- 13 Nisan 2008
- 5.750
- 26.563
-
- Konu Sahibi jasmineybaa
Size diğer konuda güzelce yorumlar yapmadık mı yol göstermedik mi? Düşüncelerinizi yazdınız, biz de o olur bu olmaz dedik. Size bu arsa olayını unutun, yedek plan olarak tutun kafanızda dedik. Çünkü kocanız elli takla atar o arsayı koklatmaz size dedik. Hele ki babasından kalan malmış. Sadece ben değil kaç kişi yazdık size. Gelip aynı soru için başlık açıyorsunuz. İsterseniz 100 konu açın, kime ne ama bir adım yol gidemezsiniz. 5 kuruş paranız yok, mesleğiniz eğitiminiz tecrübeniz yok. Adam ölse size ucunu göstermez o arsanın.Ben kendimin psikolojik sıkıntıları var sanıyordum gördüm ki burda çoğu insan benden kötü bir durumda mesajı kabul etmediğimi nerden çıkardı teşekkür etmişim verdiğin bilgi için yine saldırgan tutumda olan kendinsin bunu nasıl benim yaptığımı çıkardın sonrasında zor durumda olan bir kadına karşı olan bu tavır nedir sizin beyniniz nasıl çalışıyor benim anlamam çok zor nedir bu sen beceremezsin tutumu istediğiniz ne hiç anlamış değilim tuhaf bir düşünme şekli Allah yardımcın olsun
miras olan birşeyde hakkınız olmuyor.Eşimin babasından kalan arsası satılık. Satış olduğunda parayla ev ve araba alacak. Boşandığım zaman bu alınacak mülk aramızda pay ediliyor mu
Bilmediğimizi nereden biliyorsunuz? Hemen konu başlıklarına geri dönün ve orada diğer konusunu açın. Hayat hikayesi orada. Asıl siz konunun geçmişini bilmeden nasıl keskin yorum yapabiliyorsunuz? Kadın iki kere hastanelik olmuş, uzaklaştırma almış, sığınma evine gitmiş. Anne babası ayrılmış başkalarıyla evlenmiş ve bu kızı yok saymışlar. Kocası izin vermediği için kuryeye bile kapı açamıyormuş... Daha bilmek isterseniz açın okuyun.neden insanların iç meselelerini bilmeden - dan diye yargılama yoluna gidiyorsunuz hanımlar? Ya bu platform insanlar bişeyleri sorsun diye açılmış. Konu sahibi öncesinde bunu açıklamamış bile olsa - konunun geçmişini bilmeden nede bu kadar keskin yorumlar yapılıyor ? Bu platformun amacı yargı dağıtmak olmamalı. Varsa böyle bir kaygınız yeri burası değil.
Yine bilip bilmeden konuşan biri tamam sizin hayatiniz için öyle olabilir benim gözümde hak talep etmem gayet doğal bunu araştırmakta doğal yaşadığım şeyleri bilmeden yorum yapmayın tek buradan gelecek bir şeye kendimi bağlamış değilim ayrıca böyle bir hakkım varsa kanunen neden almim ki olmadığı söyleniyor bu konu hakkında uzun uzun konuşabilirim ama insanlar benim için düşündükleri benim umrumda değil çünkü ne yaşadığımı en iyi ben biliyorum burada bana hakvermenize ihtiyacım yok yada bunun doğruluğunu yanlışını açıklayıp vaktimi enerjimi harcamaya da ihtiyaç duymuyorum soruya cevap aldım zaten onun dışında fikriniz beni hiç ilgilendirmiyor istediğinizi yazabilirsiniz devam edineşimden ayrılmayı düşündüğüm bir zaman vardı. böyle babadan kalan bir evi satarak aldığımız evde oturuyoruz. çok yıllık da evliyiz. bir kez bile evden hak iddia etmeyi düşünmedim. evlendiğimden beri çalışıyorum. özel bir birikimim de yok, ona rağmen. kocasının malına insafsızca konmak isteyenleri ben anlamıyorum. hak, hukuk, adalet kavramları hep başkaları için mi geçerli? kendi adalet kavramınız yok mu?
azcık empati yapın. dişinizle tırnağınızla yaptığınız yatırım evladınıza kalacak, eşi dağdan gelip bağdaki mülkten hak iddia edecek? güzel olmadı, şık durmadı di mi? sizin için de bir başkası için de durum böyle. tırnağınız varsa başınızı kaşıyın
Teşekkür ederimmiras olan birşeyde hakkınız olmuyor.
