- 4 Nisan 2022
- 139
- 230
- 42
Çocuğuna soğuk davranan biriyle birlikte olmaman çok doğru hareket. Boşanmanın üzerinden bir yılı geçtiyse de artık hayatı paylaşacak birini araman da çok doğal. Dış görünüşten daha ziyade sana ve çocuğuna ne kadar değer verecek, ilişkinize ne kadar emek harcıyacak ve sana ne katacağını odaklan. Yarın hepimiz yaşlanacağız. Huyu güzel olsun. Takıntı yapma ne boyu ne de yakışıklılığı.Arkadaslar merhaba .Konularımı bilenler bilir bir sene oldu boşanalı ve iki yaşında bi oğlum var .Uzun zamandır girmiyordum konuda acmadm bu geçen zaman zarfında.Konuya gelecek olursak boşandıktan sonra ,evlilik öncesinde konuştuğum kişilerden yazanlar oldu. İki üç kişi dört sene öncesi eski eşimi tanımadan önce konuştuğum insanlardı hatta biriyle yüz yüze görüştük.Tabi hiçbiri evlenmemiş geçen dört beş senelik süre zarfında .Konuşuluyor boşanmam öğrenilince "sıkıntı yok ,gorusuruz, zaten olgunlaştık belki herşey daha güzel farklı olur" cümlelerini duyuyorum fakat oğlum olduğu öğrenilince üç yuz altmış beş derece dönüyorlar .Arada bı iki kişi oldu oğlumla da tanımak isteyen olumsuz bakmayan tabi yine bekar onlara da ben ısınamadm beğenmedim .Yüz yüze görüştüğümüz kişiyle mesela görüştük gayet güzel geçti ara ara konuşmalarda oluyr fakat adam bı türlü oğlumu kabul edemiyor .O dillendirmesede ben bunu hissedyr anlıyorum .Bir kere de üstü kapali söyledi tek problem çocuğunun olması diye ki bu kişi gecmiste çok değer verdiğim bir insandı.Henuz çok erken biliyorum evliliğe hazır da değilim fakat tabiki düzgün bir ilişkim olsun isterim .Bu hep böyle mi gidecek diye dusunuyrm bazen .Tamam kendim de kolay bir insan olduğumu iddia etmyrm dış görünüş odaklıym takıntı derecesinde oğluma ılımlı bakan insanları da ben beğenmeyip şans vermiyorum .İlla bekar olsun gibi bir dusuncem de yok boşanmış çocuğu olan bir insan daha çok isterim hatta fakt dediğim gibi durum bu.Neyse çok uzattım kızlar hepinizin yorumları çok değerli benim için .Özellikle benim durumumda olup ,aynı yollardan geçip mutlu olanlar da yorum yaparlarsa çok sevinirim :)
Yanlış adres öyleyse hiç işim olmazTakilmaktir amaci o zaman.
Sen onların arkasından kapat kapıyı. Onlara bırakma. Çocuğu olan sorumluluğu olan sensin neticede.Öyleyse açık kapi da birakmayacaklar seninle seneler sonra tekrar görüşmemiz kader demycekler
Tamam , kader işte bir insanla seneler sonra görüşmek.Öyleyse açık kapi da birakmayacaklar seninle seneler sonra tekrar görüşmemiz kader demycekler
Teşekkür edrm yorumunuz için .Tabiki karakter de çok önemli ilk evliliğim bu yüzden bitti. Kıymet bilmeyen ne yapsam yaranamadğm çok kötü karakterli biriydi ama işte böyle de bir yapım var çok etkilenmeden diğer noktalara bakamyrm .Hayırlısı artıkÇocuğuna soğuk davranan biriyle birlikte olmaman çok doğru hareket. Boşanmanın üzerinden bir yılı geçtiyse de artık hayatı paylaşacak birini araman da çok doğal. Dış görünüşten daha ziyade sana ve çocuğuna ne kadar değer verecek, ilişkinize ne kadar emek harcıyacak ve sana ne katacağını odaklan. Yarın hepimiz yaşlanacağız. Huyu güzel olsun. Takıntı yapma ne boyu ne de yakışıklılığı.
Bakın haklısınız fakat önceki sayfada yazdım kişi şu an bildiği halde arada yazıp yokluyor hayatımda biri var mı diye .Bu durum üzüyor beni .Aslında en başta konusmamam gorusmemem gerekti diye dusunuyrm artık.Çünkü diğerleriyle konuştuk yalnzca ,fakat onunla görüştük te yıllar sonra tabi ki bu etkiledi beni.Tamam , kader işte bir insanla seneler sonra görüşmek.
Şanslarını denemek istemişler. Sizi çok sevmeleri küçücük çocuğa cicibabalik yapacakları anlamına mı geliyor? Duyunca topuklamislar işte, ne güzel
Yalandan "ay o benim de oğlum" dese, iki sene sizinle evli hayatı surdurse sonra sizin de çocuğunuzun da hayatından küt diye çıksa 'cocukla olmuyor' diye daha mı iyi?
Bekar olduğunuzu düşünün . En büyük aşkınız, brad pittten yakışıklı adamla tekrar denk geldiniz. Bu bir kader diye düşündünüz. Sizi yemeğe çıkarttı,boşandım dedi. İyi,güzel ,hayaller vs kuruyorsunuz. nihayet yıllar sonra beraber yuva kurabilirsiniz,kader sizi yeniden bir araya getirdi, kuşlar,kelebekler... Sonra diyor ki; "bir tane de kızım var,bicirik. Velayeti bende"
O pembe panjurlu ev hayalleriniz yıkılmaz mi??
*Yıllar önce çok hoşlandığım birinin iki dünya güzeli kızı olduğunu öğrenmiştim. Ama çok tatlı kızlardi,hatta oyuncak reklamında oynuyorlardı. Baba ile farklı kıtada oldukları için birkaç ayda bir iki hafta alırdı babası. Benim o zamanlar yaşım daha küçüktü (25) ama kızlara kanım kaynamisti. Tabii ki evlenmedim ama adamın binbesyuz harika özelliği olsa iki kızı bonus sayıp evlenedebilirdim. Yani elbet sizin cocugunuzu şirin bulup kani kaynayan bir adam bulabilirsiniz. Bu kadar aceleci olmayın ama
Evladımın babasıyla iletişimi yok aramaz sormaz fakat tabiki karşıdaki insanlar için bunun çok ta önemli olduğunu dusunuyrm.Aslında konuyu acmam iyi oldu .Benim gibi bu durumu tuhaf karşılayan yok .Ben boşanmış ve çocuklu olduğum için objektif mi düşenemiyorum acaba? ya da sevmeye sevilmeye çok önem veren ,sevilirse her şey asılır diye düşünen bir insan olmamla da ilgili olabilirÇocuklu kişinin hayatındaki öncelik her zaman çocuğu olacak ve ister istemez eski eşiyle iletişimi sürecek
Yeniden çocuk sahibi olmak isteyecek mi o da muamma ama bekar taraf baba olma duygusunu tatmak isteyebilir
O yüzden boşanmış bekar fark etmez de
Ben çocuklu kişilerin çocuklu kişileri daha iyi anlayabileceğini düşünüyorum
Bir de henüz yeni ayrılmış sayılırsınız
Enerjiniz oğlunuza verin derim
Zaten doğru kişi çıkacaksa günün birinde karşınıza çıkacaktır.
Amin çok ta güzel anlatmışsınız . Aslında şöyle ben yengec burcuyum evdi, aileydi bunlara çok önem veririm hani öyle özgür bir ruhum da yoktur .Bazı şeylere fazla özlem hissetmem benim karakterimle ilgiliRutky bence başlığıniz yanlış. Şu an mevcutta ki bekar olan adamla bence görüşmeyin. Çünkü sizi olumsuza çekiyor.
Fakat evlendiniz ayrıldınız diye de beğenmediğiniz sevmediğiniz birisi ile evlenecek değilsin iz.
Tabi ki içiniz ısınacak. Tabi ki beğeneceksiniz. Yoksa neden evlenesiniz ki?
Size tavsiyem şu an çok yeni herşey. Baktınız sizi olumsuz hissettiriyor direk eleyin. Yani evlenemeyi bosverin çay kahve bile içmeyin. Ciddi söylüyorum.
Ayrıca zaten doğru insan dediğimiz kişi karşınıza çıktığında çok hesap yapamıyor insan. Herşey bir akış içerisinde oluyor. Fakat yine de içinizi rahatsiz eden ve içinize sinmeyen birşey olduğunda insanlara yeniden şans vermeyin.
Umarım çok karışık anlatmamisimdir. Ve işinize çok karışıyor gibi olmam.
Ayrıca ben aşık olmadan asla evlenmem demiştim çünkü bence evlilik sıfır mantıkli bir mesele. Özgürlüğün sinirlaniyor, sorumluluğun artıyor gibi gibi. Herhalde bakınca iyi ki evlenmisim dedirtecek birisi ile evlenmeliydim.
Umarım bundan sonra hep güzel şeylerle karşılaşırsınız.
Niye tuhaf olsun çocuğu olmamış birisi bunun sorumluluğunu almak ister mi? Siz her ne kadar onun annesi babası var sorumluluk bende desenizde öyle.olmaz malesef. Sadece size göre değil bu işler. Bekar bir kıza da evlenip boşanmış çocuklu bir erkekle yapamazsın zor diyoruz. Boşanmak tabi ki sorun olmaz neden olsun ki. Çocuk öyle mi çocuğunuz var demek hayatınızda 1. Numaralı kisinin asla değişmez olması demek. Çocuk yoksa öncelik çocuk olana kadar ilişkinizin olduğu kişidir.Ya tabiki illa olmalı demiyorum bi yılda kimse olmadı zaten almadim hayatıma .Aslında bu konuda tecrübeli insanların fikirlerini almak için açtım konuyu .Konu birinin olmasından ziyade benim bosanmamn çok normal karşılanıp evladımın problem edilmesi tuhaf bence
Sevgi herşeyi aşar şüphesizEvladımın babasıyla iletişimi yok aramaz sormaz fakat tabiki karşıdaki insanlar için bunun çok ta önemli olduğunu dusunuyrm.Aslında konuyu acmam iyi oldu .Benim gibi bu durumu tuhaf karşılayan yok .Ben boşanmış ve çocuklu olduğum için objektif mi düşenemiyorum acaba? ya da sevmeye sevilmeye çok önem veren ,sevilirse her şey asılır diye düşünen bir insan olmamla da ilgili olabilir
Aslında o kişide aklımın kalmasi şöyle oldu ilişki yok fakat arada yokluyor ."evlilik mutlaka seninle olurdu boşanman hiç problem değil fakat çocuğun var işte şimdi ki dusuncm bu sonra ne olur bilemem "aynen bu cümleyi kurup bı yazıp bı yazmamasi kafamı karistirdi .Rutky bence başlığıniz yanlış. Şu an mevcutta ki bekar olan adamla bence görüşmeyin. Çünkü sizi olumsuza çekiyor.
Fakat evlendiniz ayrıldınız diye de beğenmediğiniz sevmediğiniz birisi ile evlenecek değilsin iz.
Tabi ki içiniz ısınacak. Tabi ki beğeneceksiniz. Yoksa neden evlenesiniz ki?
Size tavsiyem şu an çok yeni herşey. Baktınız sizi olumsuz hissettiriyor direk eleyin. Yani evlenemeyi bosverin çay kahve bile içmeyin. Ciddi söylüyorum.
Ayrıca zaten doğru insan dediğimiz kişi karşınıza çıktığında çok hesap yapamıyor insan. Herşey bir akış içerisinde oluyor. Fakat yine de içinizi rahatsiz eden ve içinize sinmeyen birşey olduğunda insanlara yeniden şans vermeyin.
Umarım çok karışık anlatmamisimdir. Ve işinize çok karışıyor gibi olmam.
Ayrıca ben aşık olmadan asla evlenmem demiştim çünkü bence evlilik sıfır mantıkli bir mesele. Özgürlüğün sinirlaniyor, sorumluluğun artıyor gibi gibi. Herhalde bakınca iyi ki evlenmisim dedirtecek birisi ile evlenmeliydim.
Umarım bundan sonra hep güzel şeylerle karşılaşırsınız.
İnşallah özlemini duyduğunuz herşeye en tatlı şekilde kavusursinuzAmin çok ta güzel anlatmışsınız . Aslında şöyle ben yengec burcuyum evdi, aileydi bunlara çok önem veririm hani öyle özgür bir ruhum da yoktur .Bazı şeylere fazla özlem hissetmem benim karakterimle ilgili
Kesinlikle haklısınız çok yalvardm konuştum gel gör diye, kendisine dönmedim diye evladınida arayıp sormuyor başka yapacak bir şeyim kalmadı .Sevgi herşeyi aşar şüphesiz
Ama onun için de tanıman lazım karşındaki kişiyi sevmen için güvenmen lazım vs
Şartlar da biraz denk olmalı sevginin yanında
Ayrıca çocuğunun babasıyla da iletişim olmalı bence o çocuğun babaya da ihtiyacı var özel günde vs
Aminn çok teşekkür ediyorumİnşallah özlemini duyduğunuz herşeye en tatlı şekilde kavusursinuz
Allah ıslah etsin o babayıKesinlikle haklısınız çok yalvardm konuştum gel gör diye, kendisine dönmedim diye evladınida arayıp sormuyor başka yapacak bir şeyim kalmadı .
Yaa kaç yaşında kadınsın. Sence adamın boşandıktan sonra atmaca gibi sana yazması, çocuğa olumsuz bakıp yine de seni yoklaması 'kalbi kırık dul kadın' olarak gördüğünden olabilir mi? Bazı embesil TC erkeklerinin kafası boyle işliyor,kimse inkar etmesin. Boşanmış kadın=özgür kadın.Bakın haklısınız fakat önceki sayfada yazdım kişi şu an bildiği halde arada yazıp yokluyor hayatımda biri var mı diye .Bu durum üzüyor beni .Aslında en başta konusmamam gorusmemem gerekti diye dusunuyrm artık.Çünkü diğerleriyle konuştuk yalnzca ,fakat onunla görüştük te yıllar sonra tabi ki bu etkiledi beni.
eski berbat kocanızı dış görünüşünden dolayı seçip dünyanın kaç bucak olduğunu anladığınızı sanmıştım ama değişen bir şey olmamış anlaşılanArkadaslar merhaba .Konularımı bilenler bilir bir sene oldu boşanalı ve iki yaşında bi oğlum var .Uzun zamandır girmiyordum konuda acmadm bu geçen zaman zarfında.Konuya gelecek olursak boşandıktan sonra ,evlilik öncesinde konuştuğum kişilerden yazanlar oldu. İki üç kişi dört sene öncesi eski eşimi tanımadan önce konuştuğum insanlardı hatta biriyle yüz yüze görüştük.Tabi hiçbiri evlenmemiş geçen dört beş senelik süre zarfında .Konuşuluyor boşanmam öğrenilince "sıkıntı yok ,gorusuruz, zaten olgunlaştık belki herşey daha güzel farklı olur" cümlelerini duyuyorum fakat oğlum olduğu öğrenilince üç yuz altmış beş derece dönüyorlar .Arada bı iki kişi oldu oğlumla da tanımak isteyen olumsuz bakmayan tabi yine bekar onlara da ben ısınamadm beğenmedim .Yüz yüze görüştüğümüz kişiyle mesela görüştük gayet güzel geçti ara ara konuşmalarda oluyr fakat adam bı türlü oğlumu kabul edemiyor .O dillendirmesede ben bunu hissedyr anlıyorum .Bir kere de üstü kapali söyledi tek problem çocuğunun olması diye ki bu kişi gecmiste çok değer verdiğim bir insandı.Henuz çok erken biliyorum evliliğe hazır da değilim fakat tabiki düzgün bir ilişkim olsun isterim .Bu hep böyle mi gidecek diye dusunuyrm bazen .Tamam kendim de kolay bir insan olduğumu iddia etmyrm dış görünüş odaklıym takıntı derecesinde oğluma ılımlı bakan insanları da ben beğenmeyip şans vermiyorum .İlla bekar olsun gibi bir dusuncem de yok boşanmış çocuğu olan bir insan daha çok isterim hatta fakt dediğim gibi durum bu.Neyse çok uzattım kızlar hepinizin yorumları çok değerli benim için .Özellikle benim durumumda olup ,aynı yollardan geçip mutlu olanlar da yorum yaparlarsa çok sevinirim :)
Taktiğini de araya serpiştirdiği "evlilik olsa senle olurdu" cümlesiyle kapatıyor. Ciddi ilişki düşünen kadını böyle tavlarsın.Yaa kaç yaşında kadınsın. Sence adamın boşandıktan sonra atmaca gibi sana yazması, çocuğa olumsuz bakıp yine de seni yoklaması 'kalbi kırık dul kadın' olarak gördüğünden olabilir mi? Bazı embesil TC erkeklerinin kafası boyle işliyor,kimse inkar etmesin. Boşanmış kadın=özgür kadın.
Kendince seni ilgisiyle simartip senle belki bir iki şey yaşadım umudu var işte. Yoksa oğluna cicibaba olmak falan istemiyor.
O yüzden yoklayip aklını karıştırıyor. Bence onun boş ilgisine kanma, engelle gitsin