boşanmış olmak ... kaderim mi bu. bişey diyin lütfen

yüreğine sağlık kuzeninizin
panik değilimde yaşananlar ürküttü .
Normal kötü tecrübeler yaşamışsınız ama hepimiz dogru insanı aramıyor muyuz, sizin için doğru olan kişi de bu duruma takılmayacaktır. Gönlünüzce olsun her şey...

Sizi taktir etmeye ve hayırli olsun demeye geldim konuya :) maşallah

Ilginc.bosanan herkes bunu yasamiyor.
Bosanmis kadinim doye kendine konusma oncelikle.evlendin ayrildin.bende evlendim ayrildim birde cocugum vardi.bekar biri ilede evlendim.
Eski esim yeri gelip ariyor bile ki kizimiz var.
Esimlede kizim bebekken tanistim ve 10 yil evlenmem dedim bekledi.
Ben evlenio bosanmis degilde sevgilisinden ayrimia biri olsam ne fark var arada.
Yok baskasi dokunmus yok bosanmissin bunlari aleni soylemeyi birak ima eden biri ile ne isin var uzak dur.
Beyni gelismemis insanlar sen bosanmis olmasanda konusacak birsey bulurlardi.
Kaldi ki deneyimlisin hayati karsilikli mutluluk ve saygi ile yasamanin onemini biliyorsun.

Bizim bu Karadeniz tarafı erkekleri böyledir biraz, namus abidesi takılırlar. Kirli zihniyette hepsi. Ama ne kadar çok bakire gelin istiyorum diyen anne de var bir bilseniz şaşırırsınız. Burda en modern insanlar bile aşamadı bu konuyu eski usul gidiyor yani. Bu taraflardan uzak durun:)

sana Başkası dokundu diyen öküzden ,yılandan çıyandan akrepten hasılı iğrenç bulduğun yaratıklardan Kaçtığın gibi kaç...gençsin güzelsin sağlıklısın .. ayrıca ailen arkanda..bak bunlar şükür etmen için gayet büyük nimetler..kısmetin zamanı gelince olcaktır..emin ol..Hangi meyva olgunlaşmadan daldan düşmüş ki

Engelleyin bence.

Ya bir de böyle kendini hızlı çapkın göstermeye bayılırlar. Sanki tüm kızlar bunlara hasta, sanki her akşam biriyle...Töbe yarabbim ya.

yooo ceza değil. bu tarz insanlar malesef yaşamadan anlayamazlar.
beddua etmiyorum. belki kimine duadır bu.

karadenizli değildi şimdi ayrıldığım kişi ama ben karadenizliyim :)
malesef aşamayan çoook zihniyet var

çok haklısınız .
zaten çok şükürler olsun evime işime kendime :)

Bekar veya boşanmış olmakta değil aslında mesele. Kendi boşanmış olsa da aynı lafı eder bu zihniyet. Böyle bir kriter olmamalı bu yüzden.

Ya hep dizilerden öğreniyorlar böyle arabesk lafları, mal kafalılar..

Sana bir baskasi dokundu!?

Eee? Ne olacak şimdi ? Zehirlimi oldum ben?
sanki kendisi el değmemiş gonca !

Cünüp cünüp geziyorsunuz pis herifler! Namusuma laf etmeden önce bir gusül abdesti alın, sonrada miktir olup gidin!

Ne kadar tiksinç bir kafa yapısı, nedir yurdumdaki bu kızlık zarı takıntısı anlamadım gitti tövbe tövbe sinirim bozuldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşın çok genç bence bi sure evliliği kafandan çıkarman gerek. Özellikle evlenip boşanmış olmanı kendi içinde sindiremeyen sorun yapacak adam zaten bi defolup gitsin. Sen evlenmeden de aynı şeyleri yaşayabilirdin yani. Neyse bak tamamen kafamdan çıkar herşeyi kendine bak sadece kendi yoluna bak. Zamana bırak hiçbirşey için geç değil. Senin karşına doğru adam cikmamis sadece. Eğer doğru kişi çıksa zaten bunları yasamazdin. Benim de evlenip boşanıp hatta çocuklu olup da bekar erkekle evlenen o kadar tanıdığım varmı aşk engel tanımaz. Karşına doğru kişi ne zaman çıkar bilemezsin.

Asla geri adım atma. Bir ömür pişman olursun.

İyi insanlar da çıkacak karşına, en iyi örneği benim.
Asla yakma kendini asla kanma tatlı sözlerine...
Şimdi değil ama öyle bir anda yakacak ki canını dönülmez noktada olup bir ömür pişman olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…