Boşanmış kadınlar konu açsa cesaret olsa BDV de.

Ben boşandım 2 sene oldu, zor bir süreç evet, git geller oldu 2 sene boyunca eşim barışmak istedi, benim de barışmayı düşündüğüm, özlediğim zamanlar oldu ama her zaman gerçekleri düşündüm, şimdi bir anlık özleme yenilip barışsam sonu daha kötü olacak diye hep kendimi frenledim, nitekim de haklı çıktım, en ufacık tersleşmede saldırgan yüzünü hep görür oldum, dolayısıyla iyiki kurtulmuşum dedim. Bir de işin ekonomik boyutu var tabiki eski hayatımı kaybettim, yaptığım alışveriş bile değişti, ama kafam rahat hiç dert etmiyorum, şu an da çocuğumu uyuttum yazlığımda viski içiyorum, kafa rahatlığı gibisi yok, Allah hepsinin cezasını versin diyerek de yazımı sonlandırmak istiyorum:)

Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor.
Şunu duyduğum an kusardım acı ve öfkeden.
Ben bu cümleye milyon anlam yüklerim.Acaba mı bile deme, yokluğu şükür sebebin olur.

Yeni yorumlarla öne çıkınca fark ettim. Baştan sona okudum tüm yorumları, kadınlar kulübünü keşfettiğm için şükür ediyorum tam da şuan sizler gibi cesaretli yılmayan kadınları tanıma fırsatım olduğu için. Rabbim hayatınızdan mutluluğunuzu huzurunuzu eksik etmesin Boşanma aşamasında olanlar umarım kurtulmuşlardır, niyet edenler umarım başarmışlardır.
Benim hikayeme gelecek olursak;
Geçen ay sekiz aylık evliliğimi tek celsede çekişmeliden anlaşmalıya çevirerek boşandım.
Üç dört ay öncesinde babaevine gelmiştim ilk zamanlar zordu kolay değil ama ailemin arkadaşlarımın desteği ile daha da iyi durumdayım şimdi. Bir bölüm daha okuyacağım kilo verme hedeflerindeyim :) Rabbim hepimizi kırıldığımızdan yerden çiçeklendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…