- 15 Şubat 2013
- 24.266
- 90.827
- Konu Sahibi yalan dunya rabia
Siz nerde kaliyosunuz?Amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz nerde kaliyosunuz?Amin inşallah
Evet çok haklısınız ama yerim yok işteO çocukların anneye , anne kokusuna ihtiyacı var.
Haberiniz olsun
Yatılı olarak yatalak bi teyzeye bakıyorumSiz nerde kaliyosunuz?
Iste o yuzden diyoruz ki, kimse kocasina muhtac yaşamasın...Aslandan korursunuz tabiki de ama hakim velayeti babaya veriyorum dedi mi ne yapacaksınız acaba. Verebileceği maddi imkanları yazmış zaten. Nasıl alacaksınız velayeti bu durumdaki.
Şiddet olduğu için malesef artık dayanamıyorumKaç yaşında çocuklar 10 yaş altı sanırım henüz çok küçükler ya başka çözüm yok mu çocuklarla ayrılmasanız. Senin de hüzünlenmen normal değil mi çocuklarından ayrılmışsın?
Cocuklara siddet uygular mi?Şiddet olduğu için malesef artık dayanamıyorum
Ben gayette güzel baktım evlatlarıma bu zmana kadar kusura bakmayın.Şartlardan dolayı böyle oldu.Ne kadar bencilce yorum yapıyorsunuz ya.Neden iki çocuk yapıyorsunuz bakamayacaksaniz!!!
HayırrCocuklara siddet uygular mi?
Ayaklarımın üstünde durmak bu zmana kadar benim benliğimi dahi elimden alındığı için artık ben birey olmak istiyorumBundan sonraki hayatınız için sizin planınız nedir? Ona göre fikir verelim size.
Hayat işte herkes dünyaya aynı şartlarda gelmiyor maalesef. Maddi manevi imkanlar kabiliyet kapasite aynı olmuyor. Boşanan kızının yaninda dahi olmayan bir anne baba var karşımızda torunlarına sahip çıkabilirler mi hayır. Ablacım boşanmak son çaresi olmalı. Evvela eşinizle aranızdaki sorunu çözebilmek için mücadele edin. Profesyonel destek alın birlikte eğer almadıysanız. Vallahi ben kanun koyucu olsam nasıl ki şu anda dava açmadan önce uzlaşma şartı var aynı o şekilde boşanma davasından önce de aile danışmanlığı ve aile terapisi alınmasını şart koşardım.Iste o yuzden diyoruz ki, kimse kocasina muhtac yaşamasın...
Ama anlayamıyoruz.
Hayat işte herkes dünyaya aynı şartlarda gelmiyor maalesef. Maddi manevi imkanlar kabiliyet kapasite aynı olmuyor. Boşanan kızının yaninda dahi olmayan bir anne baba var karşımızda torunlarına sahip çıkabilirler mi hayır. Ablacım boşanmak son çaresi olmalı. Evvela eşinizle aranızdaki sorunu çözebilmek için mücadele edin. Profesyonel destek alın birlikte eğer almadıysanız. Vallahi ben kanun koyucu olsam nasıl ki şu anda dava açmadan önce uzlaşma şartı var aynı o şekilde boşanma davasından önce de aile danışmanlığı ve aile terapisi alınmasını ş
Ayaklarımın üstünde durmak bu zmana kadar benim benliğimi dahi elimden alındığı için artık ben birey olmak istiyorum
Gerçekten üzüldüm senin için ama şiddet kabul edilemez tabiki fakat şiddetin çaresi de hemen boşanmak değil be canım. Diğer herşeyi tamamen denediniz mi. Artık başka çaren gerçekten kalmadı mıEvet malesef hayat bazılarına çok acımasız oluyor.Sanki benim için kolay bi süreç evlatlarım yok.Geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum bile sinir krizleri geçiriyorum.
Gerçekten üzüldüm senin için ama şiddet kabul edilemez tabiki fakat şiddetin çaresi de hemen boşanmak değil be canım. Diğer herşeyi tamamen denediniz mi. Artık başka çaren gerçekten kalmadı m
E be arkadasim koca kadın olan seni sürekli döven adamın gücü iki annesiz çocuğa mi yetmeyecek? Ne malum onlara da şiddet uygulamadigi?İşte keşke herşey sizin klavye karşısından yazdığınız gibi olsa.Evet boşanmaktan daha değerli benim evlatlarım ama karşılarında sürekli şiddet gören bi anne görmelerinide istemiyorum artık.
Tam olarak çözümü ne hanımefendi iyi misiniz? Şiddet uygulayan insanı karşınıza alıp ‘şey bana bi daha vurmasan olur mu?’ mu diyecek şiddet gören kişi? Bu nasıl bi yaklaşım bir kadın olarak inanamıyorum. Şiddet ve aldatma, ikisinin de ayrılıktan başka çözümü yoktur, nokta.Gerçekten üzüldüm senin için ama şiddet kabul edilemez tabiki fakat şiddetin çaresi de hemen boşanmak değil be canım. Diğer herşeyi tamamen denediniz mi. Artık başka çaren gerçekten kalmadı mı
Bunlar çözülmeyecek meseleler değilki. Yani takıldığı eski meseleler ne bilmiyorum ama bunu psikologlar psikiyatırlar halleder yani. İkna edebilirsen terapi ile düzelir diye düşünüyorum.Takıntılı bir kişiliği var zaten hani bayanlar eskiden olan şeylere takılır normalde bizde tam tersiydi hep eski konuları günlerce saatlerce konuşur.