- 13 Nisan 2008
- 5.749
- 26.561
- Konu Sahibi jasmineybaa
Onu yazan ben değilim. Hatta tam tersini yazdım. Kaç defa gidin yeni sayfa açın kendinize yazdım. Fikirleriniz düşünceleriniz çok çocukça. Dışarıdaki market pazar fiyatlarını bile bilmiyorsunuz çünkü sokağa çıkmanız yasak. Bu nedenle yapamazsın edemezsin dediler. Ev tutmak, eşya almak hatta başka birinin yanında oda tutmak için bile para lazım ve sizde kuruş yok. O nedenle hemen boşanmayın yazanlar olmuştur. Çocuk bakamam, başkasının evinde kalıp yaşlı bakamam, yatılı iş yapamam, sokakta tedirgin olurum ederim diyene ne desinler? Evde İngilizce Fransızca çalışıp tercümanlık yapabileceğinize bile inanıyorsunuz. Lisan öğrenin tabi, faydası mutlaka olur ama tercümanlık olmaz. O bile diploma sertifika istiyor.Evet sizde böyle bir evliliği bitirmem için öneriler almak amacıyla açtığım konulara siz beceremezsiniz siz boşanamazsiniz gibi saçma şeyler yazıyorsunuz fikriniz yoksa boş yapmayın
Siz elinizde olanla değil elinizde olmayanla yola çıkmaya çalışıyorsunuz. Eğer bu adamdan ve bu evden kurtulmak istiyorsanız kadın sığınma evine gidin. Daha önce gitmişsiniz ve korkulacak bir tarafı yok. Bu kadar sene esaret çektim o arsa satılsın, alınacak evin ve arabanın yarısını isterim derseniz de esaretiniz hiç bitmez.