Bosanmis ve cocuklu erkekle evlilik

Esi agresif biriymiş aslında kendiside biraz baskın karakter. Eski eşi ailesiyle de anlayamamış.Hamileyken bosanmislar
Kadın hamile haliyle boşanmış, en güçsüz zamanlar , hormonlar tavan, en desteğe ihtiyaç duyulan zamanlar, çocuğu dogurdugunda babası yoktu yanında belki de . 😣 Sesi anca karısına çıkan aile kuzusu bir erkek kokusu alıyorum, ne güzel demişsiniz baskın karakter, eski eşi adamın ailesi ile anlaşamamış falan, nasıl da inanarak demişsiniz.

Hamile eşini agresif diye boşayan erkek neler yapmaz? Boşanmak bir kusur değil elbette ama onun da bir adabı vardır. Birlikte olduğun kişinin vicdanını sorgulamak için çok güzel bir delil var elinde aslında. Hele tam sevilmelik ve babaya en çok ihtiyacı olduğu şu dönemde eski eşiyle muhatap olmak istemediği için çocuğuyla gerekli iletişimi kurmaması adamın sahip okduklarına nasıl değer verdiğinin fragmanı. Gerisi sana kalmış...

Çocuğunun babasından daha karnındayken ayrılan bir kadın kim bilir neden ayrıldı? Gerçekten hiç mi düşünmüyorsunuz acaba neden ayrıldı diye adamın bir lafına nasıl inanıyorsunuz belki şiddet gösterdi belki farklı durumlar yaptı yani hamile bir kadının boşanmasına iten durum çok büyük bir olay olmalı bir de çocuğunun annesini suçluyor gidin mahkeme kağıtlarını bulun e devletine bakın her şeyi yapın araştırın boşanma sebepleri öğrenin.

Hamileyken aldatma,şiddet vs yoksa iki şekilde boşanilir.
Ya kadın bosar, adamın ağza alınmayacak terbiyesizlikleri olmuştur, kadının ahlakına yönelik çirkin söylemlerini, bir sapikliğini falan farketmistir. "Bu ayı baba olacagina yavrumu tek buyuturum daha iyi" der, bir cesaret ayrilir. Yoksa kimse kolay kolay bir bebeği babasız büyütmeyi,ennazindan bu ülkede tercih etmez. Bu kadar kolay değil yani bu işler. Ancak esaslı bir sebebi olan kadın hamile haliyle kocasiy bosar
Ki sizin durumda kadın değil adam istemiş boşanmak.
Hangi şeref sahibi erkek hamile karısını karnında bebeğiyle terkedip gider? Kadın sinirliymis...olabilir. o bebeği yaptığına göre kadının karakterini biliyor olması lazım. Ayrıca hamilelik hormon salgılanan bir dönem. Kadini daha agredif yapan hormonları olabilir,ya da kocasının sevgisiz davranışları olabilir. Bebeği bile doğmadan, en zor anında yanında olmadan, sadece kadın dirdirci diye karnına bebeği endise içinde bir kadını, belki de ömrünün en savunmasız olduğu döneminde terkedip boşanma davası açmak bence insanlığa sığmaz.
Ki ben her zaman kötü evliliktense boşanmayı savunmusumdur, ailemin çoğu üyesi genç-yasli boşanmış insanlardan oluşuyor, 'kotu insanı ne çekeceksin,iyi yapmışsın' diyoruz. Böyle bir kültürden gelmeme rağmen bunu diyorum ki hamile kadını öyle savunmasız bir anında, ortada elle tutulur bir sebep yokken terketmek insanlığa sığmaz.
Böyle biriyle nasıl hayat kurabilirsin ki kendine???
Daha kendi doğurduğuna baba olamamış, kendi nikahlı karısini ona en ihtiyacı olduğu donem yarıyolda bırakmış.
Bu adamı nasıl hayatına almaya cesaret edersin??
Evlenmiş, boşanmış olması doğal bir şey, çocuklu boşanmış olması da doğal bir şey. Bir şekilde idare edilebilir arada sevgi varsa. Ama bu bambaşka bir şey.
Ya da bana öyle geliyor.
Melek Subaşı gibi, ben de serefsiz insan sevmiyorum

Minnacık çocukla boşanıldığına göre ya aldatma var ya da fiziksel şiddet.

