• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy Farkı

Topuklu diyenler bana bi açıklasın yaa ömür boyu topuklu mu giysin kadın? Bu mu harika çözümünüz gerçekten? Bir doksan kuzenimin karısı da spor görünümlü topuklu giyiyodu öğk. Ayrıca cüce insanlar da var yaşıyolar yani bu toplumda normal boyda biriyle olmasınlar mı? Vallahi çok saçma salak kafalar bu boya takanlar.

boy konusunu geç o önemli bişi değil
sevdikten sonra bunu takacak halin yok
ben de diğer üyeler gibi 3 aydır hala buluşmamış olmanıza takıldım
asıl ciddi konu bu çünkü
erkeklerin yazışmanın 2. veya 3. gününde hemen buluşma teklif ettiği gerçeğini düşündüğümde
(kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum bana böyle oluyor)
3 ayda sadece sanaldan konuşmak çok garip geldi
sen şimdi duygusal bağ kurmaktan falan bahsediyorsun kendini buna ikna etmişsinde
duygusal bağ öyle sanaldan kurulmuyor
eğer adam buluşmak istedi ama sen ertelediysen ve kendine bu önce bi duygusal bağ kurayım
ilgisine milgisine bakayım ölçüp tartayım biçiminde bahaneler buluyorsan
belki de korkuların vardır hiç düşündün mü ? acaba yakınlaşmaktan mı korkuyorsun ?
biriyle gerçek ve daha yakın bağ kurmaya karşı duvarların mı var ?
şöyle düşün, ocağa kadar 2 ay daha var. buluştuğunuzda 5 aydır sanaldan konuşuyor olacaksınız
buluştuğunuzda adam seni beğenmezse veya sen onu beğenmezsen yada uyumsuzluk çıkarsa
enerjiniz tutmazsa yaşayacağın hayal kırıklığını hesaba kattın mı ?
5 aydır zamanımı verdim, bu muydu yani deme ihtimalinde var
eğer o senden yana olumsuz olursa bu sefer de üzülme ihtimalin hatta kötü etkilenme ihtimalinde var
çünkü erkekler sahiden beğenmedikleri zaman çok acımasız davranıyorlar
sebepsiz iletişim kesmeler, ghostlamalar falan gırla oluyor öyle durumlarda
normalde bi tanışırsın sanaldan, en geç 1 ay içinde buluşursun, buluştuktan sonra bakarsın
sana olan ilgisine, haline tavrına
sen tamamen ters yoldan gitmişsin bana kalırsa
ben sanaldan gösterilen ilgiyi samimi bulmayan bi kadınım mesela
yüz yüze görmediği bi kadına neden bu kadar ilgi gösteriyor diye düşünüp garipsiyorum
buluşma süresi uzadıkça kafada imajlar yaratıyor insan ve karşıdaki o imajlara uymayınca sorun çıkıyor
yorumlarını beğendiğim bi üye olduğun için bu kadar uzun uzun yazıyorum yanlış anlama
yerinde olsam o korku kısmını bi düşünürdüm kendimle alakalı
acaba yakınlaşmaktan, aşık olmaktan, üzülmekten, gerçek bişiler yaşamaktan mı korkuyorsunda
buluşmaları erteliyorsun ? bunu bi düşünmelisin bence

insanlar da bir garip.ben ömrüm boyunca yanında ideal farkla duracağım kişileri seçtim mesela.aşağıda bir üye yazmış ben 1.58 kocam 1.97 diye.düşünsene adamın kolu bile daha uzun.insanları anlamak zor valla.
Valla görüyoruz seçtiklerini de neyse çok yorum yapmaya gerek yok ben 1.60 eşim 1.85 evet yanında ufak kalıyorum hatta daha sabah bunun muhabbetini yapıp güldük eğlendik ise uğurladım 12 senelik evliyim bir kere bunun dezavantaji olmadı çünkü olay boy pos değil tabi senin idrak etmen çok zor fikirlerin belli o yüzden aslında yorum yapmaya gerek yok ta her konuda mutlaka bir ofsayt yorumun var görünce bı yazasim geldi kimse boyunu guzellemiyor olay şu hayata bakışınız aynı mi birlikte gülüp eglenebiliyor musun zor zamanda destek olabiliyor musun gerisin boy görüntü evet önemli mi önemli ama bir yere kadar

