Önceliğim zaten evladım fakat bahsettiğim kişinin açık kapı bırakmasi benim kafamın karışmasına sebep oldu . Sonrasında da baya olumsuz baktı mesela çocuk konusuna arada bı yaziyor faln.Aslinda düzgün adamdır amaç ne niye böyle yapıyor anlamadimNiye tuhaf olsun çocuğu olmamış birisi bunun sorumluluğunu almak ister mi? Siz her ne kadar onun annesi babası var sorumluluk bende desenizde öyle.olmaz malesef. Sadece size göre değil bu işler. Bekar bir kıza da evlenip boşanmış çocuklu bir erkekle yapamazsın zor diyoruz. Boşanmak tabi ki sorun olmaz neden olsun ki. Çocuk öyle mi çocuğunuz var demek hayatınızda 1. Numaralı kisinin asla değişmez olması demek. Çocuk yoksa öncelik çocuk olana kadar ilişkinizin olduğu kişidir.
Değişen çok şey oldu da siz hiçbir yorumu okumayip bunları yazmışsınız neyse zorla okutamayiz değil mieski berbat kocanızı dış görünüşünden dolayı seçip dünyanın kaç bucak olduğunu anladığınızı sanmıştım ama değişen bir şey olmamış anlaşılan
Yengec aslında düzgün bı adamdır karakterlidir yani boyle düşünüyorsa da yazıkYaa kaç yaşında kadınsın. Sence adamın boşandıktan sonra atmaca gibi sana yazması, çocuğa olumsuz bakıp yine de seni yoklaması 'kalbi kırık dul kadın' olarak gördüğünden olabilir mi? Bazı embesil TC erkeklerinin kafası boyle işliyor,kimse inkar etmesin. Boşanmış kadın=özgür kadın.
Kendince seni ilgisiyle simartip senle belki bir iki şey yaşadım umudu var işte. Yoksa oğluna cicibaba olmak falan istemiyor.
O yüzden yoklayip aklını karıştırıyor. Bence onun boş ilgisine kanma, engelle gitsin
Ya tabiki illa olmalı demiyorum bi yılda kimse olmadı zaten almadim hayatıma .Aslında bu konuda tecrübeli insanların fikirlerini almak için açtım konuyu .Konu birinin olmasından ziyade benim bosanmamn çok normal karşılanıp evladımın problem edilmesi tuhaf bence
Evlilik olsa senle olur diyor bi bakmışsın 3 ay sonra düğünü varTaktiğini de araya serpiştirdiği "evlilik olsa senle olurdu" cümlesiyle kapatıyor. Ciddi ilişki düşünen kadını böyle tavlarsın.
İnanın ben artık hicbisey soylemiyorum onu Allah'a havale ettim benim evladım ben tarafindan çok seviliyor değer görüyor benim içim rahat düşünsün..Allah ıslah etsin o babayı
gayet normal değilmi çocuğun proplem olması , ne kadar küçük bi sorun gibi görüyorsunuz. insanlar ikinci çocuğu yapmıyor maddi manevi ,Beklediklerini düşünmüyorum açıkçası. Tesadüf kader bilmyrm artk tekrar konuşuldu .Aslında kendimi ifade edemedim sanırım konu evlilik değil kafam yorgun su an evlilik istemem zaten .Fakat bosanmamn değil de evladımn problem edilmesi ve ısrarla bunun söylenmesi bana tuhaf gelen bu oluyr.Kendimi de sorguluyorum belki ben onların yerinde olsam ben de aynı şekilde düşünürdüm diye
33 yaşında adam böyle küçük hesaplardaysa çok yazıkTaktiğini de araya serpiştirdiği "evlilik olsa senle olurdu" cümlesiyle kapatıyor. Ciddi ilişki düşünen kadını böyle tavlarsın.
