar uzatıyormuş

evet canim 1 cm gibi oldu ama sanirim daha duzgun kullansaydim daha fazla uzardim. simdi devam ediyorum. 3-6 ay olsun da bakalim ne olucak

tuana bu mesajından sonra bi gelişme oldumu sayfaları tek tek okudum ama göremedim
ve ne kullandığını banada özelden msj atabilirmisina.s.

ha! birde sizce 23 den sonra boy uzaması mümkünmü hani şu kemik yaşı denen bi olay var belkim kemiklerim daha 23üne gelmemiştir :PPP

Son düzenleme:
arkadaşlar benim bildiğim boy 25 yaşına kadar uzayabiliyo.CADIARZU...bide soruma cevap alamadım platesle 5cm uzayan varmı:uhm: lütfen cevap yazınnnnnnnnnnnnnn...:nazar:
teşekkürlera.s.

pilatesle kalıcı mı uzuyoruz ki sonuçta duruş bozukluğunu düzeltio sürekli yapmak grkltiğini düşünüorum ya arkadaşlar şu kürü bi araştırın ben baktım nette bir şey bulamadım belki sizler bulabilirsiniz burda pylaşırsanız hepimiz seviniriz:) 22 yaşına kadar uzatıyormuş

arkadaşlar kemik yaşına bağlı bişey o 18 yaşında olupta kemik yaşı 22 veya 23 olanda var ama şöyle bişeyde var kemikleri daha esnek olabilio...kemik yaşın küçükse 25'e kadarda uzayabilirsin...
bir tanıdığımız 24 yaşında askere gitti ve inanmayacaksınız ama askerde tam 4 4,5 cm uzamış.:kahve:.

ama erkekler bayanlara göre daha geç yaşa kadar uzayabiliyor diye bişi duymuştum.
ama mantık olarak düşününcede nasıl kilo alarak vücudu etkileyebiliyorsak kemikleride geliştirici müdahaleler edilebilir. en azından denedim olmadı deriz laelaelaelaelae

birde tuana 11. sayfada kullandığı bir şeyin etki ettiğini yazmış ben önceki yada sonraki sayafalrda ne olduğunu göremedim birine özelden msj olarak atmış
bilen varmı tuananın ne kullandığını.

birde yeşil yoko kullanmaya başlamış gelişmeler ne durumda acaba
çok soru sordum kabul:içelim:

kızlarrrrrrrr....... tuana nın ne kullandğını bilen yokmuuu:(((
yada yeşilin son durumu ne acaba gerçi kullanmaya başladığı daha bi kaç gün olmuş ama.

Back