evlılık bırlıgınde, ıster maddı destegınız olsun ıster olmasın, bunda hakkınız oluyor sadece
size katılıyorumSize diğer konuda güzelce yorumlar yapmadık mı yol göstermedik mi? Düşüncelerinizi yazdınız, biz de o olur bu olmaz dedik. Size bu arsa olayını unutun, yedek plan olarak tutun kafanızda dedik. Çünkü kocanız elli takla atar o arsayı koklatmaz size dedik. Hele ki babasından kalan malmış. Sadece ben değil kaç kişi yazdık size. Gelip aynı soru için başlık açıyorsunuz. İsterseniz 100 konu açın, kime ne ama bir adım yol gidemezsiniz. 5 kuruş paranız yok, mesleğiniz eğitiminiz tecrübeniz yok. Adam ölse size ucunu göstermez o arsanın.
Ne yaparsanız kendi başınıza yapacaksınız. Tekrar ve son kez yazıyorum. Kadın sığınma evine gidip yeni bir sayfa açın. Şartları çok iyi diye kendiniz yazdınız. Gidin ve orada bir kursa kaydolun. En azında bir sertifikanız olur, sizi işe yerleştirirler. Arsa satılsın ev ve araba alınsın, boşanırken de yarısını ben alırım olayı imkansız sizin için. Kanun aksini söylüyor ve kocanız olacak yaratık sonuna kadar kullanır bunu.
hatta sizin maddi katkınız varsa, yarısını değil daha fazlasını almak ıcın avukatınız ıyı calıssın derimTeşekkür ederim
Sorun değil böyle insanları hiç umursamıyorum her konuda birini aşağı çekmeden cevap veremeyen insanlar bunlarneden insanların iç meselelerini bilmeden - dan diye yargılama yoluna gidiyorsunuz hanımlar? Ya bu platform insanlar bişeyleri sorsun diye açılmış. Konu sahibi öncesinde bunu açıklamamış bile olsa - konunun geçmişini bilmeden nede bu kadar keskin yorumlar yapılıyor ? Bu platformun amacı yargı dağıtmak olmamalı. Varsa böyle bir kaygınız yeri burası değil.
neden insanların iç meselelerini bilmeden - dan diye yargılama yoluna gidiyorsunuz hanımlar? Ya bu platform insanlar bişeyleri sorsun diye açılmış. Konu sahibi öncesinde bunu açıklamamış bile olsa - konunun geçmişini bilmeden nede bu kadar keskin yorumlar yapılıyor ? Bu platformun amacı yargı dağıtmak olmamalı. Varsa böyle bir kaygınız yeri burası değil.
Evet sizde böyle bir evliliği bitirmem için öneriler almak amacıyla açtığım konulara siz beceremezsiniz siz boşanamazsiniz gibi saçma şeyler yazıyorsunuz fikriniz yoksa boş yapmayınBilmediğimizi nereden biliyorsunuz? Hemen konu başlıklarına geri dönün ve orada diğer konusunu açın. Hayat hikayesi orada. Asıl siz konunun geçmişini bilmeden nasıl keskin yorum yapabiliyorsunuz? Kadın iki kere hastanelik olmuş, uzaklaştırma almış, sığınma evine gitmiş. Anne babası ayrılmış başkalarıyla evlenmiş ve bu kızı yok saymışlar. Kocası izin vermediği için kuryeye bile kapı açamıyormuş... Daha bilmek isterseniz açın okuyun.
Sorun değil böyle insanları hiç umursamıyorum her konuda birini aşağı çekmeden cevap veremeyen insanlar bunlar
fikir sorana sadece yap, yapmakta haklısınız mı dieyceğiz yani bu platformda !Sorun değil böyle insanları hiç umursamıyorum her konuda birini aşağı çekmeden cevap veremeyen insanlar bunlar
Şimdi şöyle kayınpederim vefat etti ve arsa satılık . Satıldığı takdirde ev almak istiyoruz. Boşanıp tek kuruşunu almak bende istemiyorum. Hiç birikimim yok ayrıca gidecek bir kapım yok. Yani gelebilecek herşeye ihtiyacım varBu laf bana ise şunu söyleyim
Önceki konusu varmı yokmu incelemedim bilmem direk böyle bir soru sorulmuş ..bende verecegim cevabı verdim...
