• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünüyorum

Çok teşekkür ederim yorumunuz için
İnşallah artık mutlu oluruz kızımla güzel günler yaşarız
Planımız şu babamlar büyük bir eve taşınacak kızımla bana bir oda yapacaklar
Bende çalışacağım kızımın masraflarını babamla karşılayacağız
Hayali bile hoşuma gidiyor :)

Hatayı uzaklarda arama sen kendine, kendin gibi bi es bulmussun. Bu insanın hosuna degil normalde agirina gider. 1 kisiydim kambur 2 kişi döndüm kambur diye. Bosanmayi dusundugun insanla aynı evde yasamak da baya mide ister. Ben seni cozemedim. Aklin pek basinda gelmedi bana.

Selam canım.Bence bu zor durumda eşine yardımcı olman lazım.Baba evinde değil koca evinde git çalış ne bilim sadece ondan bekleme.Senin çocuğun var ilerde çok zor olacak bir kız çocuğu için babasız büyümek inanış zor olacak.Kendini baban sana mecbur hissetme çünkü mecbur değil.Bebeğine babasından başka güzel bakan olmaz.Eşini sevmeye çalış yuvanı bozma canım.Bugün olmaz idare edersin senin imtihanındır.İnş Allah sabrettiğin için verecektir.Sabret eşini yuvanı sev...

Hatayı uzaklarda arama sen kendine, kendin gibi bi es bulmussun. Bu insanın hosuna degil normalde agirina gider. 1 kisiydim kambur 2 kişi döndüm kambur diye. Bosanmayi dusundugun insanla aynı evde yasamak da baya mide ister. Ben seni cozemedim. Aklin pek basinda gelmedi bana.

Ayrıca adami ezikleye ezikleye bezdirmis olmayasin. Tarif ettigin gibi biri hic evlenmezdi. Karılık yapmiosan ailenleysen hep, adam da sana niye kocalik yapsin. Bilmiyorum boyle seyler karsilikli gelio bana. Adamin en azindan çocuğu dusunmesi lazim ama kendini yormasina gerek bile yok babam da babam nasilsa babam halleder diyen bi tip. 1 seneye babana bisey olsa napican senin hayatta baska guvencen yok mu. Insan kendine guvenmeli başta. Biraz aynaya bak derim. Belki bunlara gerek kalmaz.

Ayrıca adami ezikleye ezikleye bezdirmis olmayasin. Tarif ettigin gibi biri hic evlenmezdi. Karılık yapmiosan ailenleysen hep, adam da sana niye kocalik yapsin. Bilmiyorum boyle seyler karsilikli gelio bana. Adamin en azindan çocuğu dusunmesi lazim ama kendini yormasina gerek bile yok babam da babam nasilsa babam halleder diyen bi tip. 1 seneye babana bisey olsa napican senin hayatta baska guvencen yok mu. Insan kendine guvenmeli başta. Biraz aynaya bak derim. Belki bunlara gerek kalmaz.
Midesiz bir insan değilim.
Yorumları okumuş olsanız böyle bir yorum yapmazdınız.
Düşüncenize saygı duyuyorum yinede sizin fikriniz.

Midesiz bir insan değilim.
Yorumları okumuş olsanız böyle bir yorum yapmazdınız.
Düşüncenize saygı duyuyorum yinede sizin fikriniz.

Midesiz demedim henuz yapmadın zaten. Seninle birlikte olmuyorsa bu adam kiminle birlikte oluyor peki? 1sene daha mi durcan kardes gibi bu nasi bi mantik yani illa baskasiyla görünce mi donk etcek. Adamin aldigi para nereye gidio sence?

