- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.919
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Hayır hiç kötü hissetmedimYan yanayken kendinizi kötü hissettiğiniz oldu mu peki?
Evet rahatlıkla kucağına, tepesine çıkabiliyorsun. Evdeki üst raflarda sürekli senin göremediğin gizemli bir dünya oluyorVayy,peki sizce bu boy farkının bir avantajı oluyor mu ?
Hoşlanıyorum,onun da benden hoşlandığını düşünüyorum.Bence odaklanmaniz gereken daha onemli seyler var. Gercekten tanimaya calismak, gercekten hoslanip hoslanmadiginizi anlamak gibi.
Kusura bakmayin ama buna takilmak, insanlara gostermek icin sevgili yapmak demektir. Cekici bulur muyum demiyorsunuz cunku. Soru, disardan nasil gorunur...
Dilerim beyefendiyle ilgili tek derdiniz bu olurMerhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
E tamam o zamn, takilmayin buna.Hoşlanıyorum,onun da benden hoşlandığını düşünüyorum.
Ohoooo, perdeler, camlar, üst raflar… her şey kocamdaBu boy farkının bir avantajı oluyor mu peki?
Duygusal bir bağ kurulmadan,o yakınlık hissedilmeden buluşmak istemedim.O yakınlığın kurulması için de belirli bir zaman gerekiyor.O sürecte de bana karşı ilgili olup olmadığını,ilişkiden beklentilerini,aile yaşantısını,nelerden hoşlanır hoşlanmadığını ögrenmeye çalıştım.Şu an aramızda belirli bir yakınlık oluştu,ocakta da hem ara tatil hem de doğum günü var.Ocakta buluşmak en mantıklısı şu an için.İkinizde Türkiye'de yaşarken 3 aydır yazışıp, halen buluşmamanız çok tuhaf. En fazla 1 ay sonrasında görüşmeliydiniz bence. Birisini görsel olarak beğenmeniz; yan yana gelince de beğeneceğiniz ve hoşlanacağınız anlamına gelmiyor.
Çok yakın bir arkadaşım sizin boylarınızda, yine yakın bir arkadaşımla tanıştırmıştım o da 1,90 civarı. 18 senelik evliler ve çok iyi bir çift olduklarını düşünüyorum.Dert etmeyin böyle şeyleri, aranızdaki uyuma ve çekime bakar her şey.Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
Yüzyüze gelmeden duygusal bağ nasıl kuruluyor, size karşı ilgisi nasıl gerçek oluyor?Duygusal bir bağ kurulmadan,o yakınlık hissedilmeden buluşmak istemedim.O yakınlığın kurulması için de belirli bir zaman gerekiyor.O sürecte de bana karşı ilgili olup olmadığını,ilişkiden beklentilerini,aile yaşantısını,nelerden hoşlanır hoşlanmadığını ögrenmeye çalıştım.Şu an aramızda belirli bir yakınlık oluştu,ocakta da hem ara tatil hem de doğum günü var.Ocakta buluşmak en mantıklısı şu an için.
Olmaz mı, bi güllü lokum veriyorlar santim başına... şaka bir yana boy farkı çok olunca adamın yanında eşantiyon gibi duruyor kısa kişi...Vayy,peki sizce bu boy farkının bir avantajı oluyor mu ?
Valla içim fesat heralde konuyu başka algıladımVayy,peki sizce bu boy farkının bir avantajı oluyor mu ?
İyi işte, evlenirsen çocuklar uzun olur,Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
Bizimde 35cmlik bir fark varMerhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
Ne avantajı olabilir yahu? Ben bir tek dışarıda fotoğraf çekerken o daha yüksekten çekebiliyor diye ondan rica ediyorum. Avantajdan kasıt bu mudur?Bu boy farkının bir avantajı oluyor mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?