boşanmış eş adayı ve aile...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 16tgb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alkışalkışalkışalkışalkışalkışalkış

hepsi ama özellikle son cümle çok doğru! durumunuz için Allah sabır versin. bu hayta biz kadınlara daha zor :(

çokk teşekkür ederim canım çok doğru söylüyosun biz kadınlara çok ama çok zorr erkeler kaldıkları yerden devam edebiliyolr ama biz kadınlar için yaraları sarmak çok ma çok zor oluyo bak benm eski eşim bnden sonra 2 kere daha evlendi vee şimdi 4. eşindednde boşanma aşamasındaymış artık şuanda sevgilisis varmış anlıcxağın hayata çabuk adapte oluyolar vee huylu huyundan asla vaz geçmiyo.Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki mükemmel bi annem var kendin ettin kendin buldunb demedi hiç bir zamna her şartta yanımdaydı hep destek oldu onun sayesinde atlattım zor günlerimi şimdi bi ilişkim var hee çok yolunda gtmiyo ama en azından artık gözü kör aşık değilim mantığımı yaşadılarımı çıkardığım dersleri hayatıma örnek olarak koyuyorum bidaha aynı hatayı kolay kolay yapmamm diyorum bu konuyu açan arkadaşımız şuanda senn için herşey toz penbe umarım doğru insandır umarım çok mutlu olursun umarım biz yanılırız ama lütfen mantığını devre dışı bırakma herşeyini ölç tart sor soruştur çevresinden badoslama dalma benm yaptığım hataları sen yapma

ailenin daha bu kişiyi tanımadan bu tarz yorumlarda bulunmasını pek doğru bulmadım.
ben de nişan atmış bir kızım mesela. büyük ihtimalle düşünen kişilere "aaa ama o nişan attı" deniyordur. dışarıdan bakıldığında bu çocuk doktordu, dürüsttü neden ayrıldı demek ki kızda bir şey var diyorlardır. ama bakıldığında bu insan anneme bile çirkef diyebilecek kadar iğrenç bir insandı. dışı sizi içi bizi yakar hesabı.
ne demişler ön yargı atomu bile parçalamaktan zordur ki gerçekten öyle.

adamın çocuğu olsaydı kesinlikle görüşme derdim.çünkü çocuk sorumluluğu almak bekar biri için hiç de kolay değil ama sadece eşinden boşanmış diye birine ön yargıyla yaklaşmayı da doğru bulmuyorum.keşke ailen bu kadar dar bir çerçeveden bakmasalar.belki bu kişi çok iyi ve sana uygun biridir.aileni karşına alma eğer bu kişiyi tanımak istiyorsan onları da ikna et canım rızaları olsun derim

Neden ayrıldığı çok önemli. Kimse kolay kolay boşanmaz

Yine de görüşmek istiyorsanız görüşün ama asla ailenizi karşınıza almayın

babamın diktatörlüğünden annemde önyargılı davranıyo babamın tepkisini ölçemiyo
babam bir başkasının başına gelen evlenip ayrılma olayından geçen gün yaptığı yorumla bu konuda bana itiraz etmiyeceği hissi verdi ben bu insana karar verirsem sorun yaşamam tahmin ettiğimden daha az olucak gibi yaşayıp görücez artık:)

Evlenmek haksa boşanmakta hak.. Kim boşanmak için evlenir ki? Çocuk helaliyle evlenmiş, 50 tane kızla gezmemiş ya.. Ayrıca siz şu an birbirinizi tanıma aşamasındasınız bence aileni bu işin içine karıştırman için erken. Belki anlaşamayacaksınız ayrılacaksınız o yüzden aceleci davranma. Ama baktın çocuk düzgün biri anneni karşına alırsın yavaş yavaş onun ne kadar iyi biri olduğunu annene empoze etmeye çalışırsın.. Aşılamayacak şeyler değil bunlar canım dert etme..

bencee yola çıkmadan bitir bu işi inanan pişman olmazsın aileni kesinlkle karşına alma inanan anneler karşısındaki kişiyi tanımasalar bile hissediyolar bende aynı hatayı yaptım dul biriryle evlendim ailem karşı çıkmasına rağmen ama sadece 4 ay sürdü evliliğimiz pisiskolojik şiddet fiziksel şiddet ne arasan vardı çok fedakarlık yaptım evliliğimiz bitmesin diye çok çabaladım hem okul hem evlilk hepsini bi arada yürüttüm ama aldığım karşılık kendi evimde kendi yatağımda en yakın arkadaşımala yakaladım annem haklı çıktı bnm annem daha bi kere bile görmeden bana sakın demişti bnde annemn boşandığı için önyargılı davrandığını dülşünmüştüm ama annem haklı çıktı bnce hiçç möaceraya gerek yok daha gençsin neleriş çıkar karşına ki zaten ortada daha bişey yok bnce tanışmak için bile çabalama ailenn ruızası olmadan inanan hiç bişey yolunda gitmiyo

Öncelikle çok geçmiş olsun.. Umarım hayat bundan sonra size güler.