Midesiz demedim henuz yapmadın zaten. Seninle birlikte olmuyorsa bu adam kiminle birlikte oluyor peki? 1sene daha mi durcan kardes gibi bu nasi bi mantik yani illa baskasiyla görünce mi donk etcek. Adamin aldigi para nereye gidio sence?
Ben zamanında kadınlık görevlerimi yerine fazlasıyla getirdim
Cinsellik, çocuk, ev işleri. Şunu da söyliyeyim bakımsız bir bayan değilim giyinip makyaj yapmayı severim.
Eşime güzel davranışlarda da bulundum
Konuşmalar yaptım.
Evliliğimizin ilk bir senesi babam yardım etmedi zaten hiç
Eşim bana ve çocuğuna hiç bir maddi harcama yapmayınca babam bana ve torununa acıyıp maddi desteklere başladı eşimde suyunu çıkardı.
Babam boşanmamı istiyor ama rahat etmemiz için büyük bir eve taşınmak istiyor hep beraber yaşayalım diye. Babamın yanında işe gireceğim bunun için kızımın iki yaşında olması lazım ki kreşe verebileyim.
Bu yüzden bir sene beklemem gerekiyor.
Babamı kırmak istemiyorum. Üzmek istemiyorum. Mantıklı bir insan var bir bildiği beni o adamla evli tutmayacak zaten.
Ama hemen olmuyor bunlar.
Eşimle aramızda hiçbir ilişki Yok dediğim gibi bu saat oldu eve gelmedi hala. Çalışıyor. Gelincede oturur tv karşısında uyuyakalır bende içeri yatarım. Bu şekilde. Bende çok memnun değilim ama yapacak birşey Yok

Sizin alistirmaniz kötü olmuş ve eşinizin de isine gelmiş babanız para vermese mecburen evini gecindircek ve erkek için çok kötü bi durum problem ediyor muydu bilmiyorum ama çok da onur kırıcı bi evladiniz var sorunlarınızı konuşun çözmeye çalışın herşey para değil hayatta önemli olan huzur eğer sevgimiz gittiyse huzur yoksa bişey diyemem ama evladinizi dusunun

Sizin alistirmaniz kötü olmuş ve eşinizin de isine gelmiş babanız para vermese mecburen evini gecindircek ve erkek için çok kötü bi durum problem ediyor muydu bilmiyorum ama çok da onur kırıcı bi evladiniz var sorunlarınızı konuşun çözmeye çalışın herşey para değil hayatta önemli olan huzur eğer sevgimiz gittiyse huzur yoksa bişey diyemem ama evladinizi dusunun
Arkadaşlar önceki mesajları okursanız anlarsınız ben alıştırmadım. Tekrar söylüyorum eşim para harcamayınca eve babam harcamak zorunda kaldı bizi düşündüğü için.

Arkadaşlar önceki mesajları okursanız anlarsınız ben alıştırmadım. Tekrar söylüyorum eşim para harcamayınca eve babam harcamak zorunda kaldı bizi düşündüğü için.
Anlıyorum canın evine sana çocuğuna ilgisiz sorumsuzsa ayrıl tabi ama iyi de düşün çözüm yolları arayın bi anda kestirip atmayın

Ben zamanında kadınlık görevlerimi yerine fazlasıyla getirdim
Cinsellik, çocuk, ev işleri. Şunu da söyliyeyim bakımsız bir bayan değilim giyinip makyaj yapmayı severim.
Eşime güzel davranışlarda da bulundum
Konuşmalar yaptım.
Evliliğimizin ilk bir senesi babam yardım etmedi zaten hiç
Eşim bana ve çocuğuna hiç bir maddi harcama yapmayınca babam bana ve torununa acıyıp maddi desteklere başladı eşimde suyunu çıkardı.
Babam boşanmamı istiyor ama rahat etmemiz için büyük bir eve taşınmak istiyor hep beraber yaşayalım diye. Babamın yanında işe gireceğim bunun için kızımın iki yaşında olması lazım ki kreşe verebileyim.
Bu yüzden bir sene beklemem gerekiyor.
Babamı kırmak istemiyorum. Üzmek istemiyorum. Mantıklı bir insan var bir bildiği beni o adamla evli tutmayacak zaten.
Ama hemen olmuyor bunlar.
Eşimle aramızda hiçbir ilişki Yok dediğim gibi bu saat oldu eve gelmedi hala. Çalışıyor. Gelincede oturur tv karşısında uyuyakalır bende içeri yatarım. Bu şekilde. Bende çok memnun değilim ama yapacak birşey Yok

Ama bi yerde kopmus bunlar iyi düşün o noktayi. Nasi bu pervasızliga büründü bu adam. Sen hic dedin mi bosanicam diye. Demissindir tutumu ne oldu? Babanin evine himayesine girmen demen ozgurlugunu dürüp babanin eline vermen demen. Sen ilerde nasi bi adamla biseyler yasican babandan izin alarak mi. Omur boyu bekar mi kalcan. Bence sen kendi kendine biseyler yapmaya bi basla. Para verenin düdüğü öter baban da olsa guvenme. Ayni eve girince degisir bazi seyler.

