- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
-
- Konu Sahibi Gardenyafrezya
Aynen oyleBenim çocuğum mesela küçük 3.5 yaşında.Cocukla düzenli görüşuyor ilgili bir baba fakat şu an iletişimimiz sıfır,neden ? Çünkü boşanma aşamasında çok cirkeflikler yaptı yapmaya devam ediyor.Yani anneyle iletişim zayıfsa vardır bir suçu
Canim resmen sacmalamisEsi agresif biriymiş aslında kendiside biraz baskın karakter. Eski eşi ailesiyle de anlayamamış.Hamileyken bosanmislar
Kadın hamile haliyle boşanmış, en güçsüz zamanlar , hormonlar tavan, en desteğe ihtiyaç duyulan zamanlar, çocuğu dogurdugunda babası yoktu yanında belki de .Esi agresif biriymiş aslında kendiside biraz baskın karakter. Eski eşi ailesiyle de anlayamamış.Hamileyken bosanmislar
Ben de hamileyken evi terke cok zorlandım,boşanmaya zorlandım fakat öyle yollara girip de üzüntüden bebeğim karnımda ölürse diye adım atamadım doğmasını bekledim.O adam/adamciklar hiç korkmuyorlar bu bebeğe bir şey olursa diye.Bir insanda önce merhamet vicdan olacak.Degilse eş olmaz onlardan.Hamileyken aldatma,şiddet vs yoksa iki şekilde boşanilir.
Ya kadın bosar, adamın ağza alınmayacak terbiyesizlikleri olmuştur, kadının ahlakına yönelik çirkin söylemlerini, bir sapikliğini falan farketmistir. "Bu ayı baba olacagina yavrumu tek buyuturum daha iyi" der, bir cesaret ayrilir. Yoksa kimse kolay kolay bir bebeği babasız büyütmeyi,ennazindan bu ülkede tercih etmez. Bu kadar kolay değil yani bu işler. Ancak esaslı bir sebebi olan kadın hamile haliyle kocasiy bosar
Ki sizin durumda kadın değil adam istemiş boşanmak.
Hangi şeref sahibi erkek hamile karısını karnında bebeğiyle terkedip gider? Kadın sinirliymis...olabilir. o bebeği yaptığına göre kadının karakterini biliyor olması lazım. Ayrıca hamilelik hormon salgılanan bir dönem. Kadini daha agredif yapan hormonları olabilir,ya da kocasının sevgisiz davranışları olabilir. Bebeği bile doğmadan, en zor anında yanında olmadan, sadece kadın dirdirci diye karnına bebeği endise içinde bir kadını, belki de ömrünün en savunmasız olduğu döneminde terkedip boşanma davası açmak bence insanlığa sığmaz.
Ki ben her zaman kötü evliliktense boşanmayı savunmusumdur, ailemin çoğu üyesi genç-yasli boşanmış insanlardan oluşuyor, 'kotu insanı ne çekeceksin,iyi yapmışsın' diyoruz. Böyle bir kültürden gelmeme rağmen bunu diyorum ki hamile kadını öyle savunmasız bir anında, ortada elle tutulur bir sebep yokken terketmek insanlığa sığmaz.
Böyle biriyle nasıl hayat kurabilirsin ki kendine???
Daha kendi doğurduğuna baba olamamış, kendi nikahlı karısini ona en ihtiyacı olduğu donem yarıyolda bırakmış.
Bu adamı nasıl hayatına almaya cesaret edersin??
Evlenmiş, boşanmış olması doğal bir şey, çocuklu boşanmış olması da doğal bir şey. Bir şekilde idare edilebilir arada sevgi varsa. Ama bu bambaşka bir şey.
Ya da bana öyle geliyor.
