Boşanmış biri eksik midir?

Ben adamı şu şekilde suçlu bulmadım. Boşandığını öğrenip aynı terhanelerle sizi kullanabilirdide . Ama boşanmanız ona uygun olmadığı için kendince bahanelerle uzaklaşmış. Ve ayrıca eksik falan saçmalığından vazgeçin .boşanmış olmak suç,günah değil . Yen'i boşanmışken kendinize zaman verin .aceleye gerek Yok

O kadar mutlu oldumki sizin adınıza. Çoo çok güzel bir hayat yaşayın eşinizle meleklerinizle inşallah. Benim için şuan kısa bi süre aslında ama ben hemen evlenmeyi değil en azından birbirimizi tanımayı düşünmüştüm ama o istemedi kısmet demekki. Bundan sonra kiminle farklı bi niyetle tanışırsam ilk işim bunu söylemek olcak. Sizin gibi bir hayat inşallah banada kısmet olur çünkü şuan bütüm karamsarlığımla kötü şeyler düşünüyorum hep:KK43:
Seni cok iyi anliyorum 10 yil yasadim bu duyguyu hic ummadigim bir yerde hic olmayacak biri dedigim kisi esim oldu.umudunu kaybetme mutluluk seni bulacak

Hatırlıyorum senin eski konunu.
"Dini sebeplerden dolayı ayrılma, iyi biri olması yeterli, soyledigin kadariyla da cok iyi ve olgun biri" diye diye dilimde tüy bitmisti.

"Şu sitede ne kadar sikayetci olunan koca ya da erkek varsa çoğunluğu müslüman, hani ne hayırlarını görüyoruz? Önemli olan kriterler insanlığı, hayata bakış açısı, sırf musluman değil diye boyle iyi bi adamdan, senle evlenmek isteyen birinden vazgecme" dedim sana sürekli.
O adam müslüman değildi ama, bunun gibi boşanmış kadınları öcü gibi gören, sığ, dar kafali bi adam değildi. Boşanmış olmanı sorun etmemiş hatta söz konusu bile etmemişti.

Al bak bu simdiki adam müslüman, cok hayır gördün değil mi?
Kusura bakma ama o önceki adamı reddettigin için bunu haketmedin diyemem...

Hatırlıyorum senin eski konunu.
"Dini sebeplerden dolayı ayrılma, iyi biri olması yeterli, soyledigin kadariyla da cok iyi ve olgun biri" diye diye dilimde tüy bitmisti.

"Şu sitede ne kadar sikayetci olunan koca ya da erkek varsa çoğunluğu müslüman, hani ne hayırlarını görüyoruz? Önemli olan kriterler insanlığı, hayata bakış açısı, sırf musluman değil diye boyle iyi bi adamdan, senle evlenmek isteyen birinden vazgecme" dedim sana sürekli.
O adam müslüman değildi ama, bunun gibi boşanmış kadınları öcü gibi gören, sığ, dar kafali bi adam değildi. Boşanmış olmanı sorun etmemiş hatta söz konusu bile etmemişti.

Al bak bu simdiki adam müslüman, cok hayır gördün değil mi?
Kusura bakma ama o önceki adamı reddettigin için bunu haketmedin diyemem...

Adam müslüman mı Allah bilir, benim inandığım müslümanlıkta böyle bir saygısızlığa yer yok çünkü...

Adam müslüman mı Allah bilir, benim inandığım müslümanlıkta böyle bir saygısızlığa yer yok çünkü...
Igrenc bir zirva sadece, Islamda bosanmis kadinlarla evlenilmez diye bir sey yok. Peygamber bile ilk evliligini bosanmis bir kadinla yapmis, boyle kafalarin zihniyetleri ne dine ne mantiga uyuyor.

Hic eksil degilim fazlasiyla tamamim hatta.

Siz biraz hayatimda biri olsun derdine dusmus gibi davranmasaniz.
Lise arkadaşlarimla bende bulusurum yer icerim hic ask mesk muhabbeti gecmez aramizda niye gecsin ki arkadas sonucta.

Ask istiyorsaniz aramaktan vazgecin.biraz kendinizi dinleyin
Eksik olmadiginizi kavrayin.
Sonra ask gelir

Ayrica bosanmamin sebebi karsimda ki insani hic ilgilendirmez.canim istedi bosandim isigim sonuklesti bosandim sevgim bitti bosandim.
Tek bilmesi gereken evlendim ve ayrildim.
7 yil oldu ben bosanali 5 yildir erkek arkadasim var adam hic evlenmemis ve bunca zamandir neden bosandigimin detaylariyla ilgilenmez
Hakki yok.
Beni seviyor kizimi seviyor mutluyuz bitti.mutsuz ederse kendisinden de ayrilacagimi biliyor.

Lutfen sizde bir kadin olarak bu actiginiz basligi kendinze yakıştırmayin
Eksiklik nedir kime gore eksiksiniz mesela.

