- 1 Eylül 2014
- 25.908
- 30.322
- 798
- 35
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Meslek olarak eğitimli aslında, ama başka konulardaki bazı konuşmalarını düşündükçe evet aslında haklısınız. Yani birden pat diye görüşmeyi kesmesi tamamen sığlık.
Evet olumsuz bişey söylemedi hatta üzmek istemiyorum seni ben senden çok hoşlandım dedi. Gayet kibarca bizden olmaz demek istedi yani. Ama ben yinede çok kötü hissettim kendimi..Bence bunun sığ olmakla alakası yok, ben evlenmeden önce evlenmiş boşanmış bi adamla evlenmek istemezdim, o kişinin de öyle bir tercihi olabilir yani. Size kibar bir şekilde belli etmiş işte, yolunuza bu tarz düşünmeyen biriyle devam edebilirsiniz. Bu asla bi eksiklik değil, kendinizi üzmeyin bu şekilde.
Herkesin başına gelebilir ki kendiside nişanlısındam ayrılmış ne yaşadıgımı anlaması bilmesi gerekiyodu. Ama o gayet kibarca olmaz bizden dedi. Ve o kadar hoşlandım laflarına rağmen sorun sadece ayrılmış olmam. Bu çok üzücü işte. Ben bundan sonra her karşıma çıkanla bu sorunumu yaşıycam?Senin için çok daha hayırlı olmuş bu vesile ile adamın ne kadar bozuk bir karaktere sahip OLdupunu Görmüş olmuşsun . Bundan sonra hayatına girecek olan kişileri çok çok iyi seç ve asla seni sevmeyen birini alma hayatına asla ...
Ve son olarakta Evlenip ayrılmış olman seni eksik ya da Hatalı yapmaz bunu söyleyen ya da hissettiren Kişilerin de Birgün Evlenip ayrılmayacağı ne malum
Bundan sonra zaten görüşmeyiz bidaha.bende istemem. Ama karşıma çıkan herkesle aynı problemimi yaşıycam ben? Sanki bu bi sorun yasa kusurmuş gibi önce durumu anlatıp sonra verecegi tepkiyimi bekliycem? Bu gerçekten çok yıpratıcı bi durum. Yeteri kadR üzüldüm zaten istediğim şey bundan sonra mutlu olmaktı..Engelleyin sevgili konu sahibesi hiiiiç daha da muhattap olmayın
Diplomalı çomar ayrıca çekilmiyor
Çok üzülmemeye bakın vallahi değmez
Evet olumsuz bişey söylemedi hatta üzmek istemiyorum seni ben senden çok hoşlandım dedi. Gayet kibarca bizden olmaz demek istedi yani. Ama ben yinede çok kötü hissettim kendimi..
Hayır her karşına çıkanla bu sorunu yaşamayacaksın seni gerçekten seven seni sen OLdupun için seven ve herşeyinle kabul edecek biri karşına çıktığında bunların hiçbir Önemi kalmayacakHerkesin başına gelebilir ki kendiside nişanlısındam ayrılmış ne yaşadıgımı anlaması bilmesi gerekiyodu. Ama o gayet kibarca olmaz bizden dedi. Ve o kadar hoşlandım laflarına rağmen sorun sadece ayrılmış olmam. Bu çok üzücü işte. Ben bundan sonra her karşıma çıkanla bu sorunumu yaşıycam?
tabii ki hissetmeniz çok normal, ben de üzülürüm ama bu karşınızdaki insanın kötü olduğunu ya da sizin eksik olduğunuzu göstermez. Siz güçlü ve kararlı bi kadınsınız, boşanmak kolay bi süreç değil. Sizi mutsuz bi hayata mahkum eden evliliğinizi bitirmişsiniz, hatta bu sizin artınız. Boşanma psikolojisiyle de böyle hissediyosunuz daha taze sonuçta. Emin olun bu vesveseler de bitecek zamanlaEvet olumsuz bişey söylemedi hatta üzmek istemiyorum seni ben senden çok hoşlandım dedi. Gayet kibarca bizden olmaz demek istedi yani. Ama ben yinede çok kötü hissettim kendimi..
