Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
abd de üretiliyormuş ama türkçe hiç bir siteye rastlamadım bu jmexy hakkında ;alamdan önce uzatıp uzatmadığı hakkında iyi bir araştırma ve fikir edinme gerek.bunu kullanıp uzadığını söyleyen bir kişiye mesaj atmıştım ama cevap alamamıştım.bu ürünle ilgili ne varsa hepsi ingilizce.nereden alınabilir veya nasıl alınabilir bilmiyorum

ewt bazıları işle yaradı bazıları yaramadı diyo ilaçlara,hem çok da pahalılar,o yüzden ben ilaç falan kullanmayı düşünmüyorum
yumurtalı sütün tadında bi değişiklik olmuyo,yani gene süt tadı var,yumurtanın sarısını karıştırıyorum,sütün birazını katp gene karıştırıyorum.banada ilk başta sütlü yumurta garip bişi gibi geldi ama dediğim gibi iyice karıştırsan tadı değişmiyor,içinde yumurta olduğu belli bile olmuyo.
balık yağı hapı da hiç kilo aldırmadı valla.gene aynı kilomdayım ben :)

bide boy uzatma kürü var ama pahalı 250 ytl.
yumurtalı süte baslıcam bnde ama tadından korkuyordum baslarım inş yakında

arkadaşlar boy uzatma yöntemleri araştırmalarım sonucunda yoko yada kımı, sato growth,süper growth, XXL GROWTH ,jwelxy gibi ithal şeyler ama hangisi güvenlidir bilmiyorum internette alışveriş sitelerinde satanlar bile var kullanan varsa lütfen bilgilendirsin birde dr ibrahim saraçoğlunun boy uzatma kürü varmış ama 22 yaşa kadar etkiliymiş o bizden geçtii

özlem39kırklareli ebay diye bir site var yurt dışı sitesi oradan alabilirsin ama bu ürünlerin sahteleride varmış uzak doğuda n gelenler ne kadar doğru bilmiyorum amerikadan ithaller orinal olabilir garantisi olmalı yinede belki oradan getirtip orjinal diyorlar

Ben 15 yaşındayım boyun 1.59 gibi kilom 53 ve boyumun uzun olmasını istiyorum ama uzamıyor yani bana öyle geliyor kısa kalıcağımdan korkuyorum :1no2: Annemle babamın boyuda fazla uzun deil hatta şu ort. boy hesabını yaptım 1.55 fln çıktı...Offfffff uzamıcam mı yani:bbo: Süt içiyorum ama düzenli değil..12 yaşlarında 1 yıl fln basket oynadım artık onu da bıraktımbenneyaptımki Bir de plates yapmaya başlıcam bir etkisi olur mu acaba?Tv'de gördüm bir program var sabahları yayınlanıyor onu yapcam Ebru Şallı nın programı, kendisi de bu hareketlerin boyu uzatacağını söylüyor deneyeceğim a.s Başka önerebileceğiniz işe yarar denenmiş şeyler var mı acaba? a.s. :enbuyukkk:

birde hipnozla oy uzatma var.yanlış anlama öneriyor değilim ama bir araştır aklına yatarsa yap bizede söyle

ibrahim saraçoğlunun kürü var boy uzatmayla ilgili gerçi biraz pahalı ama ondan yararlanabilirsiniz..

fatma18 nasıl gidiyor değişiklikleri paylaşırsaa:Saruboceq:n sevinirim

arkadaşlar jmexy i boyuzatmasitesi.comdan alabilirsiniz gittigidiyordada satan var düşünen varsa bende almayı düşünüyorum

yazılan ilaçlar pahalı diyorsanız birde XXL POWER ı inceleyin derim gittigidiyorda 59 tl ye satıyorlar uzatırmı bilmem ama doğal olduğunu yazmışlar prası az olan arkadaşlar yardımcı olursam sevinirim beni bu yaştan sonra uzatan bir ürün olsunda para önemli değil

su nette dolasan boy hesaplama tamamen sacmalık neymis 13 cıkar 2ye böl falan filanlaelaelaelaelae

aynn katılıyorm benm annem 153:çok üzgünüm: babam 170:a015: bende anca 160 oldm ama 165 olmak istiyorm ilerde polisliik icin falan 17 yasındaym

ya bide ben aklıma düstügü zaman süt iciyorum bizim burda basket sahası olmadıgından evde apartmnn olduugundan basket oynıcak yer yok oyuzden evde zıplıyorum bazen bacaklarım cok agrıyo yattıgımda annem dalga geciio bu yastan sonra napcan boyu falan diee:roflol: ama son 4 gündür gayret ettim bakcaz nolcak :uhm: ya bide bişe sorcam ben adet olalı 4 sene oldu ben adet olduktan sonra 2 cm uzadım sadece adetten sonra tas catlasa kac cm uzama sansımız var :uhm::uhm::uhm:

fatma18 nasıl gidiyor değişiklikleri paylaşırsaa:Saruboceq:n sevinirim

bi faydasını göremedim daha ya :çok üzgünüm:
yine de devam ediyom sütüme fln zararı yok nasılsa....umarım etkili olur ya işe yarar:çok üzgünüm:

arkadaşlar ben satogrowth ta yoko kimi tabanlığıda kullandım ve çok düzenli kullandım egzersizlerini yaptım yediğim yiyeceklere dikkat etti ama 1 cm bile uzamadım bunlara kanmayın boşuna paranızı çöpe atmayın.

selam kızlar bütün mesajları okuyamadım ama bende boyumun bi kaç cm uzamasını istiyorum 1.68'im 1.70 e tamamlarsam süper olacak:) 1 haftadır plates yapıyorum şimdiden duruşumu çok etkiledi en azından farkındalığımı artırdı normalde hiç dik duramayan biriydim şimdi fazlasıyla dikkat ediyorum duruşuma ve netten de araştırdım 3 hafta gibi kısa sürede 2-3 cm uzama sağlıyormuş, hatta belki duymuşsunuzdur burak kut pilatesle boyunu uzattığını açıkamıştı umarım faydasını görürüm..

eğer yaşınız 20 üzerindeyse uzamax benzeri ilaçlara kesinlikle yönelmeyin ben kullanmıştım faydasını görmedim..

kızlar başka bir forumda bir siteden bahsediliyor 33 yaşına kadar uzatıldığını yazıyormuş ve uzayanların öncesi sonrası görüntüleri varmış ama ingilizce.tercüme yapabilecek arkadaşlar varsa linkini yollarım.bizide bilgilendirse çok memnun oluruz.bazı hareketler var anladığım kadarıyla.ingilizce iyi bilen yokmu lütfen:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…