Arkadaslar merhaba .Konularımı bilenler bilir bir sene oldu boşanalı ve iki yaşında bi oğlum var .Uzun zamandır girmiyordum konuda acmadm bu geçen zaman zarfında.Konuya gelecek olursak boşandıktan sonra ,evlilik öncesinde konuştuğum kişilerden yazanlar oldu. İki üç kişi dört sene öncesi eski eşimi tanımadan önce konuştuğum insanlardı hatta biriyle yüz yüze görüştük.Tabi hiçbiri evlenmemiş geçen dört beş senelik süre zarfında .Konuşuluyor boşanmam öğrenilince "sıkıntı yok ,gorusuruz, zaten olgunlaştık belki herşey daha güzel farklı olur" cümlelerini duyuyorum fakat oğlum olduğu öğrenilince üç yuz altmış beş derece dönüyorlar .Arada bı iki kişi oldu oğlumla da tanımak isteyen olumsuz bakmayan tabi yine bekar onlara da ben ısınamadm beğenmedim .Yüz yüze görüştüğümüz kişiyle mesela görüştük gayet güzel geçti ara ara konuşmalarda oluyr fakat adam bı türlü oğlumu kabul edemiyor .O dillendirmesede ben bunu hissedyr anlıyorum .Bir kere de üstü kapali söyledi tek problem çocuğunun olması diye ki bu kişi gecmiste çok değer verdiğim bir insandı.Henuz çok erken biliyorum evliliğe hazır da değilim fakat tabiki düzgün bir ilişkim olsun isterim .Bu hep böyle mi gidecek diye dusunuyrm bazen .Tamam kendim de kolay bir insan olduğumu iddia etmyrm dış görünüş odaklıym takıntı derecesinde oğluma ılımlı bakan insanları da ben beğenmeyip şans vermiyorum .İlla bekar olsun gibi bir dusuncem de yok boşanmış çocuğu olan bir insan daha çok isterim hatta fakt dediğim gibi durum bu.Neyse çok uzattım kızlar hepinizin yorumları çok değerli benim için .Özellikle benim durumumda olup ,aynı yollardan geçip mutlu olanlar da yorum yaparlarsa çok sevinirim :)
Arkadaslar merhaba .Konularımı bilenler bilir
Ya hiç şaşırmam biliyor musun dkjddjEvlilik olsa senle olur diyor bi bakmışsın 3 ay sonra düğünü var
Ya erkek milletine -hele bizim toplum erkeklerine- kuku var ama aya çıkman lazım deseler, aya merdiven dayarlar. Yaşla başla hiç alakası yok.33 yaşında adam böyle küçük hesaplardaysa çok yazık
dış görünüşe aşırı takıntılıyım demenize karşılık yazdım. eski eşle ilgili baya yorum alan bir konunuz vardı orda da size zerre kıymet vermeyen eskiDeğişen çok şey oldu da siz hiçbir yorumu okumayip bunları yazmışsınız neyse zorla okutamayiz değil mi
Çocuk için zorİnanın ben artık hicbisey soylemiyorum onu Allah'a havale ettim benim evladım ben tarafindan çok seviliyor değer görüyor benim içim rahat düşünsün..
Rutky, bu düşüncelerle çok üzerler seni.33 yaşında adam böyle küçük hesaplardaysa çok yazık
Atlantistebiranka aslında öyle biri biliyr musun yani çok ilişkisi olmuş istese her istediği insanla birlikte olur.Gecmiste tanıdığım bir insan olduğu için biliyrm .Ama şoyle bir şey geliyor aklıma ilişkimiz olmuştu fakat biseyler yaşamamistik onu deneyimlemek için mi böyle davrandı bilmiyorum ya çözemedim pek .Ya hiç şaşırmam biliyor musun dkjddj
Ya erkek milletine -hele bizim toplum erkeklerine- kuku var ama aya çıkman lazım deseler, aya merdiven dayarlar. Yaşla başla hiç alakası yok.
Kadına doymuş, olgunlaşmış erkek candır.
Evet haklısınız ben de dönüp okuduğumda kendime inanamiyorum çünkü ben ben olmaktam çıkmışım .Dış görünüşe önem versemde karakterin de ne kadr kıymetli olduğunun farkındayım artk çünkü bu bya acı şekilde öğrendim.dış görünüşe aşırı takıntılıyım demenize karşılık yazdım. eski eşle ilgili baya yorum alan bir konunuz vardı orda da size zerre kıymet vermeyen eski
eşin tek özelliği yakışıklı olmasıydı yanlış mı hatırlıyorum
kişiler ve konular aklımda kalmaz ama sizinki saç baş yolduran cinstendi
tek sorun çocuğunun olması diyen adam hakkında 1 dakika düşünmemelisiniz. ne demek çocuğun problem. kurban ol benim çocuğuma derim. kimse evladımın tırnağından kıymetli olamaz ki bi de onu problem olarak görsün. ama çocuksuz insanların çocuklu insanlarla evlenmesini doğru bulmuyorum. gerçi ben bi kere boşanınca evlenmeyi de saçma buluyorum da o ayrı konuÖnceliğim zaten evladım fakat bahsettiğim kişinin açık kapı bırakmasi benim kafamın karışmasına sebep oldu . Sonrasında da baya olumsuz baktı mesela çocuk konusuna arada bı yaziyor faln.Aslinda düzgün adamdır amaç ne niye böyle yapıyor anlamadim
Ben şöyle dusunuyorum elbet Rabbin güzel planlari vardır bizim bilmediğimiz o yüzden üzülmüyorum ona adapte şekilde yaşıyorumÇocuk için zor
Sonuçta erkek evlat ve bir baba figürü gerekli
Takıntı yapar mı yapar. Hani bi sevişseydim bari diye içinde kalmış bile olabilir. Böyle hemen evlilikten bahseden erkeklere güvenmem ben. İlla çıkıyor bi bit yeniği.Atlantistebiranka aslında öyle biri biliyr musun yani çok ilişkisi olmuş istese her istediği insanla birlikte olur.Gecmiste tanıdığım bir insan olduğu için biliyrm .Ama şoyle bir şey geliyor aklıma ilişkimiz olmuştu fakat biseyler yaşamamistik onu deneyimlemek için mi böyle davrandı bilmiyorum ya çözemedim pek .