Ama bi yerde kopmus bunlar iyi düşün o noktayi. Nasi bu pervasızliga büründü bu adam. Sen hic dedin mi bosanicam diye. Demissindir tutumu ne oldu? Babanin evine himayesine girmen demen ozgurlugunu dürüp babanin eline vermen demen. Sen ilerde nasi bi adamla biseyler yasican babandan izin alarak mi. Omur boyu bekar mi kalcan. Bence sen kendi kendine biseyler yapmaya bi basla. Para verenin düdüğü öter baban da olsa guvenme. Ayni eve girince degisir bazi seyler.
Eşime hiç boşanmakla ilgili birşey söylemedim söylemem de zaten
Zamanı gelince söyleyeceğim ve bitecek
Zaten boşanmak istiyorum desem de zorlamaz evli kalalım diye. Yuvamızı düşünse böyle sorumsuz davranmazdı.
Babamı tanısaydın böyle bir yorum yazmazdın. Asla beni üzecek birşey yapmaz çok düşkün bana
Zaten çalışıp paramı kazanacağım kızıma bakacağım babamla annemle kızımla kardeşimle mutlu bir hayat istiyorum başka kimsemiz Yok çok düşkünüz birbirimize
Başka erkek konusuna gelince..
Şuan başka erkek düşünemiyorum seneler sonra düşünürmüyüm bilmiyorum
Midem bulanıyor düşününce
Büyük konuşmaktan nefret ederim ama ikinci evlilik düşünmüyorum
Sevgilim olabilir belki boşandıktan uzun zaman sonra kendime gelince normal birşey bu.
Bilemiyorum kafam karışık
Açıkcası kendimi kızıma aileme odaklanmayı düşünüyorum kariyerime..
Biz kadınlar erkekler olmadan da başımızın çaresine bakabiliriz
İllaki içimizdeki sevgiyi bir erkeğin doldurmasına ihtiyacımız Yok
Ben kızıma aşığım ve bu aşk bana bir ömür yeter

Canim kizin cok tatli maasallah tam isirmalik benim yerime op.Kocan diyecegim ama ne kocasi o adamla ilgile soyleyecek guzel bi sey bulamiyorum.Ayrica baban kirayi odemesin sakin sadece sizin ihtiyacinizi alsin.Bence babani uzme bir sene bekle o adamla da muhattap olmazsan bir sene cabuk gecer.Zaten gunde bir saat goruyormussun.Ben sadece kizina uzuldum boyle ilgisiz babasi var

Canim kizin cok tatli maasallah tam isirmalik benim yerime op.Kocan diyecegim ama ne kocasi o adamla ilgile soyleyecek guzel bi sey bulamiyorum.Ayrica baban kirayi odemesin sakin sadece sizin ihtiyacinizi alsin.Bence babani uzme bir sene bekle o adamla da muhattap olmazsan bir sene cabuk gecer.Zaten gunde bir saat goruyormussun.Ben sadece kizina uzuldum boyle ilgisiz babasi var
Sağolasın canım öperim :anne:
Bende sadece kızıma üzülüyorum.. şuan yatak odasında yanımda uyuyor :)
Eşim salonda her zaman ki gibi
İşin ilginç tarafı nefret bile hissetmiyorum
Ne sevgi ne nefret
Nötrüm tamamen
Hiç bir duygum kalmadı. Sadece kızıma olan aşkım
Bu yüzden sabrediyorum zaten ayakta tutuyor
Ama uyuyamıyorum düşünmekten dertlerden :KK51:

Sağolasın canım öperim :anne:
Bende sadece kızıma üzülüyorum.. şuan yatak odasında yanımda uyuyor :)
Eşim salonda her zaman ki gibi
İşin ilginç tarafı nefret bile hissetmiyorum
Ne sevgi ne nefret
Nötrüm tamamen
Hiç bir duygum kalmadı. Sadece kızıma olan aşkım
Bu yüzden sabrediyorum zaten ayakta tutuyor
Ama uyuyamıyorum düşünmekten dertlerden :KK51:
Benimde ayni senin gibi esim vardi dukkan acti olmadi vs hic parasini gormedim nefret bile duymuyordum notr yani.Surekli disardaydi umrumda degildi.Sadece ev arkadasiydik.Bosandim ise girdim bir yildan fazla okdu simdi kafam cok rahat ustumden yuk kalkti.Insallah sende oyle olcaksin hissediyorum zaten adamjn bi faydasi yok ki maddi manevi varligiyla yoklugu bir.Bebisinde cok sansli aslinda mukkemnel bir dede ve annesi var ne guzel .Bende hemen bosanamamistim alti ay hic kavga cikartmadan beklemistim ama zaman cabuk geciyor zaten adamlari gormuyoruz ,giyinip suslenip geziyordum:)

Boşanma bence cocugun var.onun dünyasını yıkma iyi kötü babadır gölgesi bile yeter.sen burda boşan dıyenlere bakma.herkesin evinde sorunu var onlar boşamıyor.Allah sabredenlerle beraberdir bol bol dua et

Maddeye değil ruha değer verme erdemini göstermişsiniz ama yanlış zamanda yanlış insan denk gelmiş...

Düşünmekten eylem kısmına biran önce geçmenizi dilerim ruh sağlığınız için, her saniye biraz daha eksilmeniz demek..Kızınıza zaten varlığı yokluğu bir ,kızınıza güvenip size sırtını dayayan bir adam

Olmazsa başka bir şehre taşınırsınız rahat edemezseniz,yeter ki bir saat daha geçirmeyin ...

Şansınız bol olsun anne-kız :)

Bundan sonra çok güzel sabahlara uyanırsınız endişe etmeyin.

Merhabalar kızlar
Bilenler vardır yine de yazayım
Bir yaşında kızım var
3 seneye yakındır evliyim
Eşimle 1 sene sevgililik dönemi 4 yıldır birlikteyiz
Eşimin maddi durumu iyi değil.
Fakat boşanma sebebim tamamen bu değil kızlar
Ben evlenirken eşimin berber olduğunu kabullenerek evlendim.
Çok parası olmasın lüks hayat yaşamayayım ama bana kocalık çocuğuma babalık yapabilsin maddi manevi kimseye muhtaç etmesin bizi dedim
Ve şöyle birşey var net ve kısa anlatmaya çalışacağım;
Babam gazete sahibi durumu iyi çok şükür
Annemi beni ve kardeşimi kimseye muhtaç etmedi. Eve hep ellerinde poşetlerle gelirdi kimseden para alarak büyütmedi bizi.
Evlendim ve hala daha kızımın ve benim ihtiyaçlarımızı babam karşılıyor.
Kıyafet makyaj, ayakkabı, ıslak mendil aklınıza ne gelirse işte
Şöyle söyliyeyim kızımın Doğum gününü babam yaptı eşim bir kuruş bile harcamadı hediye bile almadı kızımıza
Ben çalışmıyorum eşim bana asla para vermez
Haftada bir 15-20 lira isterim surat yapar babandan iste der :)
Peki eşin ne yapıyor derseniz
Eve soğan patates falan alır çok şükür :)
Kızımın oda takımını bebek arabasını kıyafetlerini hep babam aldı eşim hiçbirşey yapmadı.
Ayrıca kiramızın yarısını babam ödüyor.
Evet eşim berber dükkanı vardı kapattı eleman olarak çalışıyor
Sabah 8 de uyandırıyorum
Salonda yatıyor 10 da gidiyor işe akşam 10 a kadar çalışıyor
Kızımla ve benimle ilgili değil
Beni cafeye götürse sohbet etmez surat yapar
Ve bunlara rağmen ben sen neden böylesin kendini düzelt fedakarlık yap yuvamız yıkılmasın desem kavga çıkarır bağırır artık demiyorum birşey kavga etmek istemiyorum kendine laf söyletmiyor
Güzel dille konuşsam olmuyor sert dille konuşsam olmuyor