Ateşe yürüyosunuz gibi geldi bana. Adam sizden bir şey saklıyor.

Evlenmemiş, çocuksuz kadının böyle bir adamla işi olmamalı. Sizin gibi evlenmemiş bir adamla kurabileceğiniz çok güzel bir yuva olabilirken elin çocuklu adamını ne yapacaksınız Allah aşkına? Davul dengi dengine.

Ufacık çocuğu ihmal edip sevgili hayatı yaşayan adam bana hem güven vermez, hem de böyle birini sevmem de asla.

Hamileyken aldatma,şiddet vs yoksa iki şekilde boşanilir.
Ya kadın bosar, adamın ağza alınmayacak terbiyesizlikleri olmuştur, kadının ahlakına yönelik çirkin söylemlerini, bir sapikliğini falan farketmistir. "Bu ayı baba olacagina yavrumu tek buyuturum daha iyi" der, bir cesaret ayrilir. Yoksa kimse kolay kolay bir bebeği babasız büyütmeyi,ennazindan bu ülkede tercih etmez. Bu kadar kolay değil yani bu işler. Ancak esaslı bir sebebi olan kadın hamile haliyle kocasiy bosar
Ki sizin durumda kadın değil adam istemiş boşanmak.
Hangi şeref sahibi erkek hamile karısını karnında bebeğiyle terkedip gider? Kadın sinirliymis...olabilir. o bebeği yaptığına göre kadının karakterini biliyor olması lazım. Ayrıca hamilelik hormon salgılanan bir dönem. Kadini daha agredif yapan hormonları olabilir,ya da kocasının sevgisiz davranışları olabilir. Bebeği bile doğmadan, en zor anında yanında olmadan, sadece kadın dirdirci diye karnına bebeği endise içinde bir kadını, belki de ömrünün en savunmasız olduğu döneminde terkedip boşanma davası açmak bence insanlığa sığmaz.
Ki ben her zaman kötü evliliktense boşanmayı savunmusumdur, ailemin çoğu üyesi genç-yasli boşanmış insanlardan oluşuyor, 'kotu insanı ne çekeceksin,iyi yapmışsın' diyoruz. Böyle bir kültürden gelmeme rağmen bunu diyorum ki hamile kadını öyle savunmasız bir anında, ortada elle tutulur bir sebep yokken terketmek insanlığa sığmaz.
Böyle biriyle nasıl hayat kurabilirsin ki kendine???
Daha kendi doğurduğuna baba olamamış, kendi nikahlı karısini ona en ihtiyacı olduğu donem yarıyolda bırakmış.
Bu adamı nasıl hayatına almaya cesaret edersin??
Evlenmiş, boşanmış olması doğal bir şey, çocuklu boşanmış olması da doğal bir şey. Bir şekilde idare edilebilir arada sevgi varsa. Ama bu bambaşka bir şey.
Ya da bana öyle geliyor.
Melek Subaşı gibi, ben de serefsiz insan sevmiyorum

Ben de hamileyken evi terke cok zorlandım,boşanmaya zorlandım fakat öyle yollara girip de üzüntüden bebeğim karnımda ölürse diye adım atamadım doğmasını bekledim.O adam/adamciklar hiç korkmuyorlar bu bebeğe bir şey olursa diye.Bir insanda önce merhamet vicdan olacak.Degilse eş olmaz onlardan.

Konu sahibi boşanma davası dosyasına bakın mutlaka,neler geçmiş iyice öğrenin,kim kimi bosamis ona da bakın.

