boşanmış eş adayı ve aile...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 16tgb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim eşiminde ikinci evliliği benimle.1 yıl evli kalmış ayrılmış.tanıştığımızın 2.günü söyledi bana.ailemi ikna etmek zor oldu ama içimden bir ses doğru kişi olduğunu söylüyordu.bikere hiç uzatmadan neden ayrıldığını öğren.açıkca sor.ya da arkadaşına söyle o kişiye bunu anlatması gerektiğini söylesin.ama öğren sebebini ve şartlar ne olursa olsun benden tavsiye detayıyla anlattıktan sonra bir daha asla açma bu konuyu ..Yüzgöz olma kesinlikle..iş evlilik aşamasına gelmeden aileler tanıştı bizde eşimin ailesi benim olmadığım ortamda neler yaşandığını aileme anlattılar eşimde vardı..ben asla yüz göz olmadım yani ailesiyle ve kendisiyle bu konuyla ilgili..çocuk olsaydı eğer işin içinde olmama ihtimali çok yüksekti..sorumluluğu zor gelebilirdi ve eski eşiyle bağlantısı olacağı için kendimde istemezdim..ama okadar mutluyum ki ailemde çok memnun allah başını ağrıtmasın oğlumuzun derler sürekli..öyle yol yakınken dön falan gibi cümleler çok sığ düşümceler..nevar adam katil mi sapık mı?kaderinde 2 nikah varsa o ne yapsın anlına boşanmak yazıldıysa bu suç mu?tanımaya çalış ama aileni kırmadan karşına almadan ..burada dengeyi kurup ayarı yapacak olan sensin unutma canım...

canım benimde erkek arkdaşım evlenip boşanmış 2 yıl evli kalmış toplamda.ben sordum o anlattı artık aramızda konusu hiç geçmiyor,bir yıldır birlikteyiz,çocugu yok.şimdiye dek yaşadığım en mutlu ilişkimi yaşıyorum olgun birisi.ve ben boşandı diye önyargılı yaklaşılmasını çok yersiz buluyorum.insanlar anlaşamaz boşanabilir..karşındakini tanımak istiyorsan tanı,akıllı adımlar at.kafanı yorma bukadar..:34:

hıc sorun edılecek seyler degıl dedıgım gıbı benım bırde cocugum var
once ben kucumsemıyorum kı kendımı bende erkek arkadasıma 7.gun soylemıstım kısa sure sonrada aılesıne anlatmıstı
Allaha cok sukur :nazar:

aynıları oldu valla çocuk kıskandı sorun yarattı, sevgilim konuşup biraz biraz sakinleştirdi kadın kıskandı sorun yarattı keza aynı şekilde. oof of

Gözünü korkutmak gibi olmasın ama yaşamaya başlamışsın bile .Bunlar daha sadece başlangıç.Bir süre sonra senin iyi niyetle yapmaya çalıştığın şeyler bile insanlara fazla gelir hale geliyor.Senden sonsuz sabır ve kabulleniş bekleniyor.Evet ben herşeyi kabullenirim diyorsan bilemem ama daha başındasın işin ,ortada bir çocuk varken hiçbir zaman kazanan olmayacaksın unutma.Üzülen taraf olma ihtimalin çok yüksek.Benim böyle birkaç arkadaşım var ilişkileri olan arkanıza bakmadan kaçın diyorum onlara ama zamanla anlayacak onlarda.iyi düşün taşın derim.

canım benimde erkek arkdaşım evlenip boşanmış 2 yıl evli kalmış toplamda.ben sordum o anlattı artık aramızda konusu hiç geçmiyor,bir yıldır birlikteyiz,çocugu yok.şimdiye dek yaşadığım en mutlu ilişkimi yaşıyorum olgun birisi.ve ben boşandı diye önyargılı yaklaşılmasını çok yersiz buluyorum.insanlar anlaşamaz boşanabilir..karşındakini tanımak istiyorsan tanı,akıllı adımlar at.kafanı yorma bukadar..:34:

Bir çocuğu olmaması senin şansın.Boşanmış olması sorun değil ki.Çocuk olayı farklı bişi.Benim eşimin de çocuğu olasaydı muazzam bir evlilik olurdu.Hep düşünürüm keşke o evlenmeden tanışsaymışız diye.

Bu kadar tereddütün varsa böyle bir ilişkiye niçin başlıyorsun onu anlayamadım.Adamın maddi durumu mu iyi.Seni çeken ne.Birisi tanıştırmış anladığım kadarıyla hani ortada bi hoşlanma bile yok.Ailenizde kabul görmeyecek bir ilişkiyse hiç başlamayın derim

Back