Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
büyüme hormon tedavisi varmıs ama nerede yapılıyor fiyatı ne kadar bilmiyorum bileniniz varsa?

arkadaşlar ya bi cevap lütfen bildiğiniz avrupa yakasında plates kursu varmı bide platesle 5cm uzayan varmıııııııııııııııııııııııKötü Kazen
sewgilerrrrrra.s.

plates normalde boy uzatmaz sadece kasların çalışma biçimini degiştirdiği için boyunuzu daha uzamış hissedersiniz.çünkü eklemlerin arasındaki boşluklar açılır ve rahatlarlar.bu nedenle daha dik durur ve vucudun boy anlamındaki kapasitesini en ucunda kullanmaya dogru yaklasırsınız..aslında uzamış hissedersiniz halbuki o kendi boyunuzdr sadece duruşumuz düzeldiği için vucudumuz kendi boyumuza ulaşır

arkadaşlar basketbol boy uztuyo ama bi yerden duydum düzzensiz boy uzatıyomuş yani şekilsz uzama.bir de şunu duydum marol kökü bay uztıyomuş biliyosunuz marol da
bola kalsiyum var...

marol kökünü nereden bulabilrim?:enbuyukkk:

büyüme hormonu tedavisi hakkında bana bilgi verin nolurrrr...
nerede nasıl yaptırabilirm fiyatı ne kadar?

bunu kullandınız mı ne kadar uzatıyor?:teytey:

ben senelerden beri topuklu ayakabi giyiniyorum uzun gosukeyim diye uzun arkadaslarimin yaninda durmaktan nefret ediyordum yada arkadaslarima hayatta yanimda topuklu gidirmezdim dahalede oyleyim simdi24yasindayim ne yapsam ise yaramaz uzun bolu gorunce keske bende olsam diyom

the shout::::::arkadaslar ben polislik sınavlarına grcem ve polis olmak istiyom cocukluk hayalım bu ama boyum yeterli değil boyumu uzatmak istiyom ne yapmam lazlm bana yardımcı olun ya lütfen.....

arkadaşlar telkinle boy uzatma die birşey var duydnuzmu hiç?

duydum araştırdım da ama kayda değer bişey bulamadım uzadığını söyleyen sadece bir kişi duydum o da kendi sitesinde ama kendi sitesinde yaniii bilemiycem cnm :1no2:

benim bildigim kadariyla kizlarin 18 erkeklerin 22 yasina kadar boylari uzuyor.benim babamin boyu 183 annemin boyu 160 ben 1.sayfadaki gibi hesapladim boyumun 161 olmasi gerekiyormus ama ben simdilik 165 im.yasimda 13 ustelik.simdi 18 yasina kadar uzarsam boyumun 170 olmasini isterim.umarim olur.boyunun uzamasini isteyen herkese iyi dileklerimi gonderiyorum.umarim istediginize kisa zamanda kavusursunuz

kızlar ibrahim saraçoğlunun çayla boy uzatma kürü var bunu kullanan varmı?çok ilgimi çekti bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

linkini gönderrsen yapabılırım çevirnii:)

yumurtalı süt içmeye başladım demiştim.3 ay geçti sanırım.hala bi değişiklik yok bende yaa çok üzülüyorum ( senağlama
içiyorum gene sütümü.umarım uzar..

yumurtalı süt içmeye başladım demiştim.3 ay geçti sanırım.hala bi değişiklik yok bende yaa çok üzülüyorum (
içiyorum gene sütümü.umarım uzar.

benimde oğlum var 14 15 yaşında boyu uzamıyor diye üzülüyor ne yapabilirim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…