• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünüyorum

Babam bir sene beklememi söylüyor
Büyük bir eve geçeceğiz
Taşınma işleri, babamın yanına işe başlamam,kızımın ikinyaşına gelip kreşe başlaması
Bunu bekliyoruz canım
Bende bir dakika durmak istemem ama babam bir sene diyorsa vardır bir bildiği
Babam zaten ömür boyu bakmaz bu evliliğe izin vermez
Babamda bıktı bir sene sık dişini diyor

ya ama böyle aynı evde iki yabancı gibi bir sene de çekilmez ki,
çocuk için de zor, alışacak bi de babasına...
tabi ailenle hep birlikte karar verirsiniz ama bana çok zor geldi 1 yıl daha beklemek.

Madem bu adamin berber oldugunu bildiginiz halde niye evlendin yani basta hata yapmissiniz para olmadan aşk olmaz
Yanlisiniz var hata bu insanin berber olmasinda degil sorumsuz olmasinda

Bi tanudigim vardi atanamadi berberde calisiyordu sonra ozelde is buldu calisti sonradanda atandi hem kendi ailesine hem kendi ailesine destek biri hatta eside der ailem cok seviyor ogullari gibi onlarada

Yani insanim kisiligini meslegi belirlemez arkadasim

Evliliğimizin ilk bir senesinde babam hiçbirşeye karışmadı.
Adamlığını yapmaya bir sene fırsatı vardı ve yapmadı.
Babamda halime acıyıp sağolsun arkamda durdu.
Sırtımı dayadım diye birşey düşünmeyin
Benim bir talebim olmadı hiçbir zaman babama
Babam bana ve torununa acıdı.
Babam olmasa eşim bize zaten bakamazdı
Ben eşimin zengin olmadığını biliyordum evlenirken ama bunkadarını beklemiyordum

Durum böyleyse bence büyük eve taşınmayı falan beklemeyin şimdiden taşının babanıza

Keske benimde boyle bir babam olsaydi..
Dunyada baska birsey istemzdim..
Simdi itin kopegin agzinda sakiz olmazdim ..
Boyle bir babam olsaydi..
Boyle bes parasiz bir baltaya sap olamayan adamlr nr diye ortaya adamim fiye cikar anlamiyorum ki..
Ne diye bizlerin hayatini mahveder..
Rabbim boyle insanlari bildigi gibi yapsinnn...
Yaşadığımız şehirde herkes babamı çok sever tanınan ve bilinen bir insandır
Bir kişiden senin baban kötü lafını duymadım aksine herkes çok iyidir der herkese yardımı dokunmuştur
Kocam babamın tırnağı olamaz maalesef
Babam çocuklarına torununa karısına çok düşkündür..
ah canım nasıl pişmanım
Eş seçimi çok önemliymiş..

ya ama böyle aynı evde iki yabancı gibi bir sene de çekilmez ki,
çocuk için de zor, alışacak bi de babasına...
tabi ailenle hep birlikte karar verirsiniz ama bana çok zor geldi 1 yıl daha beklemek.
Çocuk babayı görmüyor ki alışsın :)
Eşim kızımın uyku saatinde geliyor eve
İzin günü de Yok zaten
Evet aynı evde bir sene zor ama evli gibi değiliz zaten mesafeliyiz naber nasılsın şeklinde ev arkadaşı gibi konuşuyoruz uyuyoruz o kadar
Aynı yatağı bile paylaşmıyoruz artık
Dün salonda yattı saatini oraya kuruyor
En iyisi böyle olması

Durum böyleyse bence büyük eve taşınmayı falan beklemeyin şimdiden taşının babanıza
Şimdiki eve sığmayız ki çok küçük.
Mecbur bekleyeceğim
Babamıda zorlayıp üzmek istemiyorum
Bana boşanma demiyor
Sadece bir sene zaman ver diyor.
İnşallah iyi olacak çok doluyum..

Çocuk babayı görmüyor ki alışsın :)
Eşim kızımın uyku saatinde geliyor eve
İzin günü de Yok zaten
Evet aynı evde bir sene zor ama evli gibi değiliz zaten mesafeliyiz naber nasılsın şeklinde ev arkadaşı gibi konuşuyoruz uyuyoruz o kadar
Aynı yatağı bile paylaşmıyoruz artık
Dün salonda yattı saatini oraya kuruyor
En iyisi böyle olması
Sanırım eşin de boşanmak istiyor ama söylemeye yüzü yok. Senden bekliyor hamleyi.

