kızlar bende uzun süre araştırmalarımdan sonra JMEXY kullanmaya karar verdim ve aldım kullanalı henüz bir ay olmadı sonuçları aldıkça ben size yazıcağım umarım etkili olur umutlarımız boşa çıkmaz bu arada ben 31 yaşındayım
arkadaşlar en doğal yoldan boy uzatma şu şekilde yapılır deneyin mutlaka.100 gr.polen 50 gr.keçiboynuzu unu 50 gram yulaf unu 50 gr.çavdar unu 50 gr.soya unu 50 gr.nohut unu 50 gr yeşilmercimek unu ve 50 gr.öğütülmüş çemen unu(diğer adı boy otudur) bunların hepsini karıştırın toplam karışımdan 1 subardağı ılık süte 1 yemek kaşığı karıştırın için sabah ve akşam yada 1 yemek kaşığı bala 1 tatlı kaşığı karışım ilave edin 3 öğün yemeklerden önce yeyin.ben bu tarifihttp://www.bilgelokmanhekim.com/ dan firma yetkilisinden aldım ve kullandım çevremdekilerde kullanıyorlar çok mütiş bir tarif hakikaten uzatıyor boyu tabi gelişme çağını geçmediyseniz.tavsiye ederim içindekilerde sadece bunlar hepsi bildiğimiz doğal ürünler
gizem bekliyorm mutlaka cvp yaz umarım olumlu olurkızlar bende uzun süre araştırmalarımdan sonra JMEXY kullanmaya karar verdim ve aldım kullanalı henüz bir ay olmadı sonuçları aldıkça ben size yazıcağım umarım etkili olur umutlarımız boşa çıkmaz bu arada ben 31 yaşındayım
şu jimeksy nin içeriğini bana bi yazsana arkadaşım ben bi inceleyim şunu
jmexy ürünü spreil yağ şeklinde, omurilik,bacaklar ve ayaklara uygulanıyo komple sürülüyo diğer bölgelere haricen ve kapanan uzama kıkırdaklarını açarak uzama sağlıyomuş rus bilim adamlarının 20 yıllık araştırması sonucu biçok ödül almış ve 15 yaşla 35 yaş arasındaki herkez kullanabiliyomuş diye okumuştum çok ilgimi çekti istersen sende bi bak Jmexy Boy Uzatma Formülü Yetkili Satış Noktası dan.
kılzar birinizin bana akıl verin ya benim 18 i doldurmama çok az kaldı boyum 1.49 yani kısayım annemin boyu 1.47 babamın boyu 1.68 sülalele geneli normal ve uzun yani kısa olan yok pek napıcağımı şaoşımış drudmayım napmam grekiyor uzarmı şimdiden sonra çaresi varsa birşeyler yapma isitiyorum psikoljik sorun olmaaya basladı bende iyice bu lütfen yardım edin
yok cnm yaptırmadım ama boyum işte 1.49 bayağı kısa kaldım bilmiyorumda hormon eksikliği varmıyokmu 18 i de doldurcam iyice korkmaya başadım artık revir sitesinden doktora mesaj attyım oda röntgen çektirmen gerekiyor dedi napcağımı şaşırmış durumdyaım artık sence uzarmıyım ya test yaptırdığımda sonuca göre bana birşey yapılabilirmi yalımdan ötürü yani sülalede genelde normal ve uzunlar en kısa ben kaldım herhalde kuzenlerimin anne babaları benimkinden kısa ama yaşalrı benden 4 5 yaş kğçükler benden uzunlar 4 5 cnm birde cnm bu testler pahalı olurmu bizim herhangi bir sağlık sigotamız yok verdğin cevap içinde teşkkür edeirm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?