Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
saadetzinciri

beslenmesine dikkat etmeli en önemlisi uykusuna çok dikkat etmeli erken yatmalı.saat akşam 10'dan gece 2^ye kadar olan sürede gelişim hızlanıyor.yani o esnada uykuda olmalı.
koyu yeşil bitkiler tüketilmeli diye okumuştum bir yerde

ayrıca haftada 3 kez kefal, torik, palamut ve uskumru balıklarından herhangi birinin sırt kısmında bulunan siyah etiyle beraber ızgara veya buğlama olarak tüketilmesini ibrahim saraçoğlu öneriyor.

bunun dışında da spor yapmalı.

ama her şeyden önemlisi boy uzaması genlerle ilgilidir.

yaa arkadaşlar bnm yaş 21 uzama için tam sınır yani geçenlerde bir programda dr. ömer coşkun u dinledim bitkisel ürünlerle (yağlar , vs vs) boyun uzayabileceğini söyledi hatta peygamberimizin bu konuda söylediği bir şeyden de bahsedince iyice kafama yattı boy uzatma seti varmış 130 tl içinde yenilecek içilecek ve sürülecek bitkisel ürünler varmış sipariş edeceğim ama korkuyorum para tuzağı fln olmasın diye birde yaşım tam sınır bununla birlikte nette satılan uzama ve kemikleri açma takviyesi ürün demi alsam die düşündüm ama emin olamıyorum bi yardım eder misiniz siz ne düşündünüz bu konuda?????

kızlar bu bölüme giren okuyan yok mu ya hiç

jmexy yi kullanan var mı aranızda hiç yoktan özelden msj atan cvplarınız bekliyorum lütfen..

aynı şekilde jmexy i ben de merak ediyorum kullanan varsa ya buraya ya da özelime yazsın olur mu:)

Ben de Kimi yi alıp kullanan var mı merak ettim.
Doğal görünüyor gerçekten.
Ancak gerçekten kullanmış biriine rastlayamadım.

ya bn kullandım kimi ama tam düzenli değil ve malesef çok fark olduğunu söyleyemem

uzun zamandır takip ediyorum tüm ürünleri ama cesaret edip birini bile alamadım çünkü bi çoğunun fos çıktığını okudum ama şu jmexy i çok merak ediyorum bazı forumlarda çokça okudum işe yaradığını yıllar önce çocukken de tedavi oldum ama yetmiyor bi şekilde 1.55 de tedavimi bırakmışlardı standartlara girdiğim için ssk da şu an o konuda durum ne bilemem çünkü baya zaman geçti ama cidden şu jmexy i kullanan varsa yazsın bişiler çocukluğumdan beri bununla uğraşıyorum eğer alırsam ve işe yararsa kesinlikle paylaşacağım benim gibi durumda olanlar için

ya kızlar simdi 17 yasındaym ben tam boyumu bilmiorm ama 1.68 dien bi ark var onnla aynıyım..neyse ben 14 yasında regl oldm yani biraz gec oldu dolayısıyla gelişimim daha tamamlanmamıstır normale göre diymi?..birde bu kemik ölçümü gibi seyleri hangi bölümde ne sikayetle gidip yaptırıosnz devlet hastanesinde?ve büyüme hormonu alırken herkese verilio mu o ya, her isteyene?..konuya pek ugrayan yok ama cevap yazarsanz cok sevinirim:)

simdilik kararım her gün süt ve balık yağı hapı içmek ve zor gelmezse egzersizler...kimyasala girmek istemiorm ama büyüme hormonu kafamı karıstırmıo deil yani

zıplamanın etkısı var mıdır sızce?

kızlar bende uzun süre araştırmalarımdan sonra JMEXY kullanmaya karar verdim ve aldım kullanalı henüz bir ay olmadı sonuçları aldıkça ben size yazıcağım umarım etkili olur umutlarımız boşa çıkmaz bu arada ben 31 yaşındayım

bende yoko kullanıyorum sonuç alırsam bildirirm heralde sırayla hepsni kullanıcam

jmexy için pek çok yerde olumlu sonuçlar okudum.. deneyen var mı?

Internetteki sitesi pek profesyonel hazırlanmamış, maillerime cevap vermediler. Ama gittigidiyor.com'da ki yorumlar olumlu yönde. Gene de şu an almak riskli, çok fazla tutarı var, deneyenlerin fikrini almak gerek diye düşünüyorum..

Bir de şeye dikkat ettim; forumlarda falan memnuniyetlerini dile getirmiş insanlar ama hepsi yeni üye ve 1-2 tane msjı var.. Sadece o konuya mesaj yazmışlar.. Reklam mı acaba diye de düşündürmüyor değil..

arkadaşlar ben V-TallGrowth'un yetkililerine bir soru sordum. Sorum da şuydu : ürününüzün kıllanma yapıp yapmadığını merak ediyorum dedim ve bana hiç bir hormonal bozukluğa yol açmıycağını söylediler. Ben o ürünü denemeyi düşünüyorum. Aranızda deneyen var mı?

bahsettiğin V-TallGrowth'un sitesine ben de bi soru sordum hatta aynı soruyu defalarca sordum ama bi cvp yazamadılar bana bu da beni düşündürdü açıkçası:işteonlara yolladığım mail:merhaba 13.04.2009 da yine bi mail atmıştım ürününüzün güvenilirliğine dair,nette boy uzatma konusunda pekçok ürün mevcut ve bunlar hep para tuzağı,insanların ihtiyaç ve hayallerinden adi bi şekilde faydalanılmakta.Bunu birebir yaşadığımız için bu kadar açık bi şekilde yazabiliyorum.Bu nedenle sizden tam,açık,net ve dürüstçe bi cvp istiyorum,ürününüz ileri yaşlarda da (25-26 yaş)işe yarayan gerçek uzama sağlayan bi ürün müdür????(Eğer bu şeklde değilse lütfen boşa uğraştırmayın,çünkü ürünü alıp aksi ile karşılaştığım halde sonuç her iki taraf için de hoş olmayabilir.)Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...

kaydirigubbakcemile5Malzemeler:

• 1 tatlı kaşığı toz çemen otu (boyotu)
• 1 çay kaşığı toz karabiber
• Sızma zeytinyağı

Hazırlanışı: Bir miktar zeytinyağına çemen otu ve karabiberi karıştırdıktan sonra 5 gün bekletin.

Elde ettiğiniz yağ ile eklem yerlerine, dizlerine, dirseklerine,topuklarına sürerek masaj yapın.

ne kadar ıı sonuc verıyo bılemıyorum ama bıraz once rastladım bu formule deneyen olursa sonuclarını bıze bıldırırse sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…