- 27 Mayıs 2010
- 303
- 105
- 73
benim eşiminde ikinci evliliği benimle.1 yıl evli kalmış ayrılmış.tanıştığımızın 2.günü söyledi bana.ailemi ikna etmek zor oldu ama içimden bir ses doğru kişi olduğunu söylüyordu.bikere hiç uzatmadan neden ayrıldığını öğren.açıkca sor.ya da arkadaşına söyle o kişiye bunu anlatması gerektiğini söylesin.ama öğren sebebini ve şartlar ne olursa olsun benden tavsiye detayıyla anlattıktan sonra bir daha asla açma bu konuyu ..Yüzgöz olma kesinlikle..iş evlilik aşamasına gelmeden aileler tanıştı bizde eşimin ailesi benim olmadığım ortamda neler yaşandığını aileme anlattılar eşimde vardı..ben asla yüz göz olmadım yani ailesiyle ve kendisiyle bu konuyla ilgili..çocuk olsaydı eğer işin içinde olmama ihtimali çok yüksekti..sorumluluğu zor gelebilirdi ve eski eşiyle bağlantısı olacağı için kendimde istemezdim..ama okadar mutluyum ki ailemde çok memnun allah başını ağrıtmasın oğlumuzun derler sürekli..öyle yol yakınken dön falan gibi cümleler çok sığ düşümceler..nevar adam katil mi sapık mı?kaderinde 2 nikah varsa o ne yapsın anlına boşanmak yazıldıysa bu suç mu?tanımaya çalış ama aileni kırmadan karşına almadan ..burada dengeyi kurup ayarı yapacak olan sensin unutma canım...