Hemde nasıl değersiz hissettrdi.. dünden beri kendimde kocaman bir eksiklik bi kusur varmış gibi hissediyorum:/
Umarım dediğiniz gibi olur. Bu durum fazlasıyla etkiledi çünkü beni..Hayır her karşına çıkanla bu sorunu yaşamayacaksın seni gerçekten seven seni sen OLdupun için seven ve herşeyinle kabul edecek biri karşına çıktığında bunların hiçbir Önemi kalmayacak
Kötü oldugunu düşünmüyorum ama sanırım farkında olmadan hoşlanmışım bağlılık kurmuşum istemeden. O yüzdende üzüldüm. Hemde sadece bu neden yüzünden böyle başlamadan bitmesine. Neyse artık umarım bundan sonra aynı sorunu yaşamam tekrar..tabii ki hissetmeniz çok normal, ben de üzülürüm ama bu karşınızdaki insanın kötü olduğunu ya da sizin eksik olduğunuzu göstermez. Siz güçlü ve kararlı bi kadınsınız, boşanmak kolay bi süreç değil. Sizi mutsuz bi hayata mahkum eden evliliğinizi bitirmişsiniz, hatta bu sizin artınız. Boşanma psikolojisiyle de böyle hissediyosunuz daha taze sonuçta. Emin olun bu vesveseler de bitecek zamanla
Çok tatlısınız . Katılıyorum:)Bildiğimiz çomar
Bakın boşanmışsınız yani artık kimden bir halt olmayacağı konusundaki sezgileriniz bilenmiştir
Daha eğitimli erkeklere yönelin, ciddiyim
Bu adam bildiğimiz varoş delikanlısı
Daha salon erkeği tiplerine yönelirseniz üzülmezsiniz
Çıtanızı yüksek tutun derim
Bunu da her yerden engelleyin
Hayatta karşımıza iyi niyetli insanlar çıksın inşallah..ben ikinci evliligimi yaptim, ustelik esimin titri benden daha yuksek idi ve hic evlenmemisti. bir gun dahi yuzume vurmadi. kendine ozguveni olan, sizi candan can bilen bir erkekle hayat kurarsiniz insallah. bu adami dusunmeye bile degmez.
Bunun için yapmanız gereken en önemli şey etrafınızdaki kişileri çok iyi seçmeniz gerekir. Aynı sorunları yaşamamanız için Öncesinde çok iyi Gözlem yapınUmarım dediğiniz gibi olur. Bu durum fazlasıyla etkiledi çünkü beni..
Oncelikle bosandiktan sonra birkac yil kendinizi yasamanizi tavsiye ederim.ben bosandiktan 10 yil sonra evlendim .bosandigimi duyunca benden ayrilan birlikte olmadigim icin terkeden sevgilim de oldu.esime ikinci bulusmada ben evlenip ayrildim dedim eeeeeeee dedi nasil yani eeee dedim eeeeee ne yapayim yani banane dedi gecmisin umrumda degil ama anlatmak istersen dinlerim cocugun varsa bizimle kalir dedi kekeleyerek yok cocugum dedim uzulme bizim olur insallah dedi 6 ay icinde evlendim iki kizim var ornek olmasi acisindan uzulme diye anlatmak istedimBundan sonra zaten görüşmeyiz bidaha.bende istemem. Ama karşıma çıkan herkesle aynı problemimi yaşıycam ben? Sanki bu bi sorun yasa kusurmuş gibi önce durumu anlatıp sonra verecegi tepkiyimi bekliycem? Bu gerçekten çok yıpratıcı bi durum. Yeteri kadR üzüldüm zaten istediğim şey bundan sonra mutlu olmaktı..
Eksik ve kötü olan o sen değilsin, üzülme. Kişiliksiz bir insanmış. Kurtuldun bence.Herkese merhaba,
Beni hatırlayanlar vardır belki. 7-8 ay önce evliliğimi bitrdim. Sonrasında birisi girmişti hayatıma burda fikir almıştm sizden ama dini sebeplerden dolayı görüşmedim tekrar. Çok uzun sürek olmamıştı zaten. Artık mantığımla hareket etmeye çalışıyorum tekrardan yanlış bir karar almamak için. Bu yüzden hislerimden önce mantığım giriyo.
Yakın zamanda liseden tanıdıgım biriyle tekrar konuşmaya başladık ama benim niyetim tamamen arkadaşcaydı. Çünkü eskidende tanıdıgım biri oldugu için başka niyet gelmedi aklıma. Ama bir süre geçtikten sonra bana karşı başka şeyler hissettiğini anladım. Konuştukta iyi anlaştıgımızı farkettim bende. Mesleği ailesi çevresi dışardan bakınca uyumlu geldi bana. İlk kez buluştuk gayet güzel geçti ama hala arkadaşca konuşmalarımız vardı. Ve konuşmasından anladıgım kadaryla evliliği düşünen biriydi.
Sonraki buluşmamızda çok daha iyiydik. Çok iyi anlaştık sevgili gibi olduk. Yani davranışları sözleri onu hissettrdi bana. Ben daha çok ısınmaya başladm. Çok güzel bir gün geçirdik gezdik birlkte eğlendik.
Ama benden bir cvp bekliyodu yani sevgilimiyiz nasıl devam edicez gibi. Ama benim ayrıldıgımı bilmiyodu bende buluşup bu durumu anlatmak istedim.
