- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
Takıldım maalesefTakılmaya gerek yok bence böyle bir şeye.
Ayrı illerdeyiz,ocakta ara tatilde buluşacağız,üstelik ocakta onun doğum günü var.Neden Ocak ayında buluşacaksınız ? Farklı ülkelerde misiniz; adam yurt dışında mı yaşıyor ?
Açık söyleyeceğimMerhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
Yan yanayken kendinizi kötü hissettiğiniz oldu mu peki?Benim boyum 1.53 eşim 1.81 çok yakısıyoruz bence
Dalga geçenler önce kendilerine baksınlar.Dışardan nasıl göründüğümüz değil de,benim iyi hissetmem önemli yanındaAçık söyleyeceğim
Dışardan bakılınca hiç hoş durmuyor okadar boy farkı
Yakın zamanda kuzenim evlendi, tahminen sizin bahsettiğiniz kadar fark vardır eşiyle
Ama yakışmıyorlar
Gelin kuzenimin kol altında anca geliyor okadar topuklu giymesine rağmen, birbirlerine sarılınca düğünde gelin nerde gelini göremiyoruz diye dalga geçenleri duydum ne yazikki
Vayy,peki sizce bu boy farkının bir avantajı oluyor mu ?
1.58'im, eşim 1.97
O nedenle üzülmeyi bırakın.
Çok teşekkür ederimBu mu sorun yanisiz anlaşın da tek sorununuz bu olsun. Kafaya takmayın gayet de yakışırsınız.
Sizin nasıl hissedeceğinizi biz nerden bilebiliriz? Adamı daha siz bile görmemişsiniz ki?Dalga geçenler önce kendilerine baksınlar.Dışardan nasıl göründüğümüz değil de,benim iyi hissetmem önemli yanında
Bu boy farkının bir avantajı oluyor mu peki?1.63 ben1.90 kocam
Ayrı illerdeyiz,ocakta ara tatilde buluşacağız,üstelik ocakta onun doğum günü var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?