Bosanmis ve cocuklu erkekle evlilik

Arkadaşlar merhaba
Bir süredir bosanmis cocuklu biriyle görüşüyorum. Eski eşi farklı bir şehirde ve çocuğu çok küçük olduğu için velayet annede. Eski eşiyle iletisimleri çok az ve kendisi istemiş boşanmayi. Bana olan ilgisi yaklaşımı çok güzel. Çok ta yakışıklı ancak daha önce evlilik yapması ve çocuğu olması korkutuyor.İlerde alicagim sorumluluk katlanacak.Lutfen bana yardımcı olurmusunuz bu konuda .Siz olsanız ne yapardiniz yada yakınınız olsaydı ne düşürdünüz.Bu arada ailemle tanıştırdim ancak bosanmis ve cocuklu olduğunu bilmiyorlar.
Bosanan erkeklerin hepsi bosanmayi kendileri isterler zaten ve suc hep karsi taraftadir. Siz de bosanmis cocuklu olsaydiniz olurdu ama smdi cok zor olur. Cocuk geldikce annelik etseniz haddiniz degil denir ablalik etseniz istemiyor denir. Gerek var mi anne degilken bu yuku sirtlanmaya

Siz daha önce evlendiniz mi ?
Çocuğunuz var mı ?
Çocuğunuz varsa onu daha iyi anlarsınız
Ancak çocuksuz ve genç bir kadınsanız düşünmeyin derim
Çünkü genel olarak çocuklu kişiler 2. Evliliğinde çocuk düşünmüyor olan size oluyor ve bir çocuğu olduğu için maddi olarak hep eli kolu bağlı olacak
Bir yatırım yapalım birlikte birşey yapalım deseniz önceleri haklı olarak hep çocuğu olacak
Çocuk zaten küçükmüş belki sizi sevmeyecek kabul etmeyecek
Ya da bir tatile gideceksiniz o da sizle gelecek
Ve tabi annesinin doldurmaları da var
Bilemiyorum belki böyle olmayabilir ama yüzde doksan böyle oluyor
Arada güçlü bir sevgi aşk yoksa yeni tanışma aşamasında iseniz sallayın.

Esi agresif biriymiş aslında kendiside biraz baskın karakter. Eski eşi ailesiyle de anlayamamış.Hamileyken bosanmislar
Küçücük demiştiniz gerçekten de küçükmüş Yavrucuk. Allah annesine ve çocuga kolaylık versin kadincagiz kucucuk çocuğa tek bakıyor. Babası var ama ölü bir baba.
Bu ilgisizliği hoşunuza gitmez umarım. Zira korkunç bir durum

Esi agresif biriymiş aslında kendiside biraz baskın karakter. Eski eşi ailesiyle de anlayamamış.Hamileyken bosanmislar
Zaten adamın kendinde kusur bulmasını beklemiyorum , ama agresif kadınla evlenmiş, bir de çocuk yapmış. Tam kadının en çok ilgi şefkat ve desteğe ihtiyacı olduğu zaman da boşanmış. Bana biraz garip geldi. Çocuğunu da görmüyor zaten, bence arkanıza bakmadan kaçın. Ailenin , bir çocuğun sorumluluğunu almak zor geldi büyük olasılıkla.

Bi de azicik mantikli olun dusunun. Hangi kadin hamikeyken bosanmak ister? Allah bilir neler oldu
Bilemiyorum aralarında ta
Eee çocuk en az iki yaşında. Nasıl küçük olduğu için iletişimleri az olabilir ve bunu normal görebilirsiniz?
Sanırım sevgiliniz böyle bir bahane uydurdu size de nedense çok mantıklı geldi.
Çocuk baba sevgisini varsa dede veya dayıdan arıyordur sanırım.
Anlaşamıyorlarmış ama çocuk yapmayı da bilmiş aferin ona
Normal görmüyorum ama bazı yaşadıkları seyleri anlatınca anlamaya çalışıyorum.Kimse durduk yere bosanmaz kadında erkekte. Onyargili olmamaya calistim ve calisiyorum.Kotu niyet sezseydim cocuguna yada bana farketmez zaten bir an düşünmez ayrilirdim

Kadın hamileyken boşanmak iste. Şiddetli geçimsizlik o zamana kadar yok tabi.
Çocuk doğsun, doğru düzgün iletişim kurma, ilgilenme niye, küçükmüs. Çocuğuyla ilgilenmediğini, iletişim kurmadığınıda marifet gibi anlatıyor birde. Ne sorumluluk sahibi bir baba maşallah.

Evladına hayrı olmayan insandan korkarım ben.
Ama bazı kadınlar için bu iyi bir şeymiş gibi görülüyor. Nereden baktığınıza bağlı.