Melek Subaşı gibi, ben de serefsiz insan sevmiyorum
Klasik görümce , bir de gelininizi dinleseydik kim bilir ne derdi? Ayrıca siz abinizin yatakodasını özelini nasıl bilebilirsiniz de sadece gelini suçluyorsunuz? Orasını anlamadık. Evet yanlısınız.Buradaki herkesin fazla önyargılı olduğunu düşünüyorum. Kendi ağabeyimin hayatını anlatsam roman olur. Sürekli "adam yapmış da bebeğiyle gitmiş" gibi cümleler var. Ah bizim gelin nasıl ne saçma şeylerle gitti nasıl biriydi vir bilseniz. Yanlı yazdığımı düşüyorsunuzdur belki ama inanın değil. Yani kısacası kadınlar iyidir cefakardır adam kötü olmasa gitmez gibi yargılara kanmayın. Birilerinin düşüncesiyle hareket etmeyin karşınızdakini en iyi siz tanırsınız. Görüştüğünüz kişi kesin iyidir demiyorum. Sadece iyi biri de olabilir buradaki yorumlardan gaza gelip ön yargılı davranmayın . Benim sevgilim nişan atmış. Kız ayrılmış bundan. Herkes görüşme onunla demekki nesi varki kız nişan atmış dediler. Sonra bir tanıdım zamanla anladım o kızla kavga ettim dediği meseleler gerçekten de sevgilmde mevcut. Ama ben tolere edebiliyorum bana batmıyor ama o kız aynı seveplerle ayrılmış. Anlatmaya çalıştığım bu
Diyorum ya önyargı diye işte . Bu sitede kaynana veya görümce diyince hep korkutucu şeyler yazılıyor sizde hemen "klasik görümce" yaftasını yağıştırdınız. Evini yatağını bildiğimi kast etmiyprum. Evime beş dakika gelse deliren haset kıskanç kimsenin sevmediği bir insan. Abimin patronu bile eşin iş yemeğine gelmesin lütfen demiştiKlasik görümce , bir de gelininizi dinleseydik kim bilir ne derdi? Ayrıca siz abinizin yatakodasını özelini nasıl bilebilirsiniz de sadece gelini suçluyorsunuz? Orasını anlamadık. Evet yanlısınız.
Valla.hiç gerek yok.olmuyor. bu konu da aile apartmanı konusun gibi.olumlu istisna neredeyse yok. Hayatının aşkını bulacak kadar da şanslı değilsindir heralde ki konu açıp soruyorsun.Arkadaşlar merhaba
Bir süredir bosanmis cocuklu biriyle görüşüyorum. Eski eşi farklı bir şehirde ve çocuğu çok küçük olduğu için velayet annede. Eski eşiyle iletisimleri çok az ve kendisi istemiş boşanmayi. Bana olan ilgisi yaklaşımı çok güzel. Çok ta yakışıklı ancak daha önce evlilik yapması ve çocuğu olması korkutuyor.İlerde alicagim sorumluluk katlanacak.Lutfen bana yardımcı olurmusunuz bu konuda .Siz olsanız ne yapardiniz yada yakınınız olsaydı ne düşürdünüz.Bu arada ailemle tanıştırdim ancak bosanmis ve cocuklu olduğunu bilmiyorlar.
aileniz öğrenince nasıl tepki verecek bence ciddi düşünürken bunu da göz önüne alın. Herkes evlenebilir boşanabilir çocuk olma sorumluluğunu alabilecekmisiniz bu bir ikincisi yarın birgün sizin çocuğunuz olursa bu durumla başa çıkabilecekmisiniz. Bunları düşünmeniz lazımArkadaşlar merhaba
Bir süredir bosanmis cocuklu biriyle görüşüyorum. Eski eşi farklı bir şehirde ve çocuğu çok küçük olduğu için velayet annede. Eski eşiyle iletisimleri çok az ve kendisi istemiş boşanmayi. Bana olan ilgisi yaklaşımı çok güzel. Çok ta yakışıklı ancak daha önce evlilik yapması ve çocuğu olması korkutuyor.İlerde alicagim sorumluluk katlanacak.Lutfen bana yardımcı olurmusunuz bu konuda .Siz olsanız ne yapardiniz yada yakınınız olsaydı ne düşürdünüz.Bu arada ailemle tanıştırdim ancak bosanmis ve cocuklu olduğunu bilmiyorlar.