"arkadaşlar dul biriyle evlenmek konusunda bende size birşey danışıcam ben 26yaşındayım hiç evlilik yapmadım ve bi arkadaşımın tanıştırmak istediği biri var 31 yaşında ama evlenip ayrılmış görücü usulüyle ve kendinden 11 yaş küçük biriyle evlenmiş yaş farkının dezavantajlarının getirisiyle anlaşamamış ve ayrılmışlar tabi başka sebeplerde vardır illaki ama benim şu durumda pek bilgim yok işini gücünü oturtmuş kişiliği yerinde olgun mantıklı biri olarak bahsediyorlar ama ben tanışıp tanışmamam konusunda tereddütlüyüm hem istiyorum hemde istemiyorum ve 2haftadır belkide daha fazla karar veremiyorum sizce tanışsammı. tanışsan ne kaybediceksin diyorlar hemen kolundan tutup nikah masasına oturtmıycak ya seni ama ya etkilenirsem ve aileme kabul ettiremezsem, boşver tanışma nekadar sana dürüst olsada kafanda acaba niye ayrıldı endişeleri olucak gibi yorumlar alıyorum ama evlenip ayrıldı kötü bi evlilik yaşadı diyede o insana ön yargılı davranmak istemiyorum ne yapıcağımı neye karar vericeğimi şaşırdım daha önce evlilik yapmış biriyle hayatı sıfırdan paylaşmaya çalışmak nasıl bir psikolojidir kestiremiyorum bana yardımcı olun ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
not:yeni link açmayı bilmediğim için buraya yazmak zorunda kaldım..."
bikaç gün önce bi arkadaşın konu başlığında durumumu paylaşmıştım artık yeni konu açmayı öğrenmişken gelişen olaylardan kendi açtığım konuda bahsedip fikirlerinizi alıyım istedim:)
tanışma faslımız gerçekleşti yanımızda ortak arkadaşımız ve nişanlısı vardı sohbet gayet güzeldi özel bir sebepten dolayı tanıştırılıyo gibi değil de tesadüfen karşılaşıp hep beraber oturup bişeyler içip sohbet etmişiz gibi bir ortam oldu ve böyle bir ortamdan dolayı gayette rahattım kendimi mülakatta gibi hissetmedim ben artık kalkayım dediğimde hep birlikte kalktık arkadaşım ve nişanlısı o anda sinemaya gitmeye karar verip bizi yanlız bıraktılar iş okul (ben aöf kursuna gidiyorum 4.sınıfta okuyorum oda ingilizce kursuna gidiyor) gibi genel bi konuşmamız oldu tokalaşıp ayrıldık ertesi sabah arkadaşımın bir beni bir onu aramasıyla yogun bi telefon trafiği yaşadık "ne yaptınız" :) nie eve bırakmadı nie telefonunu almadı dedi ki ben hemen aceleci davranmamasından dolayı çok memnun oldum rahatsız olurum die eve bırakma teklifi etmemiş ne düşünürüm die kestiremediğinden telefon numaramı istememiş ama benimle tekrar görüşmeyi istiyormuş tanışma merasimimiz böyle geçerken asıl süpriz beni evde bekliyordu anneme böyle birinden bahsetmiştim ama tanışıcağımız zamanı bilmiyordu ki bende bilmiyordum arkadaşıma tanışmaya karar verdim dediğim an aradı ve kurs çıkışı buluşalım dedi ani bi buluşma gerçekleşti.
Annem evlenip ayrılmasına tepkili baban asla kabul etmez diyor çok iyi biriydi neden ayrıldı ayrılmak okadar kolaymı gibi yorumlar yapıyor ilk anlarda savunma durumundaydım evlenip ayrıldı diye mutlu olmaya hakkı yokmu belki benim için en doğru insan bu gibi... ama artık savunmaya geçmeme kararı aldım onu savunacağım veri yok elimde şimdilik annemin haberi olmadan onu tanımaya çalışmaya karar verdim doğrumu yapıyorum yanlışmı bilmiyorum eğer bu iş olursa ben ailemi nasıl ikna ederim bana yardımcı olun....![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
not:yeni link açmayı bilmediğim için buraya yazmak zorunda kaldım..."
bikaç gün önce bi arkadaşın konu başlığında durumumu paylaşmıştım artık yeni konu açmayı öğrenmişken gelişen olaylardan kendi açtığım konuda bahsedip fikirlerinizi alıyım istedim:)
tanışma faslımız gerçekleşti yanımızda ortak arkadaşımız ve nişanlısı vardı sohbet gayet güzeldi özel bir sebepten dolayı tanıştırılıyo gibi değil de tesadüfen karşılaşıp hep beraber oturup bişeyler içip sohbet etmişiz gibi bir ortam oldu ve böyle bir ortamdan dolayı gayette rahattım kendimi mülakatta gibi hissetmedim ben artık kalkayım dediğimde hep birlikte kalktık arkadaşım ve nişanlısı o anda sinemaya gitmeye karar verip bizi yanlız bıraktılar iş okul (ben aöf kursuna gidiyorum 4.sınıfta okuyorum oda ingilizce kursuna gidiyor) gibi genel bi konuşmamız oldu tokalaşıp ayrıldık ertesi sabah arkadaşımın bir beni bir onu aramasıyla yogun bi telefon trafiği yaşadık "ne yaptınız" :) nie eve bırakmadı nie telefonunu almadı dedi ki ben hemen aceleci davranmamasından dolayı çok memnun oldum rahatsız olurum die eve bırakma teklifi etmemiş ne düşünürüm die kestiremediğinden telefon numaramı istememiş ama benimle tekrar görüşmeyi istiyormuş tanışma merasimimiz böyle geçerken asıl süpriz beni evde bekliyordu anneme böyle birinden bahsetmiştim ama tanışıcağımız zamanı bilmiyordu ki bende bilmiyordum arkadaşıma tanışmaya karar verdim dediğim an aradı ve kurs çıkışı buluşalım dedi ani bi buluşma gerçekleşti.
Annem evlenip ayrılmasına tepkili baban asla kabul etmez diyor çok iyi biriydi neden ayrıldı ayrılmak okadar kolaymı gibi yorumlar yapıyor ilk anlarda savunma durumundaydım evlenip ayrıldı diye mutlu olmaya hakkı yokmu belki benim için en doğru insan bu gibi... ama artık savunmaya geçmeme kararı aldım onu savunacağım veri yok elimde şimdilik annemin haberi olmadan onu tanımaya çalışmaya karar verdim doğrumu yapıyorum yanlışmı bilmiyorum eğer bu iş olursa ben ailemi nasıl ikna ederim bana yardımcı olun....
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)