Buradaki herkesin fazla önyargılı olduğunu düşünüyorum. Kendi ağabeyimin hayatını anlatsam roman olur. Sürekli "adam yapmış da bebeğiyle gitmiş" gibi cümleler var. Ah bizim gelin nasıl ne saçma şeylerle gitti nasıl biriydi vir bilseniz. Yanlı yazdığımı düşüyorsunuzdur belki ama inanın değil. Yani kısacası kadınlar iyidir cefakardır adam kötü olmasa gitmez gibi yargılara kanmayın. Birilerinin düşüncesiyle hareket etmeyin karşınızdakini en iyi siz tanırsınız. Görüştüğünüz kişi kesin iyidir demiyorum. Sadece iyi biri de olabilir buradaki yorumlardan gaza gelip ön yargılı davranmayın . Benim sevgilim nişan atmış. Kız ayrılmış bundan. Herkes görüşme onunla demekki nesi varki kız nişan atmış dediler. Sonra bir tanıdım zamanla anladım o kızla kavga ettim dediği meseleler gerçekten de sevgilmde mevcut. Ama ben tolere edebiliyorum bana batmıyor ama o kız aynı seveplerle ayrılmış. Anlatmaya çalıştığım bu

Buradaki herkesin fazla önyargılı olduğunu düşünüyorum. Kendi ağabeyimin hayatını anlatsam roman olur. Sürekli "adam yapmış da bebeğiyle gitmiş" gibi cümleler var. Ah bizim gelin nasıl ne saçma şeylerle gitti nasıl biriydi vir bilseniz. Yanlı yazdığımı düşüyorsunuzdur belki ama inanın değil. Yani kısacası kadınlar iyidir cefakardır adam kötü olmasa gitmez gibi yargılara kanmayın. Birilerinin düşüncesiyle hareket etmeyin karşınızdakini en iyi siz tanırsınız. Görüştüğünüz kişi kesin iyidir demiyorum. Sadece iyi biri de olabilir buradaki yorumlardan gaza gelip ön yargılı davranmayın . Benim sevgilim nişan atmış. Kız ayrılmış bundan. Herkes görüşme onunla demekki nesi varki kız nişan atmış dediler. Sonra bir tanıdım zamanla anladım o kızla kavga ettim dediği meseleler gerçekten de sevgilmde mevcut. Ama ben tolere edebiliyorum bana batmıyor ama o kız aynı seveplerle ayrılmış. Anlatmaya çalıştığım bu
Klasik görümce , bir de gelininizi dinleseydik kim bilir ne derdi? Ayrıca siz abinizin yatakodasını özelini nasıl bilebilirsiniz de sadece gelini suçluyorsunuz? Orasını anlamadık. Evet yanlısınız.

Merhabalar; eğer ihanet, şiddet gibi bir durum yok ve özellikle agresif, ailemle anlaşamadı vs dediyse size muhtemelen eski eşini ailesine harcatmış, kadın hamile iken de ya kadının onu terketmesi, ya da sevgilinizin bırakıp gitmesi ile boşanmaya karar verilmiştir.
Bunlar ikili ilişkiler o nedenle yorum yapamayacağım ama 2.5 yaşında çocuğunu da eşi ile boşayan bir babadan bahsediyorsunuz.
Çok küçük diye size bahane sunmuş. Çocuğun en çok babaya ihtiyacı olan zamanlar bunlar. Resmen tekrar "bekar erkek" Sıfatı almak adına çocuğundan vazgeçmiş.
Bir kasın düşünün ki çocuğu babasız büyütmeyi, babasının ilgisizliğini rahatlıkla kabul etsin. O evlilikte neler yaşanmış olabilir acaba?
İyi düşünün, tartın... İleride sizin de ailesi ile anlaşamama ihtimalinizi, sizin çocuğunuza ne derece baba olabileceğini ilk zamanların heyecanı ile gözden kaçırmayın.
Davadaki iddianameyi mutlaka okumaya çalışın.

