- 1 Haziran 2018
- 5.315
- 16.262
- 248
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Aralarında otuz cm bile yok ki bariz bir fark yok,komik durmak söz konusu değil benceDışardan bakınca gayet de komik görünüyor. Sevebilir anlaşabilirler o ayrı konu. Sırf üzülmesinler diye işin gerçek yanını görmezden gelmeye gerek yok :)
Nerede peki şu anda o özenle seçtiğiniz kişiler?insanlar da bir garip.ben ömrüm boyunca yanında ideal farkla duracağım kişileri seçtim mesela.aşağıda bir üye yazmış ben 1.58 kocam 1.97 diye.düşünsene adamın kolu bile daha uzun.insanları anlamak zor valla.
Bahsettiğim dalga geçilecek bir komiklik değil. Göze çarpar, insanlar tebessüm eder geçer :)Aralarında otuz cm bile yok ki bariz bir fark yok,komik durmak söz konusu değil bence
insanlar da bir garip.ben ömrüm boyunca yanında ideal farkla duracağım kişileri seçtim mesela.aşağıda bir üye yazmış ben 1.58 kocam 1.97 diye.düşünsene adamın kolu bile daha uzun.insanları anlamak zor valla.
Evet tam cinnetlikDüşünsene ferhans 1.97 adamlar 1.58 kadınları seçmiş sevmiş evlenmiş ve hala çok mutlular
İşlevi önemliEvet tam cinnetlikkolun kadar kadın nasıl rahrik edecek seni? Bazı insanları anlamak mümkün değil.
insanlar da bir garip.ben ömrüm boyunca yanında ideal farkla duracağım kişileri seçtim mesela.aşağıda bir üye yazmış ben 1.58 kocam 1.97 diye.düşünsene adamın kolu bile daha uzun.insanları anlamak zor valla.kolkola, elele bile gezemezsin.
Nasıl elele ya da kolkola geziyorsunuz? Gerçi elele olur gibi de kolkola olmaz heralde.çünkü 15 cmyi geçince senkronizasyon kaymaya başlıyor.çok rahatsız edici ya.sürekli kısa boylu olduğun aklında olarak yaşamak zorundasın.ben kabul etmezdim valla.uzun boylu erkek buldum diye hava atacağım diye değmez bence ya.İşlevi önemli
Evet tam cinnetlikkolun kadar kadın nasıl rahrik edecek seni? Bazı insanları anlamak mümkün değil.
Var gayet de.ufacık kalırsın.68 ile 87 arasında böyle espri yapılacak bir fark yok ama. Erkek arkadaşınız abartmayi seviyorsa demek
Canım ben kocamı öpmek için altıma sandalye çekiyorum, çocuk yaparken de koltuğa tünemiştimNasıl elele ya da kolkola geziyorsunuz? Gerçi elele olur gibi de kolkola olmaz heralde.çünkü 15 cmyi geçince senkronizasyon kaymaya başlıyor.çok rahatsız edici ya.sürekli kısa boylu olduğun aklında olarak yaşamak zorundasın.ben kabul etmezdim valla.uzun boylu erkek buldum diye hava atacağım diye değmez bence ya.
Ayy canım yesinler.ben en azından bu kadın yanıma yakısıyor mu diye muhakeme yapabilip, kendi değerini bilen erkeklerle muhattap oluyorum.her dev anası adam da birşeye benzemiyor yani.Git ağlayarak günlüğüne yaz bence.
Sen kafa yorarken onlar doya doya sevişip hayatın tadını çıkarıyor çünkü
E düşünüyorum başkasının boyunun bana ne gibi bir avantajı olabilir diye, aklıma böyle bir şey geliyorAhahahasiz de az fena değilsiniz.
Ben de açık söykeyecegim; nedense uzun boylu erkekler çoğunlukla kısa ,minyon,çıtır denilen kızlardan hoşlanıyor. Benim sülalemde ,çevremde çok var bu örneklerden.Neden olduğunu bilemiyorum ama konu sahibi bunu dert etmesin diye yazdım.Hatta ablam; dalyan gibi çocuklarımızın yanında bi karış kızlar dolasiyo diye söylenir dururAçık söyleyeceğim
Dışardan bakılınca hiç hoş durmuyor okadar boy farkı
Yakın zamanda kuzenim evlendi, tahminen sizin bahsettiğiniz kadar fark vardır eşiyle
Ama yakışmıyorlar
Gelin kuzenimin kol altında anca geliyor okadar topuklu giymesine rağmen, birbirlerine sarılınca düğünde gelin nerde gelini göremiyoruz diye dalga geçenleri duydum ne yazikki
Herkes aynı şeyleri yazsa buranın tadı çıkmaz ki.evet hayata çok olumlu ve talış tatliş bakamıyorum ama ben de böyleyim.Valla görüyoruz seçtiklerini de neyse çok yorum yapmaya gerek yok ben 1.60 eşim 1.85 evet yanında ufak kalıyorum hatta daha sabah bunun muhabbetini yapıp güldük eğlendik ise uğurladım 12 senelik evliyim bir kere bunun dezavantaji olmadı çünkü olay boy pos değil tabi senin idrak etmen çok zor fikirlerin belli o yüzden aslında yorum yapmaya gerek yok ta her konuda mutlaka bir ofsayt yorumun var görünce bı yazasim geldi kimse boyunu guzellemiyor olay şu hayata bakışınız aynı mi birlikte gülüp eglenebiliyor musun zor zamanda destek olabiliyor musun gerisin boy görüntü evet önemli mi önemli ama bir yere kadar
Topuklu giyerim ilk başlarda,sonra alıştıkça birbirimize spor ayakkabıya geçerim diye düşünüyorum.Biraz topuklu ile bu iş tamam
Yoo hiç de öyle değil ben 68 değilim zaten de üyenin dediği sayısal verilere göre konuştum.Var gayet de.ufacık kalırsın.
İnşallah yan yana gelince enerjimiz tutar,hiç gariplik çekmeyiz.İkinizde Türkiye'de yaşarken 3 aydır yazışıp, halen buluşmamanız çok tuhaf. En fazla 1 ay sonrasında görüşmeliydiniz bence. Birisini görsel olarak beğenmeniz; yan yana gelince de beğeneceğiniz ve hoşlanacağınız anlamına gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?