18 yasindayim.Annem babam ben 3 yasimdayken bosandi.Ev annemin uzerineydi.Babam nafaka vermezdi benim icin ki mahkeme karari var..Evin faturalarini,market ihtiyaclarini dayim ve dedem karsilardi.Anneme harcasin diye para da verirlerdi.Boyle devam etti bu duzen ben 6 yasina girinceye kadar.Tabi o gunleri cok hatirlamiyorum.Annem ben krese baslayinca calismaya basladi.Dedemden daha az para almaya harcadi.Sonradan faturalari da kendi falan odemeye basladi.Yavas yavas oldu hepsi.Simdi maddi olarak tamamen bagimsiz.Kimseden para almiyor.Dert ettigin sey nasil gecinicem olmasin seni destekleyen bir ailen varsa elbet ac acikta kalmazsin.Cocugun zaten daha kucukmus Allah bagislasin.O anlamaz bile durumu. Bosanma sonrasinda senin ve babasinin tutumu iyi olduktan sonra da hicbir sorun yasamaz kizin.Insanlarin ne dedigine bakma elbet zor zamanlar yasayacaksin ama sonunda huzur var.Hem huzursuz ve mutsuz bir ailedense mutlu ama ayri aile kizin icin daha iyi.Insallah her sey istedigin gibi olur ne diyim.

Merhabalar kızlar
Bilenler vardır yine de yazayım
Bir yaşında kızım var
3 seneye yakındır evliyim
Eşimle 1 sene sevgililik dönemi 4 yıldır birlikteyiz
Eşimin maddi durumu iyi değil.
Fakat boşanma sebebim tamamen bu değil kızlar
Ben evlenirken eşimin berber olduğunu kabullenerek evlendim.
Çok parası olmasın lüks hayat yaşamayayım ama bana kocalık çocuğuma babalık yapabilsin maddi manevi kimseye muhtaç etmesin bizi dedim
Ve şöyle birşey var net ve kısa anlatmaya çalışacağım;
Babam gazete sahibi durumu iyi çok şükür
Annemi beni ve kardeşimi kimseye muhtaç etmedi. Eve hep ellerinde poşetlerle gelirdi kimseden para alarak büyütmedi bizi.
Evlendim ve hala daha kızımın ve benim ihtiyaçlarımızı babam karşılıyor.
Kıyafet makyaj, ayakkabı, ıslak mendil aklınıza ne gelirse işte
Şöyle söyliyeyim kızımın Doğum gününü babam yaptı eşim bir kuruş bile harcamadı hediye bile almadı kızımıza
Ben çalışmıyorum eşim bana asla para vermez
Haftada bir 15-20 lira isterim surat yapar babandan iste der :)
Peki eşin ne yapıyor derseniz
Eve soğan patates falan alır çok şükür :)
Kızımın oda takımını bebek arabasını kıyafetlerini hep babam aldı eşim hiçbirşey yapmadı.
Ayrıca kiramızın yarısını babam ödüyor.
Evet eşim berber dükkanı vardı kapattı eleman olarak çalışıyor
Sabah 8 de uyandırıyorum
Salonda yatıyor 10 da gidiyor işe akşam 10 a kadar çalışıyor
Kızımla ve benimle ilgili değil
Beni cafeye götürse sohbet etmez surat yapar
Ve bunlara rağmen ben sen neden böylesin kendini düzelt fedakarlık yap yuvamız yıkılmasın desem kavga çıkarır bağırır artık demiyorum birşey kavga etmek istemiyorum kendine laf söyletmiyor
Güzel dille konuşsam olmuyor sert dille konuşsam olmuyor

Karışık yazmış olabilirim bu rezil hayatı yaşıyorum hala babam bakıyor kısaca bana ve kızıma
Derseniz ki babana yazık niye yapıyor bunları?
Babam yapmazsa eşimin yapmaya niyeti Yok çünkü kızımla bitik halde oluruz babam olmasa şimdiye boşanırdık zaten
Babamla konuştum annemle falan
Boşan bu böyle gitmez ama zamanı var diyorlar
Kızım 2-3 yaşına geldiğinde babamın yanına işe başlayacağım o zaman boşanacağım anlayacağınız bu hayatı 1-2 sene daha çekmek zorundayım
İkinci çocuğu asla düşünmüyorum zaten böyle bir adamla cinsel ilişkimiz asla Yok.

Kızlar destek bekliyorum sizden mutsuzum.
Kendimi kızıma anneme babama kardeşime adapte ettim onlarlayım hep
Eşim sadece akşamları kahve içip uyuyor evde ev arkadaşı gibiyiz

Boşanmış arkadaşlar zorlukları nedir?
Biliyorum saçma bir soru fakat küçük bir yerde yaşıyoruz cahil insanlar illaki evlenmiş boşanmış kadınlara huzur vermiyor laf yapıyor gezmeye bir cafeye gitsen göze batıyor.

Zor dönemi nasıl atlatırım bilmiyorum alışma evresini
İnsanlar laf yapacak diye bu hayatı çekemem
Şimdi kızım küçük anlamıyor

İleri de okula başlayacak okul masrafları çanta kitap parası harçlık parası ne olacak ?
Babası bunları karşılayamaz.
Ömür boyu dedesi bakacak zoruna gidecek.
En azından boşandı bu yüzden dedemle annnem bakıyor desin.
Uzun olmuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum sevgiler
Eşin biliyor mu boşanmak istedigini?

Canım benim gerçekten zor bir zamandan geçiyorsun. Hani demen gibi sadece parasızlık olsa yettiremese ama yinede sana sevgisiyle ilgisiyle mahcubiyetiyle bunu sana belli etse insan tolere eder. Ama bu arsizligi ele almış iyice. Bence ailenle ciddi ciddi tekrar konuş dayanamadigini soyle boşuna vakit kaybetme o adamla. Öyle birinin çocuğuna ne faydası olacak kendine hayrı yokk. Sanslisin ki ailen arkanda. Bebeğin büyüyünce sende kendi ayakların üstünde durduktan sonra gul gibi yaşarsın Allahin izniyle hiç takma kafana dul kalacaksın laflarını. Güçlü ol.

Ben olsam bi iki sene beklemem.. en kısa zamanda giderim. . Hele böyle bi babam varsa..

18 yasindayim.Annem babam ben 3 yasimdayken bosandi.Ev annemin uzerineydi.Babam nafaka vermezdi benim icin ki mahkeme karari var..Evin faturalarini,market ihtiyaclarini dayim ve dedem karsilardi.Anneme harcasin diye para da verirlerdi.Boyle devam etti bu duzen ben 6 yasina girinceye kadar.Tabi o gunleri cok hatirlamiyorum.Annem ben krese baslayinca calismaya basladi.Dedemden daha az para almaya harcadi.Sonradan faturalari da kendi falan odemeye basladi.Yavas yavas oldu hepsi.Simdi maddi olarak tamamen bagimsiz.Kimseden para almiyor.Dert ettigin sey nasil gecinicem olmasin seni destekleyen bir ailen varsa elbet ac acikta kalmazsin.Cocugun zaten daha kucukmus Allah bagislasin.O anlamaz bile durumu. Bosanma sonrasinda senin ve babasinin tutumu iyi olduktan sonra da hicbir sorun yasamaz kizin.Insanlarin ne dedigine bakma elbet zor zamanlar yasayacaksin ama sonunda huzur var.Hem huzursuz ve mutsuz bir ailedense mutlu ama ayri aile kizin icin daha iyi.Insallah her sey istedigin gibi olur ne diyim.
Canım yorum yaptığın için teşekkür ederim içimi rahatlattın
Böyle bir yoruma ihtiyacım vardı sanırım çünkü kızımda senin yaşadıklarını yaşıyor ve yaşayacak.
Peki babana karşı düşüncelerin nasıl?
Keşke boşanmasalardı dedin mi?
Anneni yada babanı suçladın mı?
Kızım beni yada babasını suçlar mı
Bana hep dedemle annem baktı babamın beş kuruş faydası olmadı diyecek
Nasıl bir durum?

Eşin biliyor mu boşanmak istedigini?
Hayır
Ama aptal bir adam değil anlıyor. Hatta bana seni kaybettim soğudun benden diyor pişkin pişkin
Kendini acındırma numaraları işe yaramıyor artık kararımdan Eminim
Bir sene sonra haber olacak boşanacağımız zaman
Oda zamanın gelmesini bekliyor sabırla bence

Boşanmak ve gezmek arasındaki alakayı anlayamadım? Boşanalı 3 yıl oldu 3 yıldır evde kaldığım gün sayısı iki elin parmağını geçmez. Millet huzur vermez, sen söke söke alacaksın... evliliğinde olmayan huzuru millet vermeyecek, boşanırsan da .. sadece kendiniz olun ve kendinizi düşünün millet size göre şekil alır...

Yanlisiniz var hata bu insanin berber olmasinda degil sorumsuz olmasinda

Bi tanudigim vardi atanamadi berberde calisiyordu sonra ozelde is buldu calisti sonradanda atandi hem kendi ailesine hem kendi ailesine destek biri hatta eside der ailem cok seviyor ogullari gibi onlarada

Yani insanim kisiligini meslegi belirlemez arkadasim

Sonuç olarak berber olarak kalmamış.

Tabiki berber olup ev geçindiren tanıdığım var, ama sizin verdğnz örnek pek olmamış sanki.

Dediğim gibi şuan babamı zor durumda bırakamam
1 sene sonra kızım iki yaşına girince kreşe verip boşanacağım o zaman kadar işim de evimizde hazır olacak
Şuan tek şey beklemek ve kendimi hazırlamak.

Dediğimi yapınca baban zorda kalmıyo zaten kiranın yarısını ve diğer masrafları karşılıyomuş eşin gidince mutfağında faturalarında düşücek eee neyi zora sokuyosun?
Sigortalı çalışıyosa nafakada alırsın kalan kirada tamamlanır oldu bitti işte

Elinden geliyosa evde de işler yapabilirsin nikah şekeri iğne oyası hatta evden çalışan call center elemanları oluyo onuda yapabilirsin .

Back
X