Bilemiyorum aralarında ta

Normal görmüyorum ama bazı yaşadıkları seyleri anlatınca anlamaya çalışıyorum.Kimse durduk yere bosanmaz kadında erkekte. Onyargili olmamaya calistim ve calisiyorum.Kotu niyet sezseydim cocuguna yada bana farketmez zaten bir an düşünmez ayrilirdim
Aralarında kötü şeyler geçmiş olabilir ama 2 yaşındaki çocukları bı konulardan bağımsız olmalı.
Hiçbir şey bana küçük daha ondan uzak duruyorum cümlesini mantıkla açıklatamaz.
Siz boşanma kısmını mantıkla anlayabilirsiniz hepimiz anlayabiliriz ama boşanma kısmı eşler arasında, hiçbiri şeyden haberi olmayan çocukla alakası yok.
Süslü cümleler ile sizi kandırmasına izin vermeyin şan babasının.

Adam sizi yalanlarıyla kandırma peşinde boşanan evli erkekler zaten hep kadını suçlu bulur , sizde bir kurban olcaksınız

Şiddetli geçimsizlikmis ayrılma sebepleri. Çocuğu çok küçük o yüzden iletişimi çok az
ne zamandır bosanmis . Ne kadar uzak mesafede cocuk .Asil en çok babaya ihtiyac zamani küçük olduğu...iyice biçin tartin cocuklu bir babanin derdi cok olur anne belki ilerde yumuşayip baba ile cocigi daha cok gorusturecek cocugu surekli okulu kresi hastanesi diyip babayi çağırabilir yada cocuk surekli babayi isteyecek bunlari bilin derim.adam yakisikli ama cocuklu bosanma sebebi ne gordunuzmu uyaptan sebebini .belki siddet aldatma onu eski esine yapan sizede yapar
Cok meshur bi laf var turk kadini küçücük cocuga ragmen boşanıyorsa ortada cok ciddi sebepler vardi bosanma evraklarını suclamalarini bi oku derim

Arkadaşlar merhaba
Bir süredir bosanmis cocuklu biriyle görüşüyorum. Eski eşi farklı bir şehirde ve çocuğu çok küçük olduğu için velayet annede. Eski eşiyle iletisimleri çok az ve kendisi istemiş boşanmayi. Bana olan ilgisi yaklaşımı çok güzel. Çok ta yakışıklı ancak daha önce evlilik yapması ve çocuğu olması korkutuyor.İlerde alicagim sorumluluk katlanacak.Lutfen bana yardımcı olurmusunuz bu konuda .Siz olsanız ne yapardiniz yada yakınınız olsaydı ne düşürdünüz.Bu arada ailemle tanıştırdim ancak bosanmis ve cocuklu olduğunu bilmiyorlar.
Ailenizden bu durumu gizlemeyin. Er yada geç öğrenilecek zaten ama yakın zamanda öğrenmeleri sizinde nasıl yok izleyeceğinize yardımcı olacaktır. Her zaman aile onayı benim için çok daha önemli. Ve siz tam anlamıyla güveniyorsanız ilişkinizde problem olacağını sanmıyorum

Bi tanıdıkta çocuğu olan bir adamla evlendi ve velayet babadaydı çok geçmeden anneye verdi çocuğu kaldıramadı sanırım 3 yaşlarındaydı çocuk. Olan çocuklara oluyor ne yazık ki. İyi düşünmek lazım

Arkadaşlar merhaba
İki şey söylemek istiyorum. İlki boşanalı 2.5 yıl olduysa çocuk babayla vakit geçiremeyecek kadar küçük değil. Ne sıklıkla görüşüyorlar. Bu onun iyi bir baba olup olmayacağıyla ilgili önemli bir ön gösterim. İkincisi de çocuk büyüyecek umarım babası iyi bir babaysa eğer size yatıya gelecek, belki sizinle yaşamak isteyecek. Hayatınızda 3. İnsan olarak hep var olacak. Onu ikinci bir evladınız en azından yeğeniniz olarak göremeyecekseniz sizin için dış kapının mandalı/kocanızın ailesinden anne kardeş gibi herhangi biri olarak var olacaksa lütfen bu yola girişmeyin. Ne siz vebal alın ne de bir çocuğun tramvası olun.

Cocuk kucuk diye iletisim az cok sacma bir sebep. Eski esiyle gorusmuyor. Bu demekki cocukla hic ilgilenmiyor. Kendi canina kanina boyleyse sana nasil olacak. O kendi seyin arkasinda kosuyor. Kac boylelerinden.
Benim çocuğum mesela küçük 3.5 yaşında.Cocukla düzenli görüşuyor ilgili bir baba fakat şu an iletişimimiz sıfır,neden ? Çünkü boşanma aşamasında çok cirkeflikler yaptı yapmaya devam ediyor.Yani anneyle iletişim zayıfsa vardır bir suçu

Bi de azicik mantikli olun dusunun. Hangi kadin hamikeyken bosanmak ister? Allah bilir neler oldu
Ben de bunu yazacaktim.Hamileyken çoğu kadın aldatiliyor, aldatmıştır,kötü davranmıştır,kadın benim gibi evden kovulmustur fln..

Konu sahibi bu arada ben de bekarken boşanmış çocuklu biriyle evkenmistim.Simdi diyorum ki nasıl bir akılsızlık etmişim

X