- 19 Ocak 2017
- 25
- 2
-
- Konu Sahibi Gardenyafrezya
Bilemiyorum , sanırım ben tercih etmezdim. İlk evliliğiniz ise özellikle, bence mümkünse çocuksuz birini tercih edin. Burada okuduğum konuların hemen tamamından çıkardığım sonuç, genelde böyle durumlarda mutlaka bir sorun çıkıyor , er ya da geçArkadaşlar merhaba
Bir süredir bosanmis cocuklu biriyle görüşüyorum. Eski eşi farklı bir şehirde ve çocuğu çok küçük olduğu için velayet annede. Eski eşiyle iletisimleri çok az ve kendisi istemiş boşanmayi. Bana olan ilgisi yaklaşımı çok güzel. Çok ta yakışıklı ancak daha önce evlilik yapması ve çocuğu olması korkutuyor.İlerde alicagim sorumluluk katlanacak.Lutfen bana yardımcı olurmusunuz bu konuda .Siz olsanız ne yapardiniz yada yakınınız olsaydı ne düşürdünüz.Bu arada ailemle tanıştırdim ancak bosanmis ve cocuklu olduğunu bilmiyorlar.
Ben daha önce evlenmedim qslinda bende baslarda hiç ilgilenemedim karşılık vermedim ama sonraları işler değişti . Ama hala korkum çok var. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayimBilemiyorum , sanırım ben tercih etmezdim. İlk evliliğiniz ise özellikle, bence mümkünse çocuksuz birini tercih edin. Burada okuduğum konuların hemen tamamından çıkardığım sonuç, genelde böyle durumlarda mutlaka bir sorun çıkıyor , er ya da geç
Şiddetli geçimsizlikmis ayrılma sebepleri. Çocuğu çok küçük o yüzden iletişimi çok azEski karısıyla iletişimi çok az olduğuna göre çocuğuyla ilgilenmiyor. Kendi kanı canı olan çocuğuyla ilgilenmeyen adamdan kimseye fayda gelmez
Çocuk yapmış sonra küçücükken kendi istemiş boşanmış. İletişimi çok az. Güvenilir gelmedi.Arkadaşlar merhaba
Bir süredir bosanmis cocuklu biriyle görüşüyorum. Eski eşi farklı bir şehirde ve çocuğu çok küçük olduğu için velayet annede. Eski eşiyle iletisimleri çok az ve kendisi istemiş boşanmayi. Bana olan ilgisi yaklaşımı çok güzel. Çok ta yakışıklı ancak daha önce evlilik yapması ve çocuğu olması korkutuyor.İlerde alicagim sorumluluk katlanacak.Lutfen bana yardımcı olurmusunuz bu konuda .Siz olsanız ne yapardiniz yada yakınınız olsaydı ne düşürdünüz.Bu arada ailemle tanıştırdim ancak bosanmis ve cocuklu olduğunu bilmiyorlar.
Çocuk küçük olduğu için eski eşiyle iletişiminin daha fazla olması gerek zaten. Çocuk büyük olsa kendisi babasıyla iletişim kurar. Çocuğu annesine atıp yeni ilişki peşinde koşan ilgisiz ve güvenilmez bir adam izlenimi verdi banaŞiddetli geçimsizlikmis ayrılma sebepleri. Çocuğu çok küçük o yüzden iletişimi çok az
2.5 yilBoşanali ne kadar olmuş?
Kacc!!Arkadaşlar merhaba
Offf o kadar mıKacc!!
Siz daha önce evlenmediyseniz uygun olmaz diye düşünüyorum2.5 yil
Belki pollyannacilik olacak ama, sevgi varsa sonu da güzel olurbir çocuğunun olmasi sizi neden bağlasın ki sonuçta bir annesi var. Eğer sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsaniz neden olmasın..
