bencee yola çıkmadan bitir bu işi inanan pişman olmazsın aileni kesinlkle karşına alma inanan anneler karşısındaki kişiyi tanımasalar bile hissediyolar bende aynı hatayı yaptım dul biriryle evlendim ailem karşı çıkmasına rağmen ama sadece 4 ay sürdü evliliğimiz pisiskolojik şiddet fiziksel şiddet ne arasan vardı çok fedakarlık yaptım evliliğimiz bitmesin diye çok çabaladım hem okul hem evlilk hepsini bi arada yürüttüm ama aldığım karşılık kendi evimde kendi yatağımda en yakın arkadaşımala yakaladım annem haklı çıktı bnm annem daha bi kere bile görmeden bana sakın demişti bnde annemn boşandığı için önyargılı davrandığını dülşünmüştüm ama annem haklı çıktı bnce hiçç möaceraya gerek yok daha gençsin neleriş çıkar karşına ki zaten ortada daha bişey yok bnce tanışmak için bile çabalama ailenn ruızası olmadan inanan hiç bişey yolunda gitmiyo
aynı durum bende yaşıyorum yaklaşık bir yıldır beraber olduğum sevgilim bir evlilik geçirmiş ve üstelik bu evlilikten bir oğlu var.bir yıla yakındır tanıyorum kendisini. olgun,fedakar,dürüst üstüme titriyor resmen. ailesinde herkes beni biliyor. annemde tanıyor kendisini.yani ciddi evlilik yönünde ilerliyoruz gel gör ki ben de konu sahibi arkadaşla aynı endişeleri çoğu zaman yaşıyorum. evlenirsek ailesinde kıyaslama yapılırmı, acaba hala annesiyle barışmalarını isteyen var mı, üstelik eski karısı da hala ana kraliçe konumunda görüyor kendini,sevgilimin ailesiyle görüşürlermiş hala. bayramlarda vs. ararmış. acaba tüm bunlar sorun olurmu bilemiyorum. ama konu sahibesinin eş adayının çocuğu yokmuş. bu iyi bişi. çünkü bir bağları olmayacak geçmişten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?