- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
- Konu Sahibi limonlusakiz
Neden bosandıkları bosandıktan sonra eskı esle arası nasıl ona karsı dusuncelerıe ne bunları net bı sekılde bılmeden dusunme derım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kadın boşar bilmiyorum ama ben bi tanesini çok iyi tanıyorum. Peki ben size bişey sorayım. Maddi olarak hiç bir probleminiz yoksa eşiniz bir dediğinizi iki etmiyorsa siz sürekli olarak bir inatlaşma bi huzursuzluk çıkarıyorsanız eşinize eşlik görevinizi bile yerine getirmiyorsanız ve onun ailesine karşı tutumunuz asık suratınız ve eve gelen eş tarafına ait misafirleri(ayrı şehirde oldukları için yılda en fazla iki kez geliyorlar) tınlamayıp vurup kafayı yatıyorsanız ve korkma doğuya göreve giden herkes ölmez deyip kötü gününde yanında bile olmuyorsanız o adam size niye katlansın? Neden devam etsin o adam bu evlilik denen saçmalığı?Olabilir tabiki. Ama kadınlar kurdukları yuva çok fazla mücadele ediyor. Aldatmaya, eşini seven ve saygı duyan bir adamı kaç kadın bosar?
boşanma sebebini sordum tabi ki bana ve aileme karşı çok saygısızdı dedi sebep buymuş dediği kadarıyla
Bir ablamız diyordu '' Polisle evlenen sadece bir arkadaşım mutlu '' diye. Benim kardeşim de polis, inşallah öyle olmaz yav.Ki kadın bide okumuş öğretmen olmuş yani, saygısız olacağını hiç sanmıyorum
Sordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
Ne kadar kolay bir kesimi genelleyip kenara koymak.bende asker eşiyim evet işi stresli ama benimle yeterince ilgilenmediğini düşündüğü gün bile defalarca özür dileyip telafi etmek için deli gibi çırpınan bir eş. Bir ASKER. çevrem asker ve polis aileleriyle dolu ama sizin genellediğiniz hiç bir duruma rastlamadım. Herkes mutlu ve düzgün aile yapıları var. Lütfen bir kesimi genellerken daha hassas davranın.Boşanma sebebi ortaya çıktı. Ailesine karşı kadın kendini ezdirmemiş dik durmuş ve bosanmayla sonuçlanmış.
Asker ve polislere temkinli yaklaşmak lazım. Çok zor hayatları var ve aşırı gerginler. Aile bağları genelinin kopuk ve aileleriyle bu bağı kuramadıkları için, eşlerine zorbalık yaparak aradaki eksiği kapatmaya çalışıyorlar.
Uzak durun arkanıza bile bakmayın.
Burada birçok öğretmen konu açıyor. Büyük bir kısmının derdi hem çalışan hemde ev hanımı muamelesi görmesi ve maaş kartının eşi tarafından talep edilmesi. Belki kadından maaş kartını talep etti alamayıncada beni saymıyordu diye kılıf uyduruyor. Sizde çalışan birisiniz bence adamın kriteri çalışan bir kadınla evlenmekEski eşi de öğretmenmiş görücü usulü olmuş bana da öyle geliyor ama sanki böyle suçlu gibi hissettim boşanmış insana öcü gibi baktığımı düşünmüş vs olabilir mi diye yanlış anlamasını istemiyorum
Ayyy hepsinin dediği buSordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
Konu sadece evlenip boşanmış olması olsaydı, ikinci şansı verin tabi, evlenmek kadar boşanmak da normal derdim.Sordum kendisine neden boşandınız diye aileme ve bana karşı çok saygısızdı beni yok sayıyordu dedi bilmiyorum tabi ne kadar doğru boşanmayı kendisi istemiş
keşke o an detay sorsaydım saygısızdı derken ne saygısızlığını gördünüz diye gerçekten bazen kendimi çok saf hissediyorum.Şuan görüşmüyorum zaten ama bu amalar yok mu kafamı çok kurcalıyor macera aramak istemiyorum.Bu iş olmaz. L limonlusakiz
Birincisi aileme saygisizdi derken; ailenin her dediğine "Evet efendim; tamam efendim; siz nasıl arzu ederseniz efendim." Demediği için mi saygisizdi (!).
Dediği buysa adamın ailesi köle arayıp bulamamışlar.
Bu saygısızlık değil eş ailesine köle olmamaktır. Karakterli biri olmaktır.
Bir de zaten çok gönüllü degilmissiniz ki. Israr kıyamet telefonu vermişsiniz. Sizin işyerinize sürekli gelip ısrar ederek almış telefon numaranızı..
Bir de ben buradaki çoğu kadın üyeye katılıyorum.
Bir kadın bir yuvayı; aldatma; şiddet; hakaret ; aşağılanma yoksa bitirmez.. dayanır sabreder..
Hatta bunlara rağmen ayrılmayan bile var. Düşünün böyle bir coğrafyada kadınların boşanması için çok elzem durumlar olması lazım.
Boşverin gitsin..
Bu aday bence olmaz.
Görücü usulü olacaksa çevrenize söyleyin size daha denk birini tavsiye etsinler.
Ne kadar kolay bir kesimi genelleyip kenara koymak.bende asker eşiyim evet işi stresli ama benimle yeterince ilgilenmediğini düşündüğü gün bile defalarca özür dileyip telafi etmek için deli gibi çırpınan bir eş. Bir ASKER. çevrem asker ve polis aileleriyle dolu ama sizin genellediğiniz hiç bir duruma rastlamadım. Herkes mutlu ve düzgün aile yapıları var. Lütfen bir kesimi genellerken daha hassas davranın.
Bir şey soracağım.Ne kadar kolay bir kesimi genelleyip kenara koymak.bende asker eşiyim evet işi stresli ama benimle yeterince ilgilenmediğini düşündüğü gün bile defalarca özür dileyip telafi etmek için deli gibi çırpınan bir eş. Bir ASKER. çevrem asker ve polis aileleriyle dolu ama sizin genellediğiniz hiç bir duruma rastlamadım. Herkes mutlu ve düzgün aile yapıları var. Lütfen bir kesimi genellerken daha hassas davranın.