Boy Farkı

Herkesin düşüncesi farklıdır o yüzden kendi içinize kulak verin.
Bana kalırsa da konuda boydan daha çok buluşma zamanınız dikkatimi çekti. Önümüzde 1 haftalık bi tatilde varken sizi görmeye gelmesi , ya da ortak bi yerde görüşmeniz gerekirdi bence.

68 ile 87 arasında böyle espri yapılacak bir fark yok ama. Erkek arkadaşınız abartmayi seviyorsa demek

Olur mu öyle şey hocam ben de sizin gibi doğuda görev yapıyorum ben 155 eşim 190. Çevre tarafından bazı had bilmezler ama çok fark gibi konuşsada aldırmamak lazım. İlk zamanlar bi garip geliyor yürürken ama daha sonra o kadar benimsiyorsunuz ki birbirinizi. Önemli olan sevmek anlaşmak. Bakmayın zaten iri yarı erkekler minyon kızları beğenirler kendilerinin tam tersi olduğu için.

Boy farkını bilemeyeceğim ama yüzyüze görüşmeyi çok ertelemeyin, görüşmeden iletişim kurmakla yanyana iletişim bambaşka bir enerji ve uyum gerektiriyor çünkü.

Duruş, vücut yapısı ve kilo önemli. Mesela 1.80 vardır, vücut yapısından dolayı daha kısa görünür. 1.55 vardır daha uzun görünür.
Ben 1.60ım, kime söylesem "hayır canım, daha uzunsun" der.

Ayrıca gerçekten de tek sıkıntı boy farkı olsun. Topukluyla halledersiniz dışarıda. Evde uzun erkek iyidir, yorulmazsınız

Ablacım allahından daha ne istiyosun. Topuklu giy geç bence gaaaaayet olur hatta süper olur. Avantajı olur mu demişsiniz adama tırman tırman dur ay daha nolsun

Boya değil işleve bakıyoruz takılacak bir konu değil bana göre. Hakkınızda hayırlısı olsun.

ben daha çok buluşmama olayına takıldım yüzyüze tanımadan kimseyi tanımazsınız 3 ay tanımadığım adamla ben şahsen vakit öldürmezdim. boy farkı da çok ama önemli değil. erkeğin kısa olduğu ilişki daha tuhaf görünüyor bence. benim de kaynanam çok kısa ama kayınpederim uzun. anlaşıyorlar 1.5 metre kadının ağzının içine bakıyor adam

Daha buluşmamışsınız ömrünüzde görmediğiniz bir insan için boylarımız uyumlu mu diye konu açıyorsunuz. Şimdiye 40 kere buluşmanız lazımdı. Aylardır mesajlaşıyorsunuz siz ocak buluşmak için çok geç, mesajlaşırken ne kadar samimi olabilirsiniz zaten konu çok garip yani.

Benimde boy takıntım vardı ama nasibimde kısa boylu eş varmış çok isterdim şöyle kocam uzun boylu dalyan gibi adam olsun beni koluna takıp gezdirsin
Şaka bir yana eşimle aramda 3-4 cm fark var, hala içimden ara ara geçer keşke daha uzun boylu olsaydı diye…
Önemli olan elalem ne der değil senin kendini onun yanında nasıl hissediyor olman.

Hemen buluşmak bana göre değil,duygusal bağ kurmadığım aynı şekilde duygusal bağ kurduğunu hissetmediğim biri ile buluşmak bana saçma geliyor.Buluşmaya kadar geçen zamanda bana karşı davranışlarına, ilgisine, sayısına bakmış oluyorum.Yüzeysel bir iliski istemiyorum,bağ kurmadığım biriyle buluşmak bana zaman ve enerji kaybı geliyor.Bağ kurulunca geçirilen vakit daha güzel olur diye düşünüyorum.

Aslında o Kasım'da bulusmayi istiyor ama ben Ocak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Tam tersi duygusal bağ kurmadan tanışacaksın vakit geçireceksiniz vakit geçirdikçe ölçer tartarsınız. Hiç tanımadığınız birine his beklemek normal değil ki belki görünce hiç hoşlanmayaksınız. Boy farkı önemli değil bunları düşünün bence mantıklı gelmedi bana pek ama siz bilirsiniz tabi hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence hep havaya bakmak zorunda olmak sinir bozucu olabilir. Ben sanırım kompleksliyim biraz, benden çok uzun erkekle çıkmak istemezdim ama çok iyi anlaşıyorsan görmezden gelinebilir bir şey, sadece özellikle tercihim olmazdı büyük boy farkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…