• Beğen
Reactions: Cac
Klasik görümce , bir de gelininizi dinleseydik kim bilir ne derdi? Ayrıca siz abinizin yatakodasını özelini nasıl bilebilirsiniz de sadece gelini suçluyorsunuz? Orasını anlamadık. Evet yanlısınız.
Diyorum ya önyargı diye işte . Bu sitede kaynana veya görümce diyince hep korkutucu şeyler yazılıyor sizde hemen "klasik görümce" yaftasını yağıştırdınız. Evini yatağını bildiğimi kast etmiyprum. Evime beş dakika gelse deliren haset kıskanç kimsenin sevmediği bir insan. Abimin patronu bile eşin iş yemeğine gelmesin lütfen demişti

Adam yakisikli dediniz ,hamileyken bosanildıysa büyük ihtimal ihanet var.Size en iyi yüzünü gösterecektir şimdi.Cok temkinli olun.

Arkadaşlar merhaba
Bir süredir bosanmis cocuklu biriyle görüşüyorum. Eski eşi farklı bir şehirde ve çocuğu çok küçük olduğu için velayet annede. Eski eşiyle iletisimleri çok az ve kendisi istemiş boşanmayi. Bana olan ilgisi yaklaşımı çok güzel. Çok ta yakışıklı ancak daha önce evlilik yapması ve çocuğu olması korkutuyor.İlerde alicagim sorumluluk katlanacak.Lutfen bana yardımcı olurmusunuz bu konuda .Siz olsanız ne yapardiniz yada yakınınız olsaydı ne düşürdünüz.Bu arada ailemle tanıştırdim ancak bosanmis ve cocuklu olduğunu bilmiyorlar.
Valla.hiç gerek yok.olmuyor. bu konu da aile apartmanı konusun gibi.olumlu istisna neredeyse yok. Hayatının aşkını bulacak kadar da şanslı değilsindir heralde ki konu açıp soruyorsun.

Arkadaşlar merhaba
Bir süredir bosanmis cocuklu biriyle görüşüyorum. Eski eşi farklı bir şehirde ve çocuğu çok küçük olduğu için velayet annede. Eski eşiyle iletisimleri çok az ve kendisi istemiş boşanmayi. Bana olan ilgisi yaklaşımı çok güzel. Çok ta yakışıklı ancak daha önce evlilik yapması ve çocuğu olması korkutuyor.İlerde alicagim sorumluluk katlanacak.Lutfen bana yardımcı olurmusunuz bu konuda .Siz olsanız ne yapardiniz yada yakınınız olsaydı ne düşürdünüz.Bu arada ailemle tanıştırdim ancak bosanmis ve cocuklu olduğunu bilmiyorlar.
aileniz öğrenince nasıl tepki verecek bence ciddi düşünürken bunu da göz önüne alın. Herkes evlenebilir boşanabilir çocuk olma sorumluluğunu alabilecekmisiniz bu bir ikincisi yarın birgün sizin çocuğunuz olursa bu durumla başa çıkabilecekmisiniz. Bunları düşünmeniz lazım

Mesajların tamamını okudum. Güvenilir biri değil bu arkadaş. Klasik olarak boşanmış bir erkek ne anlatıyorsa onu anlatıyor. Bak forumda evlilikler, boşanma ve eş aileleri hakkında binlerce konu var. Boşanma arifesinde ki kadınların neler çektiğini okuyoruz. Evet bu işte kadınların da kabahatleri var ama çoğunlukla erkekler yetersiz, ezik,dayakçı vs vs
Bu kadınlara bunları yaşatan erkeklerden hangisi sizce yeni kız arkadaşlarına veya yeni eşlerine suçlu bendim dedi?

Çok nadir şanssız erkekler de var ama çoğunlukta durum bu.

Biz kadınlar duygusal yaradılışlıyız. Her şeye bir duygu yüklemeye o kadar meraklıyız ki baştan kesip atmamız gereken ilişkileri bile gözümüzü kapatıp evlilikle sonuçlandırıyoruz. Sonra da emek verdim deyip kanımızın son damlasına kadar da bize yapılan onca haksızlığa rağmen nafile bir savaş veriyoruz. Bu çok büyük bir hata.

Velhasıl olmaz bu iş. Açıkça eski eşin ailesi ile anlaşamadığını da söylemiş.İlgili bir vaba da değil. Bile bile lades deme. Amaç evlilik ve sen olmazsan başka birini ağına düşürecek.

X