- 3 Eylül 2012
- 21.841
- 57.451
- 798
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Ben adam için kötü hiç bir şey düşünmedim.
Düşünmenin de haksızlık olduğuna inanıyorum.
Kalp kırıcı tek laf etmemiş, şaşırmış ama günü kurtarmak için elinden geleni yapmış.
Kibar biri olduğunu bile söyleyebilirim.
Evleneceğimiz kişinin fiziğine kadar kriter belirleyebiliyorsak, daha önce evlilik yapıp yapmamış
olmasını da önemsemek kadar doğal bir şey yok.
Bu bir tercih meselesidir.
Eksiklik olarak görüp üzülmeye de gerek yok.
Ben bu konularda çok objektif davranırım.
Şahsen hiç evlilik yapmamış biri olsaydım daha önce evlilik yaşamış biriyle evlenmek istemezdim.
Şu gün ayrılsam da kendime kendim gibi 2. evlilik yapacak birini uygun görürdüm.
Çocuğum olsa çocuğu olmasını isterdim, çocuğum yoksa onun da önceki evliliğinden çocuğu olmasın
diye düşünürdüm.
Kızım ya da oğlum yok ama olsaydı ve bir gün evlenmek istiyorum deseydi de kendi dengini bulsun isterdim.
Eksiklik demiyorum bakın ama denklik diyebiliriz.
Sizi en iyi sizin yollarınızdan geçmiş biri anlar bence..
Üzülmeyin.
Elbette siz de bir gün çok mutlu olacaksınız.
Bakış açınızı değiştirmeniz faydanıza olur.
Düşünmenin de haksızlık olduğuna inanıyorum.
Kalp kırıcı tek laf etmemiş, şaşırmış ama günü kurtarmak için elinden geleni yapmış.
Kibar biri olduğunu bile söyleyebilirim.
Evleneceğimiz kişinin fiziğine kadar kriter belirleyebiliyorsak, daha önce evlilik yapıp yapmamış
olmasını da önemsemek kadar doğal bir şey yok.
Bu bir tercih meselesidir.
Eksiklik olarak görüp üzülmeye de gerek yok.
Ben bu konularda çok objektif davranırım.
Şahsen hiç evlilik yapmamış biri olsaydım daha önce evlilik yaşamış biriyle evlenmek istemezdim.
Şu gün ayrılsam da kendime kendim gibi 2. evlilik yapacak birini uygun görürdüm.
Çocuğum olsa çocuğu olmasını isterdim, çocuğum yoksa onun da önceki evliliğinden çocuğu olmasın
diye düşünürdüm.
Kızım ya da oğlum yok ama olsaydı ve bir gün evlenmek istiyorum deseydi de kendi dengini bulsun isterdim.
Eksiklik demiyorum bakın ama denklik diyebiliriz.
Sizi en iyi sizin yollarınızdan geçmiş biri anlar bence..
Üzülmeyin.
Elbette siz de bir gün çok mutlu olacaksınız.
Bakış açınızı değiştirmeniz faydanıza olur.