Boy Farkı

Vayy,peki sizce bu boy farkının bir avantajı oluyor mu ?
Evet rahatlıkla kucağına, tepesine çıkabiliyorsun. Evdeki üst raflarda sürekli senin göremediğin gizemli bir dünya oluyor
Ben pek dezavantaj yaşamadım, hepsini avantaja çevirdim.
 
Hoşlanıyorum,onun da benden hoşlandığını düşünüyorum.
 
Dilerim beyefendiyle ilgili tek derdiniz bu olur Çok da takılmamak lazım. Bu boyumla selvi boylu adamı kaptım der güler geçersiniz ne olacak
 
Bu boy farkının bir avantajı oluyor mu peki?
Ohoooo, perdeler, camlar, üst raflar… her şey kocamda asla uzanmam çünkü neden uzanayım?

mesela kotona gittim, üst askıda bi kazak var ama bedeninii göremedim (Yan etiketi es geçiyorum ) hooopp kocam devreye girer. Hiç öyle personel aramam bunun bedeni var mı diye.
 
Duygusal bir bağ kurulmadan,o yakınlık hissedilmeden buluşmak istemedim.O yakınlığın kurulması için de belirli bir zaman gerekiyor.O sürecte de bana karşı ilgili olup olmadığını,ilişkiden beklentilerini,aile yaşantısını,nelerden hoşlanır hoşlanmadığını ögrenmeye çalıştım.Şu an aramızda belirli bir yakınlık oluştu,ocakta da hem ara tatil hem de doğum günü var.Ocakta buluşmak en mantıklısı şu an için.
 
Sana değer veriyorsa ve sadıksa boyun hiçbir önemi yok. Dışardan onaylamasalar nolur siz birlikte olduktan sonra... Allah mutlu etsin
 
Benim kuzenim de bir doksanlara yaklasiyor, onun karisi da bir Ellibeş falan. Düğünlerinde dans ederken kadın adamın totosuna sarılmıştı resmen. Çok komikti. Hepimiz adile Naşit ve Tarık akan'a benzettik, akrabaları olarak dedikodusunu yaptık.
Amaaaa 10 yıllık evliler, iki bebişleri var, maşallah ağızlarının tadı bozulmadan neşe icinde yaşıyorlar
O yüzden konuşan zaten konuşur, hiç takılmayın.
Şahsen ben (tabii ki arkasından) insanlarin-olaylarin geyigini yapmayı severim , boyu boyuna olsa yine gülecek bir şey bulabilirim. Siz de hci takilmayin insanlarin böyle salak yorumlarına. Önemli olan sizin mutluluğunuz
 
Çok yakın bir arkadaşım sizin boylarınızda, yine yakın bir arkadaşımla tanıştırmıştım o da 1,90 civarı. 18 senelik evliler ve çok iyi bir çift olduklarını düşünüyorum.Dert etmeyin böyle şeyleri, aranızdaki uyuma ve çekime bakar her şey.
 
Yüzyüze gelmeden duygusal bağ nasıl kuruluyor, size karşı ilgisi nasıl gerçek oluyor?
Yargilamak degil niyetim ama İnternet üzerinden tanışıp yüzyüze gelmeden kurulan iletişimi,ilişki diye yorumlamak enteresan geliyorum bana.
Arada ciddi boy farkının olduğu bir sürü çift var. Bazen dışarıdan değişik gelebiliyor ama bunun bir önemi var mi derseniz, yok bence.
Siz hele biraraya gelin, canlı kanlı görün birbirinizi de boy olsun tek meseleniz.
 
İyi işte, evlenirsen çocuklar uzun olur,
 
Bizimde 35cmlik bir fark var Gerçekten sevince önemi kalmıyor. Topuklu ayakkabı seviyorsanız giyebilirsiniz.Ama sırf o istiyor diye yapmamalısınız bunu.Kafaya takılacak bir olay değil.
 
Bu boy farkının bir avantajı oluyor mu peki?
Ne avantajı olabilir yahu? Ben bir tek dışarıda fotoğraf çekerken o daha yüksekten çekebiliyor diye ondan rica ediyorum. Avantajdan kasıt bu mudur? Bir önce görüşün anlaşın, sonra bakarsınız boy farkınıza.
 
Annem 1.63 rahmetli babam 1.97 boyundaydı.Sevdikten ve kafalarınız uyustuktan sonra boyun hiç bir önemi yok
 
Belki boydan önce başka sebeplerden elektrik olmayacak aranızda..sonuçta yanyana gelmedinz henüz.boy sonraki mevzu bence...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…