-
- Konu Sahibi yalan dunya rabia
Gerçekten üzüldüm senin için ama şiddet kabul edilemez tabiki fakat şiddetin çaresi de hemen boşanmak değil be canım. Diğer herşeyi tamamen denediniz mi. Artık başka çaren gerçekten kalmadı mı
Tam olarak çözümü ne hanımefendi iyi misiniz? Şiddet uygulayan insanı karşınıza alıp ‘şey bana bi daha vurmasan olur mu?’ mu diyecek şiddet gören kişi? Bu nasıl bi yaklaşım bir kadın olarak inanamıyorum. Şiddet ve aldatma, ikisinin de ayrılıktan başka çözümü yoktur, noc
Biliyorsunuz ki şiddet sadece fiziksel bir şey değildir. Psikolojik, ekonomik, cinsel her türlü şiddete karşıyım ben ama bunun aşılması için de kurumlar var. Asamadiginiz zaman bosanirsiniz. Asilacaksa eğer neden boşansin insan. Belli ki bunu hiç denememis iki tarafta.Tam olarak çözümü ne hanımefendi iyi misiniz? Şiddet uygulayan insanı karşınıza alıp ‘şey bana bi daha vurmasan olur mu?’ mu diyecek şiddet gören kişi? Bu nasıl bi yaklaşım bir kadın olarak inanamıyorum. Şiddet ve aldatma, ikisinin de ayrılıktan başka çözümü yoktur, nokta.
Kadının kastettiğinin fiziksel şiddet olduğu bariz. Aynen belki bir gün dövmez diye çözüm yolları aramalıydı kadın. Çok mantıklı bi düşünce (!). Sizin dediğiniz terapi vb şeyler normal insanların anlaşamadıkları konularla ilgili. Karısını döven ayı oğlu ayılara işleyecek bir sistem değil.Biliyorsunuz ki şiddet sadece fiziksel bir şey değildir. Psikolojik, ekonomik, cinsel her türlü şiddete karşıyım ben ama bunun aşılması için de kurumlar var. Asamadiginiz zaman bosanirsiniz. Asilacaksa eğer neden boşansin insan. Belli ki bunu hiç denememis iki tarafta.
Benden ondan korktuğum için boşanmak istiyorum çünkü siddet uygularken gözündeki o öfkeyi anlatamam
Sizide anlıyorum ama hiç bir tarafa gitmiyor bir kere zorla psikiyatriye götürdüm ama ilaçları kullanmadı.Nasıl düzelecek
Aminnn inşallahSiz hayatınızı yoluna koymak için elinizden geleni yapın. Bugünler de geçecek. İnşallah çocuklarınızı da yanınıza alabilirsiniz, tekrar birlikte yaşayabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun
Tamda kastim buydu biliyor musunuz. Şu anda yaptığınız mesela psikolojik şiddete giriyor. Hakaret, aşağılama psikolojik şiddettir. İkisi de evliliklerde olmamalı. Eski konular belli ki beyefendi de kapanmamış yaralar açmış bu yaraları kapamaya bakmak lazım önce. Ortada 2 çocuk var bosansa bile bu adam hayatından tamamen çıkmayacak ki çocuklar için mecburen yine görüşülecek. Öldürecekse o zaman da öldürür. Size kalsa katilleri hemen idam ederlerdi ama ceza ve infaz evlerine atiyorlar belki iflah olur diye.Kadının kastettiğinin fiziksel şiddet olduğu bariz. Aynen belki bir gün dövmez diye çözüm yolları aramalıydı kadın. Çok mantıklı bi düşünce (!). Sizin dediğiniz terapi vb şeyler normal insanların anlaşamadıkları konularla ilgili. Karısını döven ayı oğlu ayılara işleyecek bir sistem değil.
Biliyorsunuz ki şiddet sadece fiziksel bir şey değildir. Psikolojik, ekonomik, cinsel her türlü şiddete karşıyım ben ama bunun aşılması için de kurumlar var. Asamadiginiz zaman bosanirsiniz. Asilacaksa eğer neden boşansin insan. Belli ki bunu hiç denememis iki tarafta.
Yok çocuklar için söyledim başka çözüm yok mu diye yanına alamaz mısın demek istedim. Küçükler çünküŞiddet olduğu için malesef artık dayanamıyorum
Bakış açısı tabiki saygı duyuyorum ama ben hiç kimseye boşan ya da boşanma demeyi doğru bulmuyorum hele hele tek taraflı dinleyipte tek bir paragrafa göre yorum yapmayı da. Bunun kararını uzmanlar vermeli. Evvela onlara gitmek akabinde karar vermek daha önemli. Çünkü inanın insan dışarıdan kendine ayna tutulmadığı zaman kendi hatasını da zamanında göremiyor bu da daha sonra pişmanlık veriyor.O kurumlardan birinde çalışan biri olarak yazıyorum. Fiziksel şiddet eğilimli insanlara evlilik bile önerilmiyor. Ve böyle bir evliliği hiç bir uzman kurtarmaya çalışmaz.
Karısını döven erkeklere ayı diyerek yaptığım hakaretten mi bahsediyorsunuz? Evet tekrar da edebilirim dilerseniz, daha beter şeyler de söylenebilir ama maalesef kurallar. Merak etmeyin onların o minnoş kalplerinin(!) bundan etkilendiğini sanmıyorum. Ayrıca siz kendi başınıza gelirse öyle yaparsınız, iflah edene kadar uğraşırsınız. Madem bu kadar üzücü sizin için bu adamları terk etmek.Tamda kastim buydu biliyor musunuz. Şu anda yaptığınız mesela psikolojik şiddete giriyor. Hakaret, aşağılama psikolojik şiddettir. İkisi de evliliklerde olmamalı. Eski konular belli ki beyefendi de kapanmamış yaralar açmış bu yaraları kapamaya bakmak lazım önce. Ortada 2 çocuk var bosansa bile bu adam hayatından tamamen çıkmayacak ki çocuklar için mecburen yine görüşülecek. Öldürecekse o zaman da öldürür. Size kalsa katilleri hemen idam ederlerdi ama ceza ve infaz evlerine atiyorlar belki iflah olur diye.
Bakış açısı tabiki saygı duyuyorum ama ben hiç kimseye boşan ya da boşanma demeyi doğru bulmuyorum hele hele tek taraflı dinleyipte tek bir paragrafa göre yorum yapmayı da. Bunun kararını uzmanlar vermeli. Evvela onlara gitmek akabinde karar vermek daha önemli. Çünkü inanın insan dışarıdan kendine ayna tutulmadığı zaman kendi hatasını da zamanında göremiyor bu da daha sonra pişmanlık veriyor.
Boşanma çocuk varsa terk olmuyor maalesef yine bir şekilde iletişim devam ediyor. O yüzden ayrılma olacaksa da medenice olmalı. Ne hakaret edersek edelim bunun kimseye faydası yok. Kaldı bir yanlışı başka bir yanlışla düzeltmek de mümkün değil.Karısını döven erkeklere ayı diyerek yaptığım hakaretten mi bahsediyorsunuz? Evet tekrar da edebilirim dilerseniz, daha beter şeyler de söylenebilir ama maalesef kurallar. Merak etmeyin onların o minnoş kalplerinin(!) bundan etkilendiğini sanmıyorum. Ayrıca siz kendi başınıza gelirse öyle yaparsınız, iflah edene kadar uğraşırsınız. Madem bu kadar üzücü sizin için bu adamları terk etmek.