Yalnız kendi yaşadığınız talihsiz bir olayı genele yaymanız ve negatif cümleler kurmanız hiç hoş değil. Beş parmağın beşi bir mi? Her boşanan adam kötü mü? Her zaman aileler haklı mı çıkar? Ayrıca aynı olayı ailenizin onayladığı ve daha önce hiç evlenmemiş biriyle de yaşayabilirdiniz. İnsanlar kavun değil koklayıpta alamıyosun malesef...

Yalnız kendi yaşadığınız talihsiz bir olayı genele yaymanız ve negatif cümleler kurmanız hiç hoş değil. Beş parmağın beşi bir mi? Her boşanan adam kötü mü? Her zaman aileler haklı mı çıkar? Ayrıca aynı olayı ailenizin onayladığı ve daha önce hiç evlenmemiş biriyle de yaşayabilirdiniz. İnsanlar kavun değil koklayıpta alamıyosun malesef...

kesinlikle haklısın çok teşekkürler böyle yorumlar bana dahada güven veriyo korkmadan tedirgin olamadan daha mantıklı düşünmemi sağlıyo...

öncelikle çok teşekkür ederim ii dileklerin için.ama ortada şöyle bi gerçek varki hiç bi kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz bnm demek istediğim çok ii araştır ne den boşanmışlar ki ailelerler genelde haklı çıkıyo hee bu benim görüşüm yinede konu sahibinn ne düşündüğü ne yapacağı önemli fikir istemiş söyledik benm acı bi tecrübem oldu bnde genç arkadaşların kulağına küpe olsun hayatta herşey insanlar için neler geliyo insanların başına ii düşünüp ii tanıyıp karar versin diye paylaştım düşüncelerimi

bütün arkadaşlara yorumları için teşekkür ediyorum bu konuda iyi şeyler olabileceği gibi kötü şeylerde illaki olabilir. olabilir dememiz zaten herbirimizin başından farklı şekilde geçmesi değilmi bizlerinde bu farklı yaşanmışlıkları anlatmamız daha mantıklı karar verebilmemiz için fikirdir diye düşünüyorum.
biz henüz aile araştırması yapılacak düzeye gelmedik zaten şuan tanıştık görüşüyoruz adı konmadı sevgili bile değiliz ama nerdeyse hergün görüşüyoruz telefonla msjla falan da değil yüzyüze görüşüyoruz o benim hayatıma tam anlamıyla girerse iş ciddiye binerse tabikide gereken sorup soruşturma yapılır ailemde bana tamam istiyosun ama adamın böle böle kötü bişeyi varmış biz taraftar değiliz dedikleri zaman o iş olmaz onların onayını almadan gönülleri rahat olmadan ben bi evlilik yapamam zaten hakkımızda hayırlısı diyorum

Boşanması o insanı kötü yapmaz. Tabiiki çok mutluda olabirlisiniz.
Fakat inceden araştırmanız lazım, neden boşandığını..Kaç yıl evli kaldığını ? Çocukları var mı, v.s ? Ailesi, annesi nasıl ?

Birde bence ailenizden habersiz görüşmeniz doğru değil.. Sonuçlarıda iyi olmaz..

bence hıc bu işe girmemeliydin bekar bı ınsan once kendı gıbı bekar bırısıyle tanısmayı düşünmeli bence yanı tesadüfen olsa anlarım ama ozellıkle kabul etmenı anlamıyorum ılerde sıkıntı yaratma ıhtımalı olan bıseye hıc gırmemek dah aıyı benım fıkrım yanı kımseyı bosanmıs dıye yargılamıyorum yanlıs anlasılmasın ama ılsıkılerde sartlar durumlar cok onemlı yanı 2 bosanmıs ısnan bırbrını daha ıyı analyabılır dıye düşünüyorum:34:

gün olur zaman gecer sulan bulanmadan durulanmaz
bende evlılık yaşadım
evlenıyorum eylul ayında hemde hıc evlenmemıs bır erkek ıle aılesı basta tepkılıydı ama sonradan onlarda kabul ettıler ınandılar bıze
tanımaya calısın ama aılenızden gızlı degıl

ailemin şuan haberi olması demek onu tanımak için fırsatımın olmaması demek ;)

sevgili arkadaşım dul biriyle evlilik herkes için zor diyemeyeceğim ama çocuk varsa arkana bile bakmadan oradan uzaklaş derim.Biz çoğunca ailelerin bu konuda önyargılı davrandıklarını düşünürüz ama inan ki bildikleri bişey var.Anneni sakın ezme onun fikirlerine düşüncelerine kulak ver.Bak ben yaptım böyle bir evlilik hem de çocuk var .Annem karşı çıkmadı ama yaşayabileceğim sorunları bana teker teker söyledi başaçıkabileceksen arkandayım dedi.Şu an ne diyorsa yaşıyorum.Hatta annesi çocuğu bıraktı gitti.Ben hiç böyle birşey hayal bile edemezken ben şimdi çocukla aynı evde yaşamak durumunda bırakıldım.İyi düşün .Çocuk varsa hele koş derim sadece arkana bakmadan..

