bende 30 yasındayım eşim flört dönemindeykende ben evlenemem sana bi gelecek veremem kendime aileme güvenmiyorum ve bunları ağlayarak söyledi bana bende ona sarıldım ve seninle bi merdiven altında bile yaşamaya razıyım seni seviyorum ikimizde çalışıyoruz genciz hiç kimseye ihtiyacımız yok dedim herşeyi beraber yaptık kimseden 5 kuruş görmedik abim sağolsun biraz destek olmuştu ..evlendiğim günden bu yana ailesiyle yaşıyorum 7 yıl bitti krediyle ev aldık yakın zamanda bitecek borç ...bu arada eşim iş değiştirdi saçma sapan şeylerden ötürü 7 yıldır da zaten iş sorunları bitmedi hep bana yansıttı evliliğimize cinsel hayatımıza kadar o anlattıkça ben daraldım sorunlumu sorunlu bi erkek kardeşi var evin içinde hep sorun diyalogları yok kendi aralarında aile içinde ...ben ilgi sevgi istiyorum birazda bana odaklan benimle ilgilen dediğim zamanda ben buyum böyleyim sana baştan söylemiştim beni değiştiremezsin diyor ve bunu duydugum an zaten beynimden vurulmuşa dönüyorum ,,kötü insan nasıl olur biilmiyorum ama ailemle arkadaşlarımla görüşmeme hiç karışmaz istediğim zaman gider gelirim kalırım buda onu iyimi yapar bilmiyorum tek olumlu yanı bu ? çalışıyorum çocuğum yok ve yorgunluğunu bıkkınlığın dibine vurmuş durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum boşanmayı düşünüyorum çünkü ne zaman konuşsam ben buyum sana söylemiştim diyor utanmadan....birde hep benim dürtmem gerekiyor yemeğe çıkalım ,gezelim şu yatırımı yapalım gibi şeyleri hep ben söylüyorum demesem öyle yerinde sayacak oturacak çocuk yok bide çocuk olursa nasıl uğraşıcam nasıl başa çıkıcam bu adamla işi çok düzensiz kendine güveni hiç yok sıfır nasıl bi baba olur ondan..bende 30 yaşındayım anne olmak istiyorum artık sabrım kalmadı bunca şeyden sonra rabbim yardımcım olsun
Adam evlenmