- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Asıl sorun aramızdaki bağ değil. Üçüncü buluşmamızda söyledim öncesinde konu açılmadı ve tam olarak aramızdaki şeyler belli değildi. Bende söyleyemedim. Benim zoruma giden birden tammaen görüşmeyi kesmesi ve tek neden benim ayrılmış olmam ve bana açıklamasında bu durumu söylemedi sadece kendisini anlattı.bunu kimisi sorun yapar kimisi yapmaz. bu kadar kisa surede bu akdar bag olusturmaniz ilginc. yok uzun sureyse bu kadar uzun sure soylememeniz de hata.
Herkese merhaba,
Beni hatırlayanlar vardır belki. 7-8 ay önce evliliğimi bitrdim. Sonrasında birisi girmişti hayatıma burda fikir almıştm sizden ama dini sebeplerden dolayı görüşmedim tekrar. Çok uzun sürek olmamıştı zaten. Artık mantığımla hareket etmeye çalışıyorum tekrardan yanlış bir karar almamak için. Bu yüzden hislerimden önce mantığım giriyo.
Yakın zamanda liseden tanıdıgım biriyle tekrar konuşmaya başladık ama benim niyetim tamamen arkadaşcaydı. Çünkü eskidende tanıdıgım biri oldugu için başka niyet gelmedi aklıma. Ama bir süre geçtikten sonra bana karşı başka şeyler hissettiğini anladım. Konuştukta iyi anlaştıgımızı farkettim bende. Mesleği ailesi çevresi dışardan bakınca uyumlu geldi bana. İlk kez buluştuk gayet güzel geçti ama hala arkadaşca konuşmalarımız vardı. Ve konuşmasından anladıgım kadaryla evliliği düşünen biriydi.
Sonraki buluşmamızda çok daha iyiydik. Çok iyi anlaştık sevgili gibi olduk. Yani davranışları sözleri onu hissettrdi bana. Ben daha çok ısınmaya başladm. Çok güzel bir gün geçirdik gezdik birlkte eğlendik.
Ama benden bir cvp bekliyodu yani sevgilimiyiz nasıl devam edicez gibi. Ama benim ayrıldıgımı bilmiyodu bende buluşup bu durumu anlatmak istedim.
Buluştugumzda anlattm önce ilk duydugunda çok şaşırdı. Şok oldu hatta. Senin hikayen çok değişikmiş şok oldum dedi. Ayrılıgın nedenini sordu kim istedi fln dedi. Ama şaşırdıgı her halinden bellydi.hatta gülümseyerek çocuk fln yok dimi dedi. Sonra kendisini anlatmaya başladı. O da nişanlanmış olamamış heycanı bitmiş nişanlısı onu değiştrmeyr çalışmış o yüzden ayrılmış. Önceki sevgililerinden de o ayrılmş çünkü alışkanlık olmuş ilişkileri vsvs. Dengesizmş biraz evlilik düşünmüyomuş kendine güveni yokmuş o sorumluluğu alabilcek biri değilmiş.
Tesmen kendini kötülemeye bailadı. Çoğunlugunun doğru oldugunu düşünüyorum ama. Sen cesaret edip evlenmişsin bende o cesaret yok dedi. Sonra ben şaka yoluyla hayattaki şansım bu dedim seninle tanıştım fln dedim ama şakayla. Oldu ozaman ben kalkıyım dedim o anlattıkça yine şakayla. Kendini kötüledi baya ama bi yandanda sevilmek istiyorum bende huzur istiyorm dedi. Ama hiç bunu birlkte yapablrz deneyeblrz mutlu olablrz tarzında cümleler çıkmadı ama çncesinde okdr iyiydikki sevgili gibi olmuştk yani çok güzel şeyler söylüyodu.
Dün akşam noldu neden öyle oldu anlayamadım.ya da anladım aslnda evlenmiş ayrılmış olmam sorundu onun için. Yolda giderken yol konusunda ben bişey söyledim şakayla sana giden yolları kapattın artk sen dedi. Sonrasında bugünde dahil her saat msj atan insan hiçbişey yazmıyo artk. O kadar kötü ve eksik hissettimki kendimi.ne yani evlenip ayrılmış olmasaydım şu an sevgilimi olcaktık biz? Bu nasıl bişeydirki?
Aşık olmadım sevmedim küçük bi hoşlantydı sadece ama bu olan çok zoruma gitti. Hiçbişey hissrtmeseydim bile çok zoruma gideri yinede. En son ayrılırken söylediklerimle seni üzdüm sanırım ama ben kendimi anlattm sana yalan söylemedim ama benden senden gercekten hoşkanmıştım dedi telrar görüşcekmiyiz dedi bende okdr söylediği şeylerden sonra bilmiyorum ama zannetmiyorum dedim.
Hala inanamıyorum hiçbişey yazmamasına aramamasına. Sürekli arayan soran insan.
Dünden beri sığamıyorum hiçbiyere. Tamam bi evlilik yaşadım ama bende mutlu olmak istiyorum bundan sonra bende yuva kurup çocuk sahibi olmak istiyorum. Çok şeymi bu bilmiyorum. Bundan sonra karşıma çıkan her insanda aynı şeyimi yaşıycam ben? Hala kendime gelemedim sanki içime bişey oturdu eksiklik olarak gördü bendeki bu durumu..
Kesinlikle değil. Konuyu o açtı ee senin önceki aşk hayatın nasıl diye. BEnde gayet normal şekilde üniversiteden sevgilimle evlendik ama sorasında ayrıldık dedim bukadar. Ona çok dilkat çünkü eksiklik gibi söylemedim kesinlkle. ama küçük bi şehirde yaşıyoruz biz ikimizde aynı memleketteniz belki bazı şeylerden çekinmişte olablr diyorum sürekli ya ben kötü biri değilim seni üzmek istemiyoruö diyip durdu. Akşıma bu ihtimalleride getiriyorum napıyımÇocukta bir alangerlik var o kesin.Konuyu daha derin irdeleme k için soruyorum.Acaba sizde 'Boşandım, eksiğim (özür dileriim)' mi gibi davrandınız ister istemez?
tamam ama kimisi bunu sorun edebilir. baglanmadan birakmak istemis olabilir.Asıl sorun aramızdaki bağ değil. Üçüncü buluşmamızda söyledim öncesinde konu açılmadı ve tam olarak aramızdaki şeyler belli değildi. Bende söyleyemedim. Benim zoruma giden birden tammaen görüşmeyi kesmesi ve tek neden benim ayrılmış olmam ve bana açıklamasında bu durumu söylemedi sadece kendisini anlattı.
Hemde nasıl değersiz hissettrdi.. dünden beri kendimde kocaman bir eksiklik bi kusur varmış gibi hissediyorum:/size kendinizi degersiz hissettirecek insanlardan kacinin. bosanmak bir dunya halidir, bir kusur degildir. her insanin basina gelebilir. sizi yasadiginiz, sizi siz yapan degerlerle benimseyip seven biriyle aile olmaniz temennisiylr.
O da olabilirdi kesinlikle. Demeki hayırlısı böyleymiş benim içinDemekki sorunmuş onun için. Olabilir hemen belli etmiş ya belli etmeyip sizi kullansaydı? Öyle bi şerefsiz değilmiş dua edin.
Aslında hiç aklımda yoktu hayatıma birini almak. Tamamen tesadüfi gelişti ve hep o ısrarcı oldu görüşme konuşma konusunda. Bende iyi anlaştıgımızı görünce devam ettrdim. Ama sanırım biraz kaptırmışım bilemiyorum. Allah iyi insanlar çıkartsın karşımıza..Üff dengesiz terbiyesiz çok sinir oldum.. böyle dangalakların sizi incitmesine izin vermeyin.. boşandığınızı öğrendikten sonra u dönüşü yapmış.. görüşelim mi diye sorarken de emin ol cinsel yönden bi şeyler yaşayabileceğini umurak sormuştur.
Böyle pislik herifler olnasına karşın düzgün adamlar da var.. elbet zamanı gelince çıkar karşınıza. Siz iyi ölçüp tartın ve iyice tanımadan kimseye kaptırmayın kendinizi.. bi de illa biri olcak diye koşullanmayın zamanı gelince kendiliğinden gelişiyo her şey zaten
Tamam o zaman, sorun yok.Çocuğun kendine güveni yok.Geçmiş olsun.Bence bir iyilik yapın kurtulduğunuz için.Çünkü bazılarının rengi sonradan belli oluyor.Kesinlikle değil. Konuyu o açtı ee senin önceki aşk hayatın nasıl diye. BEnde gayet normal şekilde üniversiteden sevgilimle evlendik ama sorasında ayrıldık dedim bukadar. Ona çok dilkat çünkü eksiklik gibi söylemedim kesinlkle. ama küçük bi şehirde yaşıyoruz biz ikimizde aynı memleketteniz belki bazı şeylerden çekinmişte olablr diyorum sürekli ya ben kötü biri değilim seni üzmek istemiyoruö diyip durdu. Akşıma bu ihtimalleride getiriyorum napıyım
Meslek olarak eğitimli aslında, ama başka konulardaki bazı konuşmalarını düşündükçe evet aslında haklısınız. Yani birden pat diye görüşmeyi kesmesi tamamen sığlık.Bildiğimiz çomar
Bakın boşanmışsınız yani artık kimden bir halt olmayacağı konusundaki sezgileriniz bilenmiştir
Daha eğitimli erkeklere yönelin, ciddiyim
Bu adam bildiğimiz varoş delikanlısı
Daha salon erkeği tiplerine yönelirseniz üzülmezsiniz
Çıtanızı yüksek tutun derim
Bunu da her yerden engelleyin
Çok doğru. Kimse sormuyo neden ayrıldın ne yaşadın. Milletimiz o kadar tuhafki. Kim ister kurulu düzenini mutlu yuvasını bozmak? Ama yaftalamaya gelince çok başarılıyız maşallah.Niye eksik olasın , bana göre bir evlilik bitirldiyse durduk yere bitmiyor. Asıl mesele eksikliklerden kurtulman anlamı taşıyor boşanman.
Onun kafa da bişeyler eksik. Boşver boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?