boşanmış olmak ... kaderim mi bu. bişey diyin lütfen

sorun bakalım bu "kendine yediremeyen" beyefendiye, ona kaç kadın dokunmuş? (neyi kendine yediremiyorsa, sanki namussuzluk yapıldı, pavyondan çekip aldı tövbe yarabbim sabah sabah nasıl sinirlendim anlatamam)

sorun bakalım bu "kendine yediremeyen" beyefendiye, ona kaç kadın dokunmuş? (neyi kendine yediremiyorsa, sanki namussuzluk yapıldı, pavyondan çekip aldı tövbe yarabbim sabah sabah nasıl sinirlendim anlatamam)

kendisi inkar etmiyor çok fazla kadınla beraber olduğunu .
ama ataerkil toplumdaymışız bilmem neymiş.
erkek zamanında yapınca ' ozamanlar hızlıydık ya' der geçerler
senin hayatına aman aman 2 kişi girse senden kötüsü olmaz .
sanıyorlar ki Rabbim de 'sen erkeksin zina yaparsın bişey olmaz' geç diycek :)

gerçekten çıldırılcak bi durumdu . daha ne cümleler duydum bundan bi bilseniz.
bende bu cümlelerini yediremiyorum dedim ayrıldım .
hala arıyor yalvarıyor.

sana başkası dokunduymuş muş muş bilmem ne. ya allah aşkına insanlar evlenmeden sadece son aşama hariç her şeyi yaşıyorlar ayrılıyorlar ama evlenmemiş sırf o son aşama olmamış diye normal kabul ediliyor.
senin verilmiş sadakan varmış canım. bu şekilde düşünen birileriyle sen zaten olamazsın karakterlerde uyuşmaz. yaşın 28 daha gençsin. işine odaklan evliliği bir müddet kafandan çıkar. inan hiç ummadığın anda geliyor bazı şeyler

siz de "sana çok fazla kadın dokunmuş, yediremiyorum kendime, düşününce çıldırıyorum" deyip açmayın telefonlarını. eski evliliğinizi kendine yediremiyorsa da peşinizi bırakacak, kendine evlenmemiş, "el değmemiş" "başkası dokunmamış" "kendine yedirebileceği" bir kadın bulacak. bu zihniyetten bir yol olmaz maalesef

gerçekten öyle haklısınız .
çok teşekkür ederim

Eminim genelevde milli olmuştur. Pis zihniyetli.

3,5 yıl icinde ne kadar cok sevmiş, ne kadar cok acı cekmişsiniz.
Niye kendinize bunu yasatıyorsunuz?

3,5 yıl icinde ne kadar cok sevmiş, ne kadar cok acı cekmişsiniz.
Niye kendinize bunu yasatıyorsunuz?

2 kere sevdim
ne kadar çok sevmişim .

çok sevdim aşkından ölüyorum faalan yazmadım hiç dikkatinizi çekerim.
ilk konuştuğum çocuk beni sevdi bende olayın içinde bulundum sadece.

Sana başkası dokundu zihniyetindeki adam, bakire kız isteyen adamla aynı zihniyette. Böyle biriyle olmak ister miyim, hayır; siz ister misiniz bence hayır. Gerisi teferruat bence.

Sana başkası dokundu zihniyetindeki adam, bakire kız isteyen adamla aynı zihniyette. Böyle biriyle olmak ister miyim, hayır; siz ister misiniz bence hayır. Gerisi teferruat bence.

bende öyle söyledim bu zihniyetle ben yapamam dedim .
Allah gönlüne göre el değmemiş birini versin tabi hakediyorsan dedim kapattım .
hala arayıp yalvarıyor .
sanırım ömrü billah bunu yüzüme vurmak için deli mi ne ya .

Konu sahibinden özür dileyerek, adınıza çok sevindim, konunuzu hatırlıyorum.

Sizin gibi güçlü ve özgüvenli hemcinslerimin çoğalmasını dilerim.

Engelle.

Ergen midir nedir.

Engelle.

Ergen midir nedir.

üniversite mezunu güzel bi mesleği olan aslında zeki bi adam .
geçmişide baya kabarık .
yani rahat yaşamış afedersiniz onla bunla yatıp kalkmış
ama bana gelince böyle bi düşünceye giriyor .
ben seni kendimin bile ulaşamıycağı biyere koydum sana nasıl başkası dokunurlar falan
salakça bişey işte .
Allah hayırlısını versin ya

Tamam , siz haklısınız.

İğrenç bi zihniyet.
Ikiyüzlü Ahlaksız

Sende ona son söz olarak bende seni ulaşılmaz bi noktaya koymuştum ama erkek k . OLdupunu bilmiyorum de ve engelle

Yanlış kişilerle karşılarmışsınız anlaşılan o tiplerle ömür geçmez zaten öncesinde kendilerini belli etmeleri isabet olmuş. Fazla panik görünüyorsunuz bence biraz ağırdan almalısınız, eminim bir gün dogru insan çıkar karşınıza bu arada bekar kuzenim 3 hafta sonra evleniyor eşi de 2 cocuklu bir bayan bayağı düğün yapacağız kimse de pek tepki yok o cocuklara babalık yapacağım ben diyor. Kendi sözünde durabilirse sorun yok.

yüreğine sağlık kuzeninizin
panik değilimde yaşananlar ürküttü .

Türk insanı çok iki yüzlü. Sorsan hepsi müslümandır ama peygamberlerinin ilk eşinin de 2. Evliliği olduğunu bilmeden veya bilerek, evlenip boşanmış kişilere hakaret ederler, kendi çapsızlıklarıyla namuslarını sorgularlar.

Konu sahibi; ne istediğini bilmeyen, karakteri oluşmamış, hala anasının danasının lafıyla yaşayan, ağzı süt kokan, aşırı namus timsali ortadoğululardan uzak durun.

Böyleleriyle hiçbir kadın mutlu olamaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…