Boşanmış çocuklu kadın ve bekar erkek sorunsalı

Bı ben sacma bulamadım evlenmeyi niye acaba

hadi inşallah

adamların evlenmeye niyeti yok , sadece gönül eğelendirme derdinde. o lafıda cici görüneyim diyerekten söyledi . batırdı tabbikkii .

Çocuğunuz henüz çok küçük babadan ayrı kim bilir o küçücük dünyasında neler yaşıyor. Yerinizde olsam etrafımda dolanan erkekler çocuğumu niye kabul etmiyor kompleksine gireceğine tüm enerjimi cocuguma harcardim. Ayrıca çocuğunuzu kabullenmemelerini tuhaf karşılamışsiniz, bunun neresi tuhaf Allah aşkınıza? Bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmek öyle kolaymi? Öz anne baba bile bunun hakkını tam veremiyorken elin adamı niye gelip sizin çocuğunuzun sorumluluğunu üstlensin. Düşünce yapınız bana oldukça garip geldi.

Kadına doymuş erkek, kadını küçük düşüren, erkeği ayrıcalıklı gösteren içi çok boş bir ifade değil mi? Direkt size değil de lafın kendisine sözüm.

Bı ben sacma bulamadım evlenmeyi niye acaba
yoo birçok insan 2. hatta 3. kez evleniyor. bana uygun değil sadece aman derim herhalde ilkinde noldu sanki bi de çocuğumu yabancı biriyle aynı eve sokma kısmı beni gererdi sanırım.sevgilim olur o ayrı tabi

Kadına doymuş erkek, kadını da küçük düşüren, erkeği ayrıcalıklı gösteren içi çok boş bir ifade değil mi? Direkt size değil de lafın kendisine sözüm.
Erkeğe doymuş kadın da candır hahaha.
Cinsiyetsiz olarak düşündüm aslında. Aklımdan geçen tamamen; ilişkiye dair tecrübeleriyle kendini tanıyabilmiş ve ne istediğini bilen erkek.

Nasıl iticisiniz ya bakın kimseye bu tepkiyi göstermedim .Evladım çok mutlu ben sevgimi ilgimi her şeyini veriyorum ,dedesi içine sigdircak elinden gelse.Cok özgüvenli ,mutlu ,sürekli gulen iki yaşında bir bebek.Kalbiniz çok kötü ve dar.Benim ayakları ustunde duran genç bir kadın olarak sevmek sevilmek istemem nasılda sinirinizi bozmus.Neyse eminim ki size de Allah kalbinize göre veriyordur

Yalvarmak mi neyse bişey yazmiycm

33 yaşında adam böyle küçük hesaplardaysa çok yazık
Niye küçük hesap olsun ki? Çok cekici, yıllardır aklında kalan kadınla bir ilişki yaşamak küçük hesap değil bence. Adam şansını zorluyor, bu yüzden de işte sizi yoklaya yoklaya kendini hatirlatiyor. Bir ihtimal ilgi açlığı olan döneme denk gelirseniz emeline ulasir, yıllarıdır hayallerini süsledigi kadınla nihayet yatmış olmanın kendince haklı gururu içinde hayatına devam eder.
Erkekler bu yüzden olmadığı gibi davranır ki
Bkz; türk lugatinda çok yaygın olan 'evlilik vaadiyle kandirmak' , bakınız erkeklerin daha tanışır tanışmaz aşkından ölüyorum, sen farklısın tripleri... Evlenmişsiniz,boşanmışsiniz,mazinize birkaç erkek girmis. Hiç mi tanımadıniz erkek milletini, ben de yorumlarınızda buna şaşırdım. Yalancı romantik bir ırk bizimkiler, çünkü kızlar aşkından olmeyene pas vermiyorlar, ilişkiyi ikinci adıma taşımadan önce (yalan da olsa) bri ton aşk ilani duymak istiyorlar. Zamanla böyle böyle adamlar da buna evrilmiş.

Saygı duyuyorum fakat o dediğiniz de bana ters benim hayat görüşüme
evet işte kişiden kişiye değişir böyle şeyler. inşallah mutlu olursunuz ama lütfen acele etmeyin dış görünüşü ön plana almayın. ayrıca o toksik evlilikten kurtulduğunuz için tebrik ediyorum

Yanlış adres öyleyse hiç işim olmaz
İyi de siz kendiniz diyorsunuz amacım hemen evlenmek değil ..sevmek sevilmek istiyorum diye.Adam da evlenmeden sevmek ,sevilmek istiyor olamaz mı? Ama bunu yaparken de "bu gün çocuğum hastalandı sabaha kadar uyumadım " muhabbetini dinlemek istemiyor ya da " şurada şu etkinlik varmış gel hep beraber gidelim vs" çocuğunun babası ile yapamadığı etkinlikleri gerçekleştiren kişi olmak istemiyor

Bana çok tuhaf gelmedi bekar birinin çocuğunu problem etmesi senin neden bu kadar şaşırdığını anlamadım çünkü bekar bir insan bunu istememekte haklı gibi geldi isterse de o da onun tercihidir.

Kalbim kötü falan değil merak etmeyin. Söylediklerim zorunuza gitmiş olabilir doğal olarak ama düşüncem bu. Başından olumsuz bir evlilik geçmiş biri olarak üstelik 2 yaşında küçük bir cocugu olan bir annenin en baskın kriteri karşı tarafin dış görünüşu olmamali. Bekar adamlar niye çocuğumu kabul etmiyor diye uzuleceginize kendinize ve çocuğunuza biraz zaman tanisaniz daha sağlıklı olur. 2 yaşındaki çocuğun hayatına yabanci bir adam sokmak öyle hafife alınacak bir konu değil

Bence çok normal.
Burada bekar bir kadın çocuklu bir erkekle evlenmek isteyince de olmaz diyorum ben.
Çocuklu bir insanın önceliği, bağlılığı ve sorumlulukları farklıdır. Daha ağır sorumluluğu var maddi manevi. Hiç baba olmamış bir insanın böyle bir şeye hemen girmesi bence hata olur.
Neticede asla yeni evli bekar hayatı olmayacak/ hep evde bir çocuk olacak. Eski eşle kopmaz bağı olacak.
Ben mesela bekarken asla çocuklu bir adama bakmazdım. Ki bir erkeğin de bınu istememesi çok doğal.

Ikinci bir evlilik için acele etmeyin bence. Oldukca fazla kişiyle görüşüp uzun zaman zarfında değerlendirebilirsiniz. Tabi ki çocuklu bir kadin ve 1 evlilik geçirmiş biri olarak çok daha hassas olmalısınız. Genel olarak evlenip boşanmış, çocuklu adamlar size daha uygun olabilir. Oğlunuzu kabullenmeleri açısından söylüyorum tabi ki

Maddi gücünüz varsa ben olsam çocuğum biraz daha büyüyene kadar kimseyi hayatıma almazdım. Ki siz 1 yılda anladığım kadarıyla 4 kişiyle bu konuyu düşünmüşsünüz ama bence hata yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…