Ben kocamla boşanma durumuna gelmişim lanet olsun babasının parası pulu derim kendi hakkım kocamdan ortak olandan neyse onu alırım çeker giderim
Öyle baba ölecek de bana mal kalacak diye beklemem kurtulmaya bakarım
Kocanın babası öldü mu bilmiyorum..ölmediyse ölümünü bekliycem öyle mi mal gelecek diye ...
Öğrenmek istiyorsa zaten bunun olmayacağı olamıyacağı net
Ha Buraya yazmış ben böyle düşünürüm sen öyle
Herkes istediğini yazar benim yorumum yardımcı oluyor iyi okunursa
Malida mülkide batsın mutsuz olduğum yerin parası pulu bana mutluluk getiremez o babanın hakkı oğlunun eşine gitsin diye ömür tüketmedi gençliğinde
Yanı siz geçinemediniz diye malın mülkün suçu ne
bu şekilde yorumlar alıyorsunuz, bu da yanlış mesela.Evet sizde böyle bir evliliği bitirmem için öneriler almak amacıyla açtığım konulara siz beceremezsiniz siz boşanamazsiniz gibi saçma şeyler yazıyorsunuz fikriniz yoksa boş yapmayın
sana katılıyorum,Bu laf bana ise şunu söyleyim
Önceki konusu varmı yokmu incelemedim bilmem direk böyle bir soru sorulmuş ..bende verecegim cevabı verdim...
Ben kocamla boşanma durumuna gelmişim lanet olsun babasının parası pulu derim kendi hakkım kocamdan ortak olandan neyse onu alırım çeker giderim
Öyle baba ölecek de bana mal kalacak diye beklemem kurtulmaya bakarım
Kocanın babası öldü mu bilmiyorum..ölmediyse ölümünü bekliycem öyle mi mal gelecek diye ...
Öğrenmek istiyorsa zaten bunun olmayacağı olamıyacağı net
Ha Buraya yazmış ben böyle düşünürüm sen öyle
Herkes istediğini yazar benim yorumum yardımcı oluyor iyi okunursa
Malida mülkide batsın mutsuz olduğum yerin parası pulu bana mutluluk getiremez o babanın mali çokluğuna çocuğuna gider ..oğlunun eşine gitsin diye ömür tüketmedi gençliğinde
Yanı siz geçinemediniz diye malın mülkün suçu ne
Şimdi şöyle kayınpederim vefat etti ve arsa satılık . Satıldığı takdirde ev almak istiyoruz. Boşanıp tek kuruşunu almak bende istemiyorum. Hiç birikimim yok ayrıca gidecek bir kapım yok. Yani gelebilecek herşeye ihtiyacım var
kendi ailenizŞimdi şöyle kayınpederim vefat etti ve arsa satılık . Satıldığı takdirde ev almak istiyoruz. Boşanıp tek kuruşunu almak bende istemiyorum. Hiç birikimim yok ayrıca gidecek bir kapım yok. Yani gelebilecek herşeye ihtiyacım var
Ben bunları okurken bile utanıyorum şahsen.Yok utanmiyorum siz daha konu ne bilmeden böyle bir dille konuşmaya yargılamaya utanmıyorsaniz ben hiç utanmiyorum
ağzınıza sağlık...Ben bunları okurken bile utanıyorum şahsen.
Ne yaşarsanız yaşayın. Evet eski konunuzu okumadım, bilmiyorum.
Şahsen ben aldatılsam dahi başkasının malına göz dikmezdim, burda bana karşı çıkan üyeler bile olabilir.
Ama ben ne yaşarsam yaşayayım bir bireyim. Aldatılsam da, başka şeyler de yaşasam bir birey olarak kendi hakkım neyse -eğer o hakta bir emeğim söz konusuysa- anca onu gözetirim, başka türlüsü söz konusu olamaz.
Size vereceğim tek tavsiye, önünüze bakmanız.
ağzınıza sağlık...
ülke ve hatta dünya bu kadar kötüyken, biz neden herşeye rağmen adil, iyi, dürüst, haktan korkan, hakkını arayan-alan ama hakkı nerde başlıyor nerde bitiyor çizgisi olmayan insanlar olamıyoruz gerçekten....