Bu konuda çevremde tipik bir örnek yakın arkadaşım var. İlk eşi ile nikahı yapılmış fakat düğünü olmadan boşanma kararı kaldılar . Arkadaşım çok iyi bir insan (erkek). Kadın ile de arkadaşım sayesinde tanışma fırsatı buldum muazzam geliştirmiş biriydi kendini bazı mezhepsel olaylardan boşandılar . Şimdi her boşanan kotu olacak diye bir kaide yok. Simdi o yeniden evlendi ve o kızı o kadar mutlu ediyor ki.. tek fark çocuk olmaması . Sizin üzerinize biraz sorumluluk binebilir ilerleyen yıllarda çocuk babası ile kalmak isteyebilir. Her şeyi iyi ölçüp tartın gerekirse bir aile danışmanından ne tür zorlukların sizi beklediğini bir görün . Oylelikle karar verin . Sevgilerher şeyin gönlünüzce olmasını
Beni sevdiğine inanıyorum aksini düşündürecek birsey hiç hissettirmedi.Ancak çocuğun annesi varsa babası da var.Su an çocuk küçük oldugu için eşiyle fazla muhatap olmamak adına iletişimi az olduğunu söylüyor.Ilerde durumlar elbet değişecek çocuğuyla görüşmek isteyecek ki yanlış anlaşılmak istemem bende çocuğuyla görüşsün isterim. Babasının yanında kalmak isteyecek eski eşle istemesede çocuk büyüyünce dertlerde buyur derler görüşmek zorunda kalacak .Bunlar benim için ne kadar kaldırılabilir olur bilemiyorum.Zaten evliliğin sorumlugu fazlayken bilemiyorum kafam çok karisikBelki pollyannacilik olacak ama, sevgi varsa sonu da güzel olurbir çocuğunun olmasi sizi neden bağlasın ki sonuçta bir annesi var. Eğer sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsaniz neden olmasın..
Cocuk kucuk diye iletisim az cok sacma bir sebep. Eski esiyle gorusmuyor. Bu demekki cocukla hic ilgilenmiyor. Kendi canina kanina boyleyse sana nasil olacak. O kendi seyin arkasinda kosuyor. Kac boylelerinden.Offf o kadar mı
Çocuğun en az 2.5 yaş olduğunu düşünürsek o yaş çocuğu babayı arar (görmek bakımından)ve babanın da araması lazim. Ben çocuğuna sevgisi olduğunu düşünmüyorumBeni sevdiğine inanıyorum aksini düşündürecek birsey hiç hissettirmedi.Ancak çocuğun annesi varsa babası da var.Su an çocuk küçük oldugu için eşiyle fazla muhatap olmamak adına iletişimi az olduğunu söylüyor.Ilerde durumlar elbet değişecek çocuğuyla görüşmek isteyecek ki yanlış anlaşılmak istemem bende çocuğuyla görüşsün isterim. Babasının yanında kalmak isteyecek eski eşle istemesede çocuk büyüyünce dertlerde buyur derler görüşmek zorunda kalacak .Bunlar benim için ne kadar kaldırılabilir olur bilemiyorum.Zaten evliliğin sorumlugu fazlayken bilemiyorum kafam çok karisik
Neden gecinememişler asıl sorun o . Bir de çocuk küçük diyorsunuz. Ozaman hersey iyiydi çocuk yaptılar, doğumdan hemen sonra belki de önce bosandilar.Şiddetli geçimsizlikmis ayrılma sebepleri. Çocuğu çok küçük o yüzden iletişimi çok az
Esi agresif biriymiş aslında kendiside biraz baskın karakter. Eski eşi ailesiyle de anlayamamış.Hamileyken bosanmislarNeden gecinememişler asıl sorun o . Bir de çocuk küçük diyorsunuz. Ozaman hersey iyiydi çocuk yaptılar, doğumdan hemen sonra belki de önce bosandilar.
Eee çocuk en az iki yaşında. Nasıl küçük olduğu için iletişimleri az olabilir ve bunu normal görebilirsiniz?Esi agresif biriymiş aslında kendiside biraz baskın karakter. Eski eşi ailesiyle de anlayamamış.Hamileyken bosanmislar