Boşanmış olan bayanlar yardım edin bana

Aslandan korursunuz tabiki de ama hakim velayeti babaya veriyorum dedi mi ne yapacaksınız acaba. Verebileceği maddi imkanları yazmış zaten. Nasıl alacaksınız velayeti bu durumdaki.
Iste o yuzden diyoruz ki, kimse kocasina muhtac yaşamasın...
Ama anlayamıyoruz.

Iste o yuzden diyoruz ki, kimse kocasina muhtac yaşamasın...
Ama anlayamıyoruz.
Hayat işte herkes dünyaya aynı şartlarda gelmiyor maalesef. Maddi manevi imkanlar kabiliyet kapasite aynı olmuyor. Boşanan kızının yaninda dahi olmayan bir anne baba var karşımızda torunlarına sahip çıkabilirler mi hayır. Ablacım boşanmak son çaresi olmalı. Evvela eşinizle aranızdaki sorunu çözebilmek için mücadele edin. Profesyonel destek alın birlikte eğer almadıysanız. Vallahi ben kanun koyucu olsam nasıl ki şu anda dava açmadan önce uzlaşma şartı var aynı o şekilde boşanma davasından önce de aile danışmanlığı ve aile terapisi alınmasını şart koşardım.

Evet malesef hayat bazılarına çok acımasız oluyor.Sanki benim için kolay bi süreç evlatlarım yok.Geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum bile sinir krizleri geçiriyorum.

Evet malesef hayat bazılarına çok acımasız oluyor.Sanki benim için kolay bi süreç evlatlarım yok.Geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum bile sinir krizleri geçiriyorum.
Gerçekten üzüldüm senin için ama şiddet kabul edilemez tabiki fakat şiddetin çaresi de hemen boşanmak değil be canım. Diğer herşeyi tamamen denediniz mi. Artık başka çaren gerçekten kalmadı mı

E be arkadasim koca kadın olan seni sürekli döven adamın gücü iki annesiz çocuğa mi yetmeyecek? Ne malum onlara da şiddet uygulamadigi?

Gerçekten üzüldüm senin için ama şiddet kabul edilemez tabiki fakat şiddetin çaresi de hemen boşanmak değil be canım. Diğer herşeyi tamamen denediniz mi. Artık başka çaren gerçekten kalmadı mı
Tam olarak çözümü ne hanımefendi iyi misiniz? Şiddet uygulayan insanı karşınıza alıp ‘şey bana bi daha vurmasan olur mu?’ mu diyecek şiddet gören kişi? Bu nasıl bi yaklaşım bir kadın olarak inanamıyorum. Şiddet ve aldatma, ikisinin de ayrılıktan başka çözümü yoktur, nokta.

Takıntılı bir kişiliği var zaten hani bayanlar eskiden olan şeylere takılır normalde bizde tam tersiydi hep eski konuları günlerce saatlerce konuşur.
Bunlar çözülmeyecek meseleler değilki. Yani takıldığı eski meseleler ne bilmiyorum ama bunu psikologlar psikiyatırlar halleder yani. İkna edebilirsen terapi ile düzelir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…