Hiç kusur degil herkesin başına gelebilir.Annem babam genç yaşta evlenip ayrıldı çocuklu olmasına rağmen annem çocuksuz bir Ada'mla evlendi.Tekrar yuva kurdu.Babam tekrar evlendi yuvasını kurdu.Ve sizin çocuğunuz da yok evlenip çocuk sahibi olmak istemeniz gayet doğal.Sadece ilk konuşmalarda söyleyip ona göre buluşmaya devam etmeniz uygun olurdu.O kişinin ilk evliliği olacaksa seçim onun çünkü hiç evlenmemiş birini de isteyebilir veya ailesi istemeyecek diye kendini geri çekmiş olabilir.Sonradan öğrenmiş çünkü.Ve bu onun tercihi.Ayrıca dünyada bir o kalmadı vardır bir hayır.Çocuk olmaması sizin için avantaj ayrıca.

Bundan sonra zaten görüşmeyiz bidaha.bende istemem. Ama karşıma çıkan herkesle aynı problemimi yaşıycam ben? Sanki bu bi sorun yasa kusurmuş gibi önce durumu anlatıp sonra verecegi tepkiyimi bekliycem? Bu gerçekten çok yıpratıcı bi durum. Yeteri kadR üzüldüm zaten istediğim şey bundan sonra mutlu olmaktı..
Herkesle aynı problemi yaşamayacaksın tabiki. Burda ne çok kadın var ikinci evliliğini yapıp, mutlu olan. Benimde birkaç arkadasım var ikinci evliliklerini yapmış olan. Hatta biri hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve hamile şimdi. Hiç canını sıkma, gençsin çocuğun yok, elbet karşına düzgün biri çıkacak ve seveceksin , bu kişi nasip değilmiş ve bu da bahanesi olmuş , umudunu yitirme, zaten daha erken , zaman tanı biraz kendine

Bu toplumda bosanmis bir kadin eksiktir hemde bir zar parcasi eksiktir. Maalesef bu gözle bakiyorlar. Iyi olmus gercek yüzünü erkenden görmeniz. InsAllah karsiniza size layik biri cikar ve cok mutlu olursunuz

Boşanalı daha 8 ay olmamış bu acele neden? Neyin paniğini yaşıyorsun. Bi sakinleş hayatını bir düzene koy.

Ayrıca bu kişiden sana bir cacık olmaz boşuna kendinide kullandırma yol ver gitsin

sana giden yolları kapattın artk sen dedi.

şakayla karışık söylemiş bu cümleyi.. ama herşeyi de açıklamış..

meali şu; "ben erkek istediğini yapar kadın tertemiz erkeğini beklemelidir kafasında bir adamım, evlenip boşanmış olman benim için büyük bir sorun çünkü ben erkek egemen toplumda yetişmiş çok sığ bir bireyim. kadınımın eli ilk kez benim elime değmelidir. ama ben istediğimi yaparım. evlensek büyük ihtimalle de seni tüm sülaleme ezdirecektim."

yapmanız gereken tek şey bu hayatta herşeyin olabileceğini kabul edip yolunuza bakmanız...
çünkü var böyle "beyni yok fikri var" adamlar...
siz evlendiniz ve ayrıldınız diye dünyanın sonunu getirmediniz ya..

sizin için hayat yeni başlıyor lütfen böyle apır sapır adamlar için düşüncelerinizi negatifleştirmeyin..

Kendini eksik falan hissetme. Ben de boşandım. Görüştüğüm kişinin ailesi boşanmış olduğum için istemedi beni. Görüşmüyoruz şu an. Kendimi eksik te görmüyorum. Ailesi istemediyse ve biz evlenmediysek hayırlısı benim için buymuş diyorum mecburen. Tabi zor oluyor ayrılık vs ama napalım. Başa gelen çekiliyor. Ha bu arada İnan bunun eğitimle falan alakası Yok. Tamamen kafa yapısıyla alakalı. Daha önce biriyle görüşmüştüm annesine söylemişti annesi ne olacak ki oğlum ne yaşamışsa helaliyle yaşamış demişti. Sorun olan bizim durumumuz değil bence sorun olan onların bakış açısı.

Kendini eksik falan hissetme. Ben de boşandım. Görüştüğüm kişinin ailesi boşanmış olduğum için istemedi beni. Görüşmüyoruz şu an. Kendimi eksik te görmüyorum. Ailesi istemediyse ve biz evlenmediysek hayırlısı benim için buymuş diyorum mecburen. Tabi zor oluyor ayrılık vs ama napalım. Başa gelen çekiliyor. Ha bu arada İnan bunun eğitimle falan alakası Yok. Tamamen kafa yapısıyla alakalı. Daha önce biriyle görüşmüştüm annesine söylemişti annesi ne olacak ki oğlum ne yaşamışsa helaliyle yaşamış demişti. Sorun olan bizim durumumuz değil bence sorun olan onların bakış açısı.
:KK9:

Böyle korkak ve sığ bir adamla olmamanız çok daha iyi olmuş. İnsan biraz yürekli olur ya, bir de komik komik kendini kötüleme çabalarına girmiş. Herhangi bir kadından hiçbir farkınız yok öncelikle siz bu düşünceyi benimseyin lütfen. Eksiklik bunu sorun eden insanlardadır kendinize güvenin siz. Böyle insanlar her yerde var önemli olan sizin neye inandığınızdır.

Back