ayrıca o sitedeki TURK_GUARD üyesini yaşı küçük olanlar yani 18 e kadar olanlar kesinlikle dikkate alsın çok önemli
yani sen kullandın mı??? herhangi bi sonuç aldın mı???ben o yerlere güvenmiyorum satıcılar feyk üye olup kendisi yorum yapıyor çünkü...
şöyle şeylere inanıyorsunuz ya anlamak mümkündeğil.düşünsenize bir büyüme hormonunu 18 yaşından sonra hiç bir bayan doğal olarak uzayamaz.o adını yazdığınız ürünün içinde yazmadıklar neler var biliyormusunuz boy uzatmak isterken ömür kısaltacaksınız haberiniz yok.
NAZLISERAP ben bi şey sormak istiyorum o insülin iğneleri vücudunda kıllanmaya neden olmuş muydu?
cnm işte dedğim gibi benim boyum 1.49 18ide doldurmama az kaldı doktora gitmak istiorum ama dedğim gibi ssk yok herhangi bir sağlık sigotaıda yok devlet hastahanesine gitcem mecburen ama masraflaerdan çok kokruyorum maddi durumumuzda çok süer değil han, eğer ben giedersm büyüme hücrelerim kapanmış olsa dahi beni tedavi edlermi bu yaştan sonra uzayabilirmiyim sen tedeviyle kaç cnm uzadun birde araştırmalar çok uzun sürüyor demişsin yaklaçık olsark ne kadar şimdiden tşk ederim cnmsitedeki doktor doğru söylemiş röntgen olarak el filmini alıyorlar benim bilidğim ve kemik yaşına bakarak kaç yaş gereiden takip ettiğini buluyorlar ama bu işin ufak bi kısmı baya uzun sürüyoo araştırmalar
wallla canım benim zamanımda çok pahalıydı bu olay skk olmasaydı karşılamamız zordu ama şöyle bi durumda var sırf ben skk nın 1.55 sınırından dolayı bıraktım tedaviyi çünkü şöyle bi kural vardı 1.55 olduysan standartlara girdiğini kabul edip artık seni tedavi edemeyiz diyorlardı zaten bu olay insülin iğnesi gibi her gece kendine bi iğne yapıyorsun daha küçücük yaşlarda bu iğneyi kendim yapıyordum kendime sırf bunun için keşke daha da uzayabilseydim o yüzden hala her yolu denemeye hazırım
kaydirigubbakcemile5Malzemeler:
• 1 tatlı kaşığı toz çemen otu (boyotu)
• 1 çay kaşığı toz karabiber
• Sızma zeytinyağı
Hazırlanışı: Bir miktar zeytinyağına çemen otu ve karabiberi karıştırdıktan sonra 5 gün bekletin.
Elde ettiğiniz yağ ile eklem yerlerine, dizlerine, dirseklerine,topuklarına sürerek masaj yapın.
ne kadar ıı sonuc verıyo bılemıyorum ama bıraz once rastladım bu formule deneyen olursa sonuclarını bıze bıldırırse sevınırım
bnen 15 yaşındayım..
bi de bişi sorcam jmexy çok pahalı yaa onun içide hangi bitkiler varki,biz kendimiz alıp da karıştırsak..başka bişey aklıma gelmedi de..
içinde ne olduğu bilinmiyo yani bazı bitkiler var ama yazmıyo hiçbiyerde çok merakediyorm bu ürünü uzatsada uzatmasada alıp deniycem çok kafama takıldı içimde kalmasın yoksa deli olucam şimdiye kadar bir tane olumsuz yorum okudm onun dışında herkez memnun eyer doğruysa bu ürün mucize bi ürün biyandanda düşünüyrm alt tarafı bi kırem kemiği nasıl uzatr bilmiyrm ama deniycem mağşımı bekliyorum bu ay alırım uzarsamda size resimlerimi yollarım eski yeni bekleyin bakalım
buarada bi ürün daha buldum growth xl tall fiyatı çok daha uygun bu ürüne göre bide dünyaca ünlü tarafsız sağlık kuruluşlarından da onaylıymış kullanımı jmexy ile aynı...
uffff hergün bi ürün daha çıkıyor ama ortaya çıkıpta işe yaradı diyen yok acaba bende bunu mu denesem???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?