Karışık yazmış olabilirim bu rezil hayatı yaşıyorum hala babam bakıyor kısaca bana ve kızıma
Derseniz ki babana yazık niye yapıyor bunları?
Babam yapmazsa eşimin yapmaya niyeti Yok çünkü kızımla bitik halde oluruz babam olmasa şimdiye boşanırdık zaten
Babamla konuştum annemle falan
Boşan bu böyle gitmez ama zamanı var diyorlar
Kızım 2-3 yaşına geldiğinde babamın yanına işe başlayacağım o zaman boşanacağım anlayacağınız bu hayatı 1-2 sene daha çekmek zorundayım
İkinci çocuğu asla düşünmüyorum zaten böyle bir adamla cinsel ilişkimiz asla Yok.

Kızlar destek bekliyorum sizden mutsuzum.
Kendimi kızıma anneme babama kardeşime adapte ettim onlarlayım hep
Eşim sadece akşamları kahve içip uyuyor evde ev arkadaşı gibiyiz

Boşanmış arkadaşlar zorlukları nedir?
Biliyorum saçma bir soru fakat küçük bir yerde yaşıyoruz cahil insanlar illaki evlenmiş boşanmış kadınlara huzur vermiyor laf yapıyor gezmeye bir cafeye gitsen göze batıyor.

Zor dönemi nasıl atlatırım bilmiyorum alışma evresini
İnsanlar laf yapacak diye bu hayatı çekemem
Şimdi kızım küçük anlamıyor

İleri de okula başlayacak okul masrafları çanta kitap parası harçlık parası ne olacak ?
Babası bunları karşılayamaz.
Ömür boyu dedesi bakacak zoruna gidecek.
En azından boşandı bu yüzden dedemle annnem bakıyor desin.
Uzun olmuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum sevgiler
ne güzel babanız arkanızdaymış. Bence beklemeyin ayrılın zaten babanız bakıyomuş size beklemeyi gerektirecek bir durum görmedim .

Boşanma bence cocugun var.onun dünyasını yıkma iyi kötü babadır gölgesi bile yeter.sen burda boşan dıyenlere bakma.herkesin evinde sorunu var onlar boşamıyor.Allah sabredenlerle beraberdir bol bol dua et
Siz şakasınız herhalde:))) Kadının babası olmasa kendi de çocuğu da aç... Evine 5 kuruş katkısı olmayan, kayınpederin sırtına asalak gibi yapışmış bir adama hizmetçilik yapacağına gider anne babasına yapar da hiç değilse hayır duası alır... Çocuğa dedesinin gölgesi yeter asıl...
Tövbe tövbe sabah sabah...

Benimde ayni senin gibi esim vardi dukkan acti olmadi vs hic parasini gormedim nefret bile duymuyordum notr yani.Surekli disardaydi umrumda degildi.Sadece ev arkadasiydik.Bosandim ise girdim bir yildan fazla okdu simdi kafam cok rahat ustumden yuk kalkti.Insallah sende oyle olcaksin hissediyorum zaten adamjn bi faydasi yok ki maddi manevi varligiyla yoklugu bir.Bebisinde cok sansli aslinda mukkemnel bir dede ve annesi var ne guzel .Bende hemen bosanamamistim alti ay hic kavga cikartmadan beklemistim ama zaman cabuk geciyor zaten adamlari gormuyoruz ,giyinip suslenip geziyordum:)[/QUOTE
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız
İnşallah benimde sonum senin gibi olur huzura varırım canım

Maddeye değil ruha değer verme erdemini göstermişsiniz ama yanlış zamanda yanlış insan denk gelmiş...

Düşünmekten eylem kısmına biran önce geçmenizi dilerim ruh sağlığınız için, her saniye biraz daha eksilmeniz demek..Kızınıza zaten varlığı yokluğu bir ,kızınıza güvenip size sırtını dayayan bir adam

Olmazsa başka bir şehre taşınırsınız rahat edemezseniz,yeter ki bir saat daha geçirmeyin ...

Şansınız bol olsun anne-kız :)

Bundan sonra çok güzel sabahlara uyanırsınız endişe etmeyin.
Çok teşekkürler yorumun için canımm
Artık zindan oldu bu hayat bana :KK51:

Back
X