boy konusunu geç o önemli bişi değil
sevdikten sonra bunu takacak halin yok
ben de diğer üyeler gibi 3 aydır hala buluşmamış olmanıza takıldım
asıl ciddi konu bu çünkü
erkeklerin yazışmanın 2. veya 3. gününde hemen buluşma teklif ettiği gerçeğini düşündüğümde
(kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum bana böyle oluyor)
3 ayda sadece sanaldan konuşmak çok garip geldi
sen şimdi duygusal bağ kurmaktan falan bahsediyorsun kendini buna ikna etmişsinde
duygusal bağ öyle sanaldan kurulmuyor
eğer adam buluşmak istedi ama sen ertelediysen ve kendine bu önce bi duygusal bağ kurayım
ilgisine milgisine bakayım ölçüp tartayım biçiminde bahaneler buluyorsan
belki de korkuların vardır hiç düşündün mü ? acaba yakınlaşmaktan mı korkuyorsun ?
biriyle gerçek ve daha yakın bağ kurmaya karşı duvarların mı var ?
şöyle düşün, ocağa kadar 2 ay daha var. buluştuğunuzda 5 aydır sanaldan konuşuyor olacaksınız
buluştuğunuzda adam seni beğenmezse veya sen onu beğenmezsen yada uyumsuzluk çıkarsa
enerjiniz tutmazsa yaşayacağın hayal kırıklığını hesaba kattın mı ?
5 aydır zamanımı verdim, bu muydu yani deme ihtimalinde var
eğer o senden yana olumsuz olursa bu sefer de üzülme ihtimalin hatta kötü etkilenme ihtimalinde var
çünkü erkekler sahiden beğenmedikleri zaman çok acımasız davranıyorlar
sebepsiz iletişim kesmeler, ghostlamalar falan gırla oluyor öyle durumlarda
normalde bi tanışırsın sanaldan, en geç 1 ay içinde buluşursun, buluştuktan sonra bakarsın
sana olan ilgisine, haline tavrına
sen tamamen ters yoldan gitmişsin bana kalırsa
ben sanaldan gösterilen ilgiyi samimi bulmayan bi kadınım mesela
yüz yüze görmediği bi kadına neden bu kadar ilgi gösteriyor diye düşünüp garipsiyorum
buluşma süresi uzadıkça kafada imajlar yaratıyor insan ve karşıdaki o imajlara uymayınca sorun çıkıyor
yorumlarını beğendiğim bi üye olduğun için bu kadar uzun uzun yazıyorum yanlış anlama
yerinde olsam o korku kısmını bi düşünürdüm kendimle alakalı
acaba yakınlaşmaktan, aşık olmaktan, üzülmekten, gerçek bişiler yaşamaktan mı korkuyorsunda
buluşmaları erteliyorsun ? bunu bi düşünmelisin bence
Aslında haklısınız,kasımda bulusmak en iyisi.Buluşup birbirimizi görelim,enerjimiz tutar inşallah.🤗🤗

Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?

Konu basligini okuyunca erkek sizden kisa boylu diye dusundum :) hic takilmayin boyle cok cift var.

Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
1,5 metreyim eşim de 1,80.
Gayet güzel hissediyorum, insanın en önemli özelliği boyu değil karakteridir, karakterler uyuşuyorsa boy farkının hiçbir önemi yok siz kompleks yapmazsanız kimse yapmaz.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?

Adam uzun ise hiç sıkıntı olmaz. Bence tatlış oluyor kısa boylu kadın uzun adamın yanında 🥰

İki üç defa aynı soruyu sormuş konu sahibi. Ben de senin anladığın türden bir cevap beklediğini düşündüm açıkçası🙄😂
Evet aslında bende birkaç kere aynı soruya denk gelince öyle yazdım da sonra baktım arkadaşlar masumane cevaplar yazmış, dedim sen abuk sabuk konulara girdin çıktın uykun da geldi yanlış algılıyorsun😂

Çiftlerin birbirine yakışması kavramı nedir yani hala bu konuyu neden konuşuyoruz? illa orantılı fiziksel özellikleri taşıdığınız birimi olsun kadın uzun olmasın, kadın yapılı olmasın , kadının yaşı büyük olmasın…. Toplumumuzda Kadın daha eğitimli yada zengin olmasın kavramıda vardı Bakın erkekler kadın daha zengin olmasın kavramını ne güzel aştı bizde aşalım bunları

Bence normal zaten boylarınız eşim 1.94 ben 1.67 arada 27 cm fark var sizinde 29 ben bariz bir fark göremedim ben bunu hep bir avantaj olarak gördüm topuklu ayakkkabı giymeyi severim ne güzel topuk yüksekliğine takılmamış oluyoruz diğer türlü aradaki fark az olsa bu sefer ben uzun görülebilirdim veya aynı boyda görünürdük bence sizde avantaj olarak görebilirsiniz

Back
X