Boy Farkı

1.52 ye 1.82 ile yolumuza devam ediyoruz. Bir evladımız var ellerinizden öper, dünya tatlısı ve minyon anasına çekmiş elleri ayakları yaşına göre ufak
Yani iyi anlaşıyoruz pek bir problemimiz yok klasik karı koca didişmeleri dışında. ayrıca topuklu falan da giymiyorum ne münasebet?! Neymiş elalem yakıştırır mıymış falan ahaha daha neler 10 yıllık kocam enine boyuna kapı gibi adam canıma değsin aferin bana kaptım dağ gibi adamı siz bi yüzyüze geliiin, işler ilerlesin falan da, konu boy farkına gelsin bi… kafaya takacağınız daha önemli konular mutlaka çıkacaktır.

Bence bir an önce buluş.Uzak mesafe ilişkisi çok riskli.Ben Ankaradayim.İzmirden gelmişti.Eski eşim.1 ay içinde.Boy bence çok sorun olmamalı.Karakteri iyi çözmeden aşık olma.

Şu ana kadar iletişimimiz hiç kopmadı,mutlaka gün içinde arayıp sorar,merak eder.İşi yoğun olsa bile vakit ayırır.Bunları yapmasaydı zaten buluşmayı düşünmezdim.Daha yüz yüze gelmeden ilgisizse,saygısı yoksa yüz yüze gelmek kendime saygısızlık olurdu.

Şimdi eşiyle sevgilisiyle arasındaki korkunç boy farkını övüne övüne anlatan bir sürü üye gelecek ama ilk başta insan kendisi rahat edemiyor bu durumlarda.ömür boyu rahatsız olurum ben valla yanımda dev gibi kalan adamla.hak veriyorum valla sana.o beğenmiş boşver falan diyebilirler ama kendin rahat edemezsin.

insanlar da bir garip.ben ömrüm boyunca yanında ideal farkla duracağım kişileri seçtim mesela.aşağıda bir üye yazmış ben 1.58 kocam 1.97 diye.düşünsene adamın kolu bile daha uzun.insanları anlamak zor valla.

Adam minyon seviyorsa
Dışardan bakıncada yakışırsınız
Bizim Türk kızları selvi boylu olupta sen kısa kaldın sanki
Ben olsam zerre umursamam

Bazı yorumlar ilginç geliyor bana. Dışarıdan bakınca deveyle cüce gibi gözüküyor olabilir boy farkı olanlar, ha ha ha baksana şunlara filan denilebilir ama milletin ağzı torba değil ki büzesin!

Her şeyinle anlaştığını düşünelim, kafanız uyuştu, idealleriniz ortak, hayattan beklentileriniz anlamlı vs vs sırf boy farkı var diye “ay canım ya, olmaz bu adamla” mı diyeceksin ya da tam tersi, sırf görünüşü güzel diye hiç kafanın uymadığı ama fiziken yakıştığın ve uyumlu olduğun biriyle mi evleneceksin? Hangi ilişki daha sağlıklı?

Boyu 160’larda olan bir üyeyim. eşimle 10 yıldır birlikteyiz. Severek evlendiK, 1 tane de evladım var çok şükür. arkamdan ya Da direkt yüzüme kim gülmüş, kim “şunlara bak çok komik” demiş hiiiiiiççç umrumda olmadı.

Valla ben 1.68'im, erkek arkadaşım 1.87. Arada benle dalga geçiyor "Kadeyiiif neredesiinnn aaa bir ses geldi burada mıydın" diye ben de kafamı kaldırıp bakıyorum ona. Yani bence hiç önemli değil, insanlar her türlü konuşurlar ona yapılacak çok bir şey yok

Kadayıf saçmalama sizinki mükemmel tam istediğim. Benim 196 erkek arkadasim vardı mükemmeldik.

Biraz çok sanki ama sonuçta dünyanın sonu değil önemli olan anlaşmak

Sizinki saçmalık olmuş biraz. Biz de o boylardayız hiç öyle nerdesin ay kaybolmuş durumu olacak bir şey yok. Erkek arkadaşınız kendini 198 sanıyor olabilir mi? Eğer öyleyse gerçekleri yüzüne vurun.

Boy farkında sorun yok bence hatta çok güzel durur Kasım ara tatilin de buluşun bence.

Benimde eşimle boy farkım bu kadar. Ne olacak ki çokta tatlı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…