Boşanmış çocuklu kadın ve bekar erkek sorunsalı

Önceliğim zaten evladım fakat bahsettiğim kişinin açık kapı bırakmasi benim kafamın karışmasına sebep oldu . Sonrasında da baya olumsuz baktı mesela çocuk konusuna arada bı yaziyor faln.Aslinda düzgün adamdır amaç ne niye böyle yapıyor anlamadim

eski berbat kocanızı dış görünüşünden dolayı seçip dünyanın kaç bucak olduğunu anladığınızı sanmıştım ama değişen bir şey olmamış anlaşılan
Değişen çok şey oldu da siz hiçbir yorumu okumayip bunları yazmışsınız neyse zorla okutamayiz değil mi

Yengec aslında düzgün bı adamdır karakterlidir yani boyle düşünüyorsa da yazık

Evladınızın problem edilmesi neden tuhaf geldi ki?
Bekar çocuksuz bir erkek gözünden bakıyorum. Durduk yerde damdan düşer gibi bir çocuk sorumluluğuyla evlenmiş olacak. Kendi seçimi olmayan. Bana kendi evladımın sorumluluğu zor geliyor. Sürekli bana bağımlı olması. Ha diyince tiyatroya sinemaya gidememek. Arkadaşlarımla buluşamamak. Kuaföre bile gidememek.
Bir erkek kolay kolay başkasının çocuğu için kendini bu yükün altına sokmaz.
Bence sorun yaşamamak için kendiniz gibi çocuklu insanlarla görüşmelisiniz ki onun için de çocuğunuz azıcık büyümeli bence.

gayet normal değilmi çocuğun proplem olması , ne kadar küçük bi sorun gibi görüyorsunuz. insanlar ikinci çocuğu yapmıyor maddi manevi ,

yarın o çocuk kolej isteyecek cep tel isteyecek ilgi isteyecek , niye başkasının çocuğuyla ilgilenmek zorunda kalsın . ben kendi çocuğumla ilgilenemiyorum masrafları arttı .

hadi ikinci çocuğu yaptınız, adam öz çocuğunu sevemeyecek . ayrım olmasın diye . hafif görmeyin çocuk mevzusunu

Boşanır boşanmaz sırtlan gibi gezinmeye başlamışlar etrafınızda. Seçici olmalı ve kendinize süre tanımalısınız. Boşanalı daha çok olmamış gönül işlerini bir süre askıya alın. Ayrıca hiç evlenmemiş ya da çocuğu olmayan biri sizin çocuğunuz olmasını hele ki küçük çocuğu sorun edebilir, yadirgadiyabilir, bundan korkabilir bu çok doğal. Çocuk çok ciddi bir sorumluluk çünkü. Yurdum erkeği daha kendi çocuğunun sorumluluğunu alamıyor, kendi çocuğunu kabullenemiyor. Taze boşanmış kadına sırtlan gibi çökmeye çalışan değil de daha aklı başında, sorumluluk sahibi insanlarla iletişime geçmeye ihtiyacınız var. Ama ondan önce zaman ayırın kendinize. Yeni ayrılıklar, taze yaralar hata yapmaya çok açık bir psikoloji oluşturuyor.

Arkadaslar merhaba .Konularımı bilenler bilir

Beni/konularımı biliyorsunuz diyen üyelerin de , nedense profili de gizliye alınmış olur.(!)

Dış görünüş sizin icin en son kriter olmali. Onceliginiz oglunuza iyi abilik yapacak, babasi cocugunuzu gormek istemedigi icin rol model olabilecek bir erkek olmali. Ayrica bekar erkeklerle gorustugunuz surece bu problemi yasayacaksiniz. Sizinle evlenmek isteyen erkekler begenmediginiz ama cocugunuzla tanismak isteyenler. Cocugunuzla tanissin diye yalvardiginiz adamla degil, cocugunuzla seve seve tanisacak bir adamla beraber olun. Cocugunuzun hayatini bir heves ugruna bir daha karartmayin

Evlilik olsa senle olur diyor bi bakmışsın 3 ay sonra düğünü var
Ya hiç şaşırmam biliyor musun dkjddj
33 yaşında adam böyle küçük hesaplardaysa çok yazık
Ya erkek milletine -hele bizim toplum erkeklerine- kuku var ama aya çıkman lazım deseler, aya merdiven dayarlar. Yaşla başla hiç alakası yok.
Kadına doymuş, olgunlaşmış erkek candır.

Değişen çok şey oldu da siz hiçbir yorumu okumayip bunları yazmışsınız neyse zorla okutamayiz değil mi
dış görünüşe aşırı takıntılıyım demenize karşılık yazdım. eski eşle ilgili baya yorum alan bir konunuz vardı orda da size zerre kıymet vermeyen eski
eşin tek özelliği yakışıklı olmasıydı yanlış mı hatırlıyorum
kişiler ve konular aklımda kalmaz ama sizinki saç baş yolduran cinstendi

İnanın ben artık hicbisey soylemiyorum onu Allah'a havale ettim benim evladım ben tarafindan çok seviliyor değer görüyor benim içim rahat düşünsün..
Çocuk için zor
Sonuçta erkek evlat ve bir baba figürü gerekli

Atlantistebiranka aslında öyle biri biliyr musun yani çok ilişkisi olmuş istese her istediği insanla birlikte olur.Gecmiste tanıdığım bir insan olduğu için biliyrm .Ama şoyle bir şey geliyor aklıma ilişkimiz olmuştu fakat biseyler yaşamamistik onu deneyimlemek için mi böyle davrandı bilmiyorum ya çözemedim pek .

Evet haklısınız ben de dönüp okuduğumda kendime inanamiyorum çünkü ben ben olmaktam çıkmışım .Dış görünüşe önem versemde karakterin de ne kadr kıymetli olduğunun farkındayım artk çünkü bu bya acı şekilde öğrendim.

tek sorun çocuğunun olması diyen adam hakkında 1 dakika düşünmemelisiniz. ne demek çocuğun problem. kurban ol benim çocuğuma derim. kimse evladımın tırnağından kıymetli olamaz ki bi de onu problem olarak görsün. ama çocuksuz insanların çocuklu insanlarla evlenmesini doğru bulmuyorum. gerçi ben bi kere boşanınca evlenmeyi de saçma buluyorum da o ayrı konu

Takıntı yapar mı yapar. Hani bi sevişseydim bari diye içinde kalmış bile olabilir. Böyle hemen evlilikten bahseden erkeklere güvenmem ben. İlla çıkıyor bi bit yeniği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…