sevgili arkadaşım dul biriyle evlilik herkes için zor diyemeyeceğim ama çocuk varsa arkana bile bakmadan oradan uzaklaş derim.Biz çoğunca ailelerin bu konuda önyargılı davrandıklarını düşünürüz ama inan ki bildikleri bişey var.Anneni sakın ezme onun fikirlerine düşüncelerine kulak ver.Bak ben yaptım böyle bir evlilik hem de çocuk var .Annem karşı çıkmadı ama yaşayabileceğim sorunları bana teker teker söyledi başaçıkabileceksen arkandayım dedi.Şu an ne diyorsa yaşıyorum.Hatta annesi çocuğu bıraktı gitti.Ben hiç böyle birşey hayal bile edemezken ben şimdi çocukla aynı evde yaşamak durumunda bırakıldım.İyi düşün .Çocuk varsa hele koş derim sadece arkana bakmadan..

çocuğu yok anneniz ne gibi sorunlardan bahsetti bana şu olur bununla karşılaşırsın die hiçkimse bişe demedi bende akışına bırakıyorum herşeyi

Çocuk sıkıntı yaratır kıskanır dedi.Kadın Kıskanır sorun yaratır dedi.Kadın çocuğu size karşı kullanır ddi.Yeri gelirkızar çocuğa bişey diyemezsizn eşin gözünün içine bakar dedi.Üzülürsün bunalırsın dedi.Ne dediyse oldu.Üstüne bide kadın çocuğu bıraktı gitti bize ben çocukla yaşam hayal etmezken .Başka bir şehre gidiyorum 1 sene sonra alıcam bahanesiyle.!sene olmadan geri döndü ve şimdi almıyor inanabiliyor musun?Çocuğun halini düşün bi de herşey sıkıntı yani:):49:

eger benım eskı esım gıbı ıse soru cıkmaz
cunku kendısı ne cocugu nede benı ne arar ne sorar ne de mudahale eder
dogumdan sonra ayrıldık
yolda benı ve elımde 2 cocuk gorse
hangısının oglu oldugunu bılemez
keza bende nısanlıyım
benımde nısanlımında aılemınde bu sebebten kafası rahat
sızde cocukta yoksa hıc bu tarz bı ortam yaratılmaz zaten
Insallah yanıtlmaz sızı

Çocuk sıkıntı yaratır kıskanır dedi.Kadın Kıskanır sorun yaratır dedi.Kadın çocuğu size karşı kullanır ddi.Yeri gelirkızar çocuğa bişey diyemezsizn eşin gözünün içine bakar dedi.Üzülürsün bunalırsın dedi.Ne dediyse oldu.Üstüne bide kadın çocuğu bıraktı gitti bize ben çocukla yaşam hayal etmezken .Başka bir şehre gidiyorum 1 sene sonra alıcam bahanesiyle.!sene olmadan geri döndü ve şimdi almıyor inanabiliyor musun?Çocuğun halini düşün bi de herşey sıkıntı yani:):49:

aynıları oldu valla çocuk kıskandı sorun yarattı, sevgilim konuşup biraz biraz sakinleştirdi kadın kıskandı sorun yarattı keza aynı şekilde. oof of

merhabalar benim 1 aydır böyle bi olay var basımda...evlenmiş boşanmış bi kız çocugu var.. bosanalı 10 yıl oluyo...çocukla bi ilgisi yok senede 2 gün gördüğünü söylüyo ama eski eşi ebnim memleketimde yaşıyo hala ailesi ile...ailem kesinlikle kabullenmiyolar eski eşinin bi akrabası vs sizi düpün vs bi yerde görse kıskançlık yapıp huzurunuzu bozarlar çok sıkıntı çekersin diyolar üstelik sen bekarsın denk biri değil diyip beni evletlıktan red etmeye kadar götürdüler bende ne yapacagımı bilemiyorum korkularım yoktu en basta ama ailemi karşıma alamam ileride de bu sorunlar cıkarsa ailemde yanımda olmaz tek kalırım ne yapacagımı bilmiyorum rabbim herkes için hayırlısını versin bi an önce dualarınızı eksik etmeyin bu kul içinde:(

Back