alkışalkışalkışalkışalkışalkışalkış
hepsi ama özellikle son cümle çok doğru! durumunuz için Allah sabır versin. bu hayta biz kadınlara daha zor
çokk teşekkür ederim canım çok doğru söylüyosun biz kadınlara çok ama çok zorr erkeler kaldıkları yerden devam edebiliyolr ama biz kadınlar için yaraları sarmak çok ma çok zor oluyo bak benm eski eşim bnden sonra 2 kere daha evlendi vee şimdi 4. eşindednde boşanma aşamasındaymış artık şuanda sevgilisis varmış anlıcxağın hayata çabuk adapte oluyolar vee huylu huyundan asla vaz geçmiyo.Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki mükemmel bi annem var kendin ettin kendin buldunb demedi hiç bir zamna her şartta yanımdaydı hep destek oldu onun sayesinde atlattım zor günlerimi şimdi bi ilişkim var hee çok yolunda gtmiyo ama en azından artık gözü kör aşık değilim mantığımı yaşadılarımı çıkardığım dersleri hayatıma örnek olarak koyuyorum bidaha aynı hatayı kolay kolay yapmamm diyorum bu konuyu açan arkadaşımız şuanda senn için herşey toz penbe umarım doğru insandır umarım çok mutlu olursun umarım biz yanılırız ama lütfen mantığını devre dışı bırakma herşeyini ölç tart sor soruştur çevresinden badoslama dalma benm yaptığım hataları sen yapma