Boşanmış biri eksik midir?

adamın taktik komikmiş yalnız. ben türk toplumundan beklenecek derecede sığ, ikiyüzlü, ataerkil kafalı herifin tekiyim ama ı ıh evlnmeyi düşünmüyorum hihiihi... bi akıllı kendisiydi zaten. aman iyi olmuş. ya niyetini gizleyip seni kandırsaydı, daha başka şeyler yaşayıp ayrılsaydı... erkenden olması iyi olmuş. ayrıca her zaman böyle olacak diye bişey yok. bi sürü evlenip ayrılan yeniden evlenen var.

ne kadar agzıyla söylemesede kesinlikle sorun etmiş
böylelerinden uzak durun sizi incitir bide siz defolu degilsinz sonucta sizi sevecek isteyeck biriyle evlenirsinz kesinlikle acele etmeyin ve iyice düşünüp evlenin

Kesinlikle acele ettiğimden değil. Bu durum tamamen tesadüfen gelişti hiç aklımda yoktu o sürekli iletişim halinde kaldı benimle. Ama en azından başta böyle yaptı. Sonradan daha çok üzülmektense.

Bende sizi ve yazdıklarınızı çok iyi hatırlıyorum. O durum farklıydı ama. Annemle paylaştıktan sonra o da kesinlikle karşı çıktı. O yabancı oldugu için sorun etmedi bence, karşıma çıkacak olak çoğu Türk erkeği sorun yapacaktır bunu sanıyorum. O hiç sorun bile etmemişti ama annem çok karşı çıktı ve daha herşeyin başı oldugu için bende görüşmeyi bıraktım.
Benim üzüldüğüm konu bundan sonra yaşayabileceklerim. Her kişide aynı muhabbeti yapmak zorundayım. Ve derdim şuan biriyle birlikte olup evlenmekte değil. Günün birinde illaki biri giricek hayatıma ve bu yaşadıgımın aynısını yaşıycam tekrar..

Bosanmis olmaniz kullanabilirseniz muhtesem bir turnusol aslinda. Boylece butun gerzek adamlari uzak tutabilirsiniz kendinizden. Sakin uzmeyin kendinizi, bir dolu duzgun adam var; eger istediginiz buysa.
Çook tşk ederim.üzmemeye çalışıyorum, o kişi hayatımdan çıktı diye değil tamamen boşanma sebebiyle bu durum yaşandı diye üzülüyorum aslında..

Yazdım ama tekrar yazıyım kesinlikle derdim hayatımda biri olsun değildi. Aklımda bile yoktu, o sürekli yazdı konuştu benimle durumun buraya geleceğini bile düşünmemiştim. Aşk aramıyorum ama sadece bu durum zoruma gitti.

Benim çevremdede var ayrılıp sonrasında çook mutlu evlilikler yapan. Ama ben kötü olanı yaşadım sanırım. En çok zoruma giden o konuşmayı yapıp ertesi gün tamamen iletişimi kesmesi. Sanki ben bi öcümüymüşüm kaçılacak biriymişim gibi davranması.

Harikasınız :)))

Siz de öyle, boşanıp güçlü kalabilen her kadın harika bence

Bundan sonra ümitli olun hep, çok tatsız şeyler de yaşadım ben insanların beni bir kalıba sokma çabası dolayısıyla, ama o insanları tamamen silip yerlerine çok daha değerlilerini ve değer verenleri koydum. Acı çektirmek isteyen hiçkimseyi istemiyorum hayatımda artık.
Genelde olduğu gibi sizde de bu Tatsız olayların ardından tatlı bir hayat ve huzur dolu bir ilişki gelir inşallah.

Düşün ki rabbin swni koruyor, asıl kaçılacak olan o. Gerisini boşver o ne düşünürse düşünsün.

Senin eksik olman değil burada konu. Hiç evlenmemiş biri, evlilik yapmış birini istemeyebilir ve bu çok normal ama senin eksikliğinden kaynaklı değil. Duygusal olarak bunu kaldıramayabilir karşıdaki insan. 2. evliliğini hiç evlenmemiş insanlarla yapanlarda var tamamen karşındakinin düşünceleriyle alakalı.

Tabi ki bir eksiklik değil asla da olamaz..
iki insanın anlaşamayıp ya da kötü şeyler yaşadıktan sonra evliliğine son vermesi kadar doğal birşey Yok..
Onlara göre ne yapmalı kadın çekmeli mi onca çileyi üzüntüyü ? Bu tamamen karşı tarafla ilgili bir durum , ama en başında böyle davranması iyi olmuş görmüş oldunuz en azından neyin ne olduğunu böyle adamlarla ömür de geçmez mutlu da olunmaz hiç gerek Yok.
Benim çevremde çocuğu olup da bekar erkeklerle evlenen arkadaşlarımda var ,herkesin kafa yapısı görüşü bir olmuyor ne yazık ki ; hiç üzülmeyin ben de boşandım 4 yıl oldu şuan ikinci evliliğimi yaptım Allah herkesin karşısına hayırlı merhametli insanlar çıkarsın. Mutlu olacağınız günler gelecek bana İnanın..

Anneniz neden karşı çıktı ki yani sırf yabancı biri sırf müslüman değil diye neden yani bu direniş? Insan insandir ve çokta iyi bi insandı. Zaten yabancilarin böyle konulari sorun etmemesi benim gözümde onları yükselten. Normal olan onlar yani bizimkiler değil.

Aslinda durust davranmis, bazi hanzolar gibi nasilsa bosanmis ben bi askinti olayim dememis..
bosandiniz dite kesinlikle eksik degilsiniz ama o da kendi gibi evlenmemis biriyle beraber olmak isteyebilir, gercekten alinmayin tercih meselesi..
Cok daha duzgun biri cikar karsiniza..
Bakin bir Kivanc Tatlitug nasil evlendi esinden ayrilmis ve kendinden buyuk bi bayanla.. yani butun erkekleri ayni kefeye koymayin, eksik degilsiniz sadece bekar hic evlenmemis biriyle beraber olmak isteyene denk gelmissiniz

KORkularım daha çok arttı aslında ama inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşarım..

Ona da saygı duyuyorum aslında düşünce kendince çok çok haklı. Daha yaşı genç ve hiç evlenmemiş birisiyle hayatını kurmak istemesi çok normal. Ama bana en azından açıkca söyleyebilirdi nedenin bu oldugunu saçmasapan konuşmalar yapmak yerine.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Bütün herkesin yazdıkları o kadar iyi geldiki. Artık onada hak veriyorum hani o da kendince haklı bekar birisiyle evlenmek istemesi çok normal. Sadece zoruma giden hem tek bu nedenden dolayı görüşmek istememesi hemde bana başka başka sebepler subması. Açıkca söyleyeblrdi ben bu durumu kabullenemem yada aileme açıklayamam diye. En azından dürüst olabilirdi

Ben ilk başlarda bu durumu yadırgayacagını düşünmemiştim. Yani hayata bakışı daha olgun daha farklı gelmişti yani gezmeyi eğlenmeyi seven daha farklı kafada biriydi. Demekki bu konu gercekten bambaşkaymış ben bunu anlayamamışım.

Aile yapımıza uygun olmayacağı için. Yani yabancı biriyle yapamayacağımı herkesin bu durumu çok çok yadırgayacagını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…