• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bende uzun süre araştırmalarımdan sonra JMEXY kullanmaya karar verdim ve aldım kullanalı henüz bir ay olmadı sonuçları aldıkça ben size yazıcağım umarım etkili olur umutlarımız boşa çıkmaz bu arada ben 31 yaşındayım

sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum lütfe bizi bilgilendirmeyi unutma:Saruboceq:

boy uzaması genelde genetik ama ek olarak basketbolu tavsiye edebilirim yada evde böyle arada zıpla tavana falan degmeye calıs esneme hareeketleri yap işe yarar bence

benim için artık olmaz ama kardeşim için uygulasak işe yarar mı 17 yaşında?

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar en doğal yoldan boy uzatma şu şekilde yapılır deneyin mutlaka.100 gr.polen 50 gr.keçiboynuzu unu 50 gram yulaf unu 50 gr.çavdar unu 50 gr.soya unu 50 gr.nohut unu 50 gr yeşilmercimek unu ve 50 gr.öğütülmüş çemen unu(diğer adı boy otudur) bunların hepsini karıştırın toplam karışımdan 1 subardağı ılık süte 1 yemek kaşığı karıştırın için sabah ve akşam yada 1 yemek kaşığı bala 1 tatlı kaşığı karışım ilave edin 3 öğün yemeklerden önce yeyin.ben bu tarifihttp://www.bilgelokmanhekim.com/ dan firma yetkilisinden aldım ve kullandım çevremdekilerde kullanıyorlar çok mütiş bir tarif hakikaten uzatıyor boyu tabi gelişme çağını geçmediyseniz.tavsiye ederim içindekilerde sadece bunlar hepsi bildiğimiz doğal ürünler:nazar:

verdiğiniz adrese baktım ama bahsettiğiniz karışımı bulamadım :S

kızlar bende uzun süre araştırmalarımdan sonra JMEXY kullanmaya karar verdim ve aldım kullanalı henüz bir ay olmadı sonuçları aldıkça ben size yazıcağım umarım etkili olur umutlarımız boşa çıkmaz bu arada ben 31 yaşındayım
gizem bekliyorm mutlaka cvp yaz umarım olumlu olur

şu jimeksy nin içeriğini bana bi yazsana arkadaşım ben bi inceleyim şunu:nazar:

jmexy ürünü spreil yağ şeklinde, omurilik,bacaklar ve ayaklara uygulanıyo komple sürülüyo diğer bölgelere haricen ve kapanan uzama kıkırdaklarını açarak uzama sağlıyomuş rus bilim adamlarının 20 yıllık araştırması sonucu biçok ödül almış ve 15 yaşla 35 yaş arasındaki herkez kullanabiliyomuş diye okumuştum çok ilgimi çekti istersen sende bi bak Jmexy Boy Uzatma Formülü Yetkili Satış Noktası dan.

jmexy ürünü spreil yağ şeklinde, omurilik,bacaklar ve ayaklara uygulanıyo komple sürülüyo diğer bölgelere haricen ve kapanan uzama kıkırdaklarını açarak uzama sağlıyomuş rus bilim adamlarının 20 yıllık araştırması sonucu biçok ödül almış ve 15 yaşla 35 yaş arasındaki herkez kullanabiliyomuş diye okumuştum çok ilgimi çekti istersen sende bi bak Jmexy Boy Uzatma Formülü Yetkili Satış Noktası dan.

boyuzatma.com dan google dan bakabilirsiniz

jmexy ürününün kullanıpta etkisini görenler niye paylaşmıyo anlamadım varsa paylaşın lütfennn

arkadaşlar ya kullanıp faydasını gören ya da görmeyen yok mu? niye kimse çıkıp bişi yazmıor ????

kullanmadan önce herkes deliler gibi yazar ama alanlar aldıktan sonra ortadan kaybolur ya nolur sanki paylaşsanız da bizde faydalansak!!!!

kılzar birinizin bana akıl verin ya benim 18 i doldurmama çok az kaldı boyum 1.49 yani kısayım annemin boyu 1.47 babamın boyu 1.68 sülalele geneli normal ve uzun yani kısa olan yok pek napıcağımı şaoşımış drudmayım napmam grekiyor uzarmı şimdiden sonra çaresi varsa birşeyler yapma isitiyorum psikoljik sorun olmaaya basladı bende iyice bu lütfen yardım edin

kılzar birinizin bana akıl verin ya benim 18 i doldurmama çok az kaldı boyum 1.49 yani kısayım annemin boyu 1.47 babamın boyu 1.68 sülalele geneli normal ve uzun yani kısa olan yok pek napıcağımı şaoşımış drudmayım napmam grekiyor uzarmı şimdiden sonra çaresi varsa birşeyler yapma isitiyorum psikoljik sorun olmaaya basladı bende iyice bu lütfen yardım edin

canım büyüme hormonu testi yaptırdın mı?çünkü benim tahminlerimce anne ve babadan dolayı genetik olarak büyüm hormonu eksikliği geçmiş olabilir
benim öyleydi mesela yıllar önce tesadüfi bi şekilde öğrendik bunu yoksa hiç öğrenemeden daha da kısa olacaktım muhtemelen benim babaannem 1.45 di ben şu an 1.55 im ama yetmiyor hala o yüzden hala arayış içerisindeyim ama sanırım bütün bu ürünler fıss bi tane kişi gördüm faydasını dese hemen alıcam ama yok işte

yok cnm yaptırmadım ama boyum işte 1.49 bayağı kısa kaldım bilmiyorumda hormon eksikliği varmıyokmu 18 i de doldurcam iyice korkmaya başadım artık revir sitesinden doktora mesaj attyım oda röntgen çektirmen gerekiyor dedi napcağımı şaşırmış durumdyaım artık sence uzarmıyım ya test yaptırdığımda sonuca göre bana birşey yapılabilirmi yalımdan ötürü yani sülalede genelde normal ve uzunlar en kısa ben kaldım herhalde kuzenlerimin anne babaları benimkinden kısa ama yaşalrı benden 4 5 yaş kğçükler benden uzunlar 4 5 cnm birde cnm bu testler pahalı olurmu bizim herhangi bir sağlık sigotamız yok verdğin cevap içinde teşkkür edeirm cnm

arkadaşlar google dan 'boy uzatma ve jmexy' diye yazın ordan tekrar 'boy uzatma ve jmexy' yazısına girin karşınıza WEPHATTI diye bi site çıkıcak ordan jmexy kullananların birçok yorumları var o siteye kaydolursanız ordan size çok yardımcı olurlar buarada ordaki durubebek diye kayıtlı olan üye benim umarım işinize yarar hoşçakalın

ayrıca o sitedeki TURK_GUARD üyesini yaşı küçük olanlar yani 18 e kadar olanlar kesinlikle dikkate alsın çok önemli

yok cnm yaptırmadım ama boyum işte 1.49 bayağı kısa kaldım bilmiyorumda hormon eksikliği varmıyokmu 18 i de doldurcam iyice korkmaya başadım artık revir sitesinden doktora mesaj attyım oda röntgen çektirmen gerekiyor dedi napcağımı şaşırmış durumdyaım artık sence uzarmıyım ya test yaptırdığımda sonuca göre bana birşey yapılabilirmi yalımdan ötürü yani sülalede genelde normal ve uzunlar en kısa ben kaldım herhalde kuzenlerimin anne babaları benimkinden kısa ama yaşalrı benden 4 5 yaş kğçükler benden uzunlar 4 5 cnm birde cnm bu testler pahalı olurmu bizim herhangi bir sağlık sigotamız yok verdğin cevap içinde teşkkür edeirm cnm

sitedeki doktor doğru söylemiş röntgen olarak el filmini alıyorlar benim bilidğim ve kemik yaşına bakarak kaç yaş gereiden takip ettiğini buluyorlar ama bu işin ufak bi kısmı baya uzun sürüyoo araştırmalar
wallla canım benim zamanımda çok pahalıydı bu olay skk olmasaydı karşılamamız zordu ama şöyle bi durumda var sırf ben skk nın 1.55 sınırından dolayı bıraktım tedaviyi çünkü şöyle bi kural vardı 1.55 olduysan standartlara girdiğini kabul edip artık seni tedavi edemeyiz diyorlardı zaten bu olay insülin iğnesi gibi her gece kendine bi iğne yapıyorsun daha küçücük yaşlarda bu iğneyi kendim yapıyordum kendime sırf bunun için keşke daha da uzayabilseydim o yüzden hala her yolu denemeye hazırım

Back