- 4 Nisan 2018
- 830
- 2.354
- 113
- 32
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
O zaman sıkıntı yok kendiniz vermişsiniz cevabı takılmayın :)Dalga geçenler önce kendilerine baksınlar.Dışardan nasıl göründüğümüz değil de,benim iyi hissetmem önemli yanında
Bence bir an önce buluş.Uzak mesafe ilişkisi çok riskli.Ben Ankaradayim.İzmirden gelmişti.Eski eşim.1 ay içinde.Boy bence çok sorun olmamalı.Karakteri iyi çözmeden aşık olma.Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
Şu ana kadar iletişimimiz hiç kopmadı,mutlaka gün içinde arayıp sorar,merak eder.İşi yoğun olsa bile vakit ayırır.Bunları yapmasaydı zaten buluşmayı düşünmezdim.Daha yüz yüze gelmeden ilgisizse,saygısı yoksa yüz yüze gelmek kendime saygısızlık olurdu.Yüzyüze gelmeden duygusal bağ nasıl kuruluyor, size karşı ilgisi nasıl gerçek oluyor?
Yargilamak degil niyetim ama İnternet üzerinden tanışıp yüzyüze gelmeden kurulan iletişimi,ilişki diye yorumlamak enteresan geliyorum bana.
Arada ciddi boy farkının olduğu bir sürü çift var. Bazen dışarıdan değişik gelebiliyor ama bunun bir önemi var mi derseniz, yok bence.
Siz hele biraraya gelin, canlı kanlı görün birbirinizi de boy olsun tek meseleniz.
Şimdi eşiyle sevgilisiyle arasındaki korkunç boy farkını övüne övüne anlatan bir sürü üye gelecek ama ilk başta insan kendisi rahat edemiyor bu durumlarda.ömür boyu rahatsız olurum ben valla yanımda dev gibi kalan adamla.hak veriyorum valla sana.o beğenmiş boşver falan diyebilirler ama kendin rahat edemezsin.Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
insanlar da bir garip.ben ömrüm boyunca yanında ideal farkla duracağım kişileri seçtim mesela.aşağıda bir üye yazmış ben 1.58 kocam 1.97 diye.düşünsene adamın kolu bile daha uzun.insanları anlamak zor valla.Açık söyleyeceğim
Dışardan bakılınca hiç hoş durmuyor okadar boy farkı
Yakın zamanda kuzenim evlendi, tahminen sizin bahsettiğiniz kadar fark vardır eşiyle
Ama yakışmıyorlar
Gelin kuzenimin kol altında anca geliyor okadar topuklu giymesine rağmen, birbirlerine sarılınca düğünde gelin nerde gelini göremiyoruz diye dalga geçenleri duydum ne yazikki
Kadayıf saçmalama sizinki mükemmel tam istediğim. Benim 196 erkek arkadasim vardı mükemmeldik.Valla ben 1.68'im, erkek arkadaşım 1.87. Arada benle dalga geçiyor "Kadeyiiif neredesiinnn aaa bir ses geldi burada mıydın" diyeben de kafamı kaldırıp bakıyorum ona. Yani bence hiç önemli değil, insanlar her türlü konuşurlar ona yapılacak çok bir şey yok
Merhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
Sizinki saçmalık olmuş biraz. Biz de o boylardayız hiç öyle nerdesin ay kaybolmuş durumu olacak bir şey yok. Erkek arkadaşınız kendini 198 sanıyor olabilir mi? Eğer öyleyse gerçekleri yüzüne vurun.Valla ben 1.68'im, erkek arkadaşım 1.87. Arada benle dalga geçiyor "Kadeyiiif neredesiinnn aaa bir ses geldi burada mıydın" diyeben de kafamı kaldırıp bakıyorum ona. Yani bence hiç önemli değil, insanlar her türlü konuşurlar ona yapılacak çok bir şey yok
panpa sen her şeyde üstünsün üç kuruşla üç çocuk da geçindirirsin elf boyunla hepimizi sollarsın1.50 boy maharetmis gibi yorumlarboyum 1.72
Benimde eşimle boy farkım bu kadar. Ne olacak ki çokta tatlı benceMerhaba, umarım iyisinizdir.Ben doğuda görev yapan bir öğretmenim.İnternet üzerinden biri ile tanıştım,güvendim.3 aydır konuşuyoruz.Ocakta buluşacağız ancak aramızdaki boy farkı fazla.Ben 1.55 boyundayım,o 1.84 boyunda.Yan yana gelince yanında çok minicik kalırım diye üzülüyorum.İlgili,efendi biri.Güzel de anlaşıyoruz.Yüz yüze tanışmayı istediğim biri.Eşiyle,sevgilisiyle böyle bir boy farkı olanlar var mı,kendilerini yan yanayken nasıl hissediyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?