Buluştugumzda anlattm önce ilk duydugunda çok şaşırdı. Şok oldu hatta. Senin hikayen çok değişikmiş şok oldum dedi. Ayrılıgın nedenini sordu kim istedi fln dedi. Ama şaşırdıgı her halinden bellydi.hatta gülümseyerek çocuk fln yok dimi dedi. Sonra kendisini anlatmaya başladı. O da nişanlanmış olamamış heycanı bitmiş nişanlısı onu değiştrmeyr çalışmış o yüzden ayrılmış. Önceki sevgililerinden de o ayrılmş çünkü alışkanlık olmuş ilişkileri vsvs. Dengesizmş biraz evlilik düşünmüyomuş kendine güveni yokmuş o sorumluluğu alabilcek biri değilmiş.
Tesmen kendini kötülemeye bailadı. Çoğunlugunun doğru oldugunu düşünüyorum ama. Sen cesaret edip evlenmişsin bende o cesaret yok dedi. Sonra ben şaka yoluyla hayattaki şansım bu dedim seninle tanıştım fln dedim ama şakayla. Oldu ozaman ben kalkıyım dedim o anlattıkça yine şakayla. Kendini kötüledi baya ama bi yandanda sevilmek istiyorum bende huzur istiyorm dedi. Ama hiç bunu birlkte yapablrz deneyeblrz mutlu olablrz tarzında cümleler çıkmadı ama çncesinde okdr iyiydikki sevgili gibi olmuştk yani çok güzel şeyler söylüyodu.
Dün akşam noldu neden öyle oldu anlayamadım.ya da anladım aslnda evlenmiş ayrılmış olmam sorundu onun için. Yolda giderken yol konusunda ben bişey söyledim şakayla sana giden yolları kapattın artk sen dedi. Sonrasında bugünde dahil her saat msj atan insan hiçbişey yazmıyo artk. O kadar kötü ve eksik hissettimki kendimi.ne yani evlenip ayrılmış olmasaydım şu an sevgilimi olcaktık biz? Bu nasıl bişeydirki?
Aşık olmadım sevmedim küçük bi hoşlantydı sadece ama bu olan çok zoruma gitti. Hiçbişey hissrtmeseydim bile çok zoruma gideri yinede. En son ayrılırken söylediklerimle seni üzdüm sanırım ama ben kendimi anlattm sana yalan söylemedim ama benden senden gercekten hoşkanmıştım dedi telrar görüşcekmiyiz dedi bende okdr söylediği şeylerden sonra bilmiyorum ama zannetmiyorum dedim.
Hala inanamıyorum hiçbişey yazmamasına aramamasına. Sürekli arayan soran insan.
Dünden beri sığamıyorum hiçbiyere. Tamam bi evlilik yaşadım ama bende mutlu olmak istiyorum bundan sonra bende yuva kurup çocuk sahibi olmak istiyorum. Çok şeymi bu bilmiyorum. Bundan sonra karşıma çıkan her insanda aynı şeyimi yaşıycam ben? Hala kendime gelemedim sanki içime bişey oturdu eksiklik olarak gördü bendeki bu durumu..
O kadar mutlu oldumki sizin adınıza. Çoo çok güzel bir hayat yaşayın eşinizle meleklerinizle inşallah. Benim için şuan kısa bi süre aslında ama ben hemen evlenmeyi değil en azından birbirimizi tanımayı düşünmüştüm ama o istemedi kısmet demekki. Bundan sonra kiminle farklı bi niyetle tanışırsam ilk işim bunu söylemek olcak. Sizin gibi bir hayat inşallah banada kısmet olur çünkü şuan bütüm karamsarlığımla kötü şeyler düşünüyorum hepOncelikle bosandiktan sonra birkac yil kendinizi yasamanizi tavsiye ederim.ben bosandiktan 10 yil sonra evlendim .bosandigimi duyunca benden ayrilan birlikte olmadigim icin terkeden sevgilim de oldu.esime ikinci bulusmada ben evlenip ayrildim dedim eeeeeeee dedi nasil yani eeee dedim eeeeee ne yapayim yani banane dedi gecmisin umrumda degil ama anlatmak istersen dinlerim cocugun varsa bizimle kalir dedi kekeleyerek yok cocugum dedim uzulme bizim olur insallah dedi 6 ay icinde evlendim iki kizim var ornek olmasi acisindan uzulme diye anlatmak istedim
Ben sorun etmez diye düşündüm o rahatlıkla anlatmıştım.çünkü bana karşı baya bişey hissediyodu ona güvendim sanırım. Ama umdugum gibi gitmedi malesef.Aman boşver geri kafalıymış demekki. Evlenip boşanmak kağıt üzerinde olan şeyler, insandan birşey eksiltmez veya arttırmaz.
Çocuğun olsa anlarım. Herkes çocuk sorumluluğu almayabilir ama çocuk yok sen eski sensin. Hala bir kadınsın ve değerlisin. Üzülecek bir durum değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?