- Konu Sahibi sema..1907
eger plates yapmk isteynler varsa baska bi siteden buldum bu videoları indirmeniz gerekio ama:uhm:Pilates Sağlıklı Yaşam Eğitim CDsi Türkçe Dublaj Türkpaylaşım Portal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ya bi cevap lütfen bildiğiniz avrupa yakasında plates kursu varmı bide platesle 5cm uzayan varmıııııııııııııııııııııııKötü Kazen
sewgilerrrrrra.s.
arkadaşlar basketbol boy uztuyo ama bi yerden duydum düzzensiz boy uzatıyomuş yani şekilsz uzama.bir de şunu duydum marol kökü bay uztıyomuş biliyosunuz marol da
bola kalsiyum var...
CANLARIM O ZAMAN HEMEN YAZAYIM... BEN DENEMEDIM AMA DENEYIP DE MEMNUN KALAN BIRINDEN ALDIM TARIFI...
50 gr.çemen
50 gr. günlük
50 gr. tane karabiber
200 gr. zeytinyagi
hepsi havanda dovulup cam siseye koyulur.2 hafta kadar guneste bekletilir.
ense kökünden kuyruk sokumuna kadar butun omurga bununla ovulur.
2 saat kadar bekletilip yýkanýr.omurgaya suruldukten sonra bir miktar guneslenmek gerekiyor.
Yalniz tabii cemenden dolayi koku fena oluyor, o yuzden dus sart... bir de kisin yapmak lazim ki, kokmasin insan... bu bitkiler sanirim saglikli omurga gelisimi icin destek sagliyor ergenlikte...
haydi kalin saglicakla... a.s.
arkadaşlar telkinle boy uzatma die birşey var duydnuzmu hiç?
kızlar başka bir forumda bir siteden bahsediliyor 33 yaşına kadar uzatıldığını yazıyormuş ve uzayanların öncesi sonrası görüntüleri varmış ama ingilizce.tercüme yapabilecek arkadaşlar varsa linkini yollarım.bizide bilgilendirse çok memnun oluruz.bazı hareketler var anladığım kadarıyla.ingilizce iyi bilen yokmu lütfen:Saruboceq: