- 24 Mayıs 2017
- 7.476
- 14.632
- 33
Benim teyzem bosanip bi cocuguyla bekar bi adamla evlendi 99 da. O yillardaki toplum baskisini hayal edersiniz. Eniste yillarca kizina babalik yapti. Ama hep iyi yonde. Baba kizina onu yapma diyemez mi mesela diyemezdi. Teyzem.izin vermezdi. Eniste cok tatli nahif bi adamdi. Ustune 3 kizlari daha oldu. Gecen yil yine teyzemin ilk evliliginden olan kizi yuzunden bosandilar. Bu kadar surdurmeleri de enistenin hep hep hep alttan almasi sayesindeydi. Ben cocuklu insanlarin cocuksuz insanlarla evlenmemesi taraftariyim. Cunku cocugu olmayan ne kadar iyi olursa olsun, babasi veya annesi yerine koyuldu denirse densn, eninde sonunda bu evliliklerde cocuk yuzunden kriz cikiyo. Ya evlilik bitmesin, bu ikinci herkesin diline sakiz olurum.diye cocugun ezilmesine ses cikarmiyo ebeveynler. Ya da eninde sonunda cocugu ezdirmeyecegim diye asiri orulen duvar yuzunden bosaniyolarArkadaslar merhaba .Konularımı bilenler bilir bir sene oldu boşanalı ve iki yaşında bi oğlum var .Uzun zamandır girmiyordum konuda acmadm bu geçen zaman zarfında.Konuya gelecek olursak boşandıktan sonra ,evlilik öncesinde konuştuğum kişilerden yazanlar oldu. İki üç kişi dört sene öncesi eski eşimi tanımadan önce konuştuğum insanlardı hatta biriyle yüz yüze görüştük.Tabi hiçbiri evlenmemiş geçen dört beş senelik süre zarfında .Konuşuluyor boşanmam öğrenilince "sıkıntı yok ,gorusuruz, zaten olgunlaştık belki herşey daha güzel farklı olur" cümlelerini duyuyorum fakat oğlum olduğu öğrenilince üç yuz altmış beş derece dönüyorlar .Arada bı iki kişi oldu oğlumla da tanımak isteyen olumsuz bakmayan tabi yine bekar onlara da ben ısınamadm beğenmedim .Yüz yüze görüştüğümüz kişiyle mesela görüştük gayet güzel geçti ara ara konuşmalarda oluyr fakat adam bı türlü oğlumu kabul edemiyor .O dillendirmesede ben bunu hissedyr anlıyorum .Bir kere de üstü kapali söyledi tek problem çocuğunun olması diye ki bu kişi gecmiste çok değer verdiğim bir insandı.Henuz çok erken biliyorum evliliğe hazır da değilim fakat tabiki düzgün bir ilişkim olsun isterim .Bu hep böyle mi gidecek diye dusunuyrm bazen .Tamam kendim de kolay bir insan olduğumu iddia etmyrm dış görünüş odaklıym takıntı derecesinde oğluma ılımlı bakan insanları da ben beğenmeyip şans vermiyorum .İlla bekar olsun gibi bir dusuncem de yok boşanmış çocuğu olan bir insan daha çok isterim hatta fakt dediğim gibi durum bu.Neyse çok uzattım kızlar hepinizin yorumları çok değerli benim için .Özellikle benim durumumda olup ,aynı yollardan geçip mutlu olanlar da yorum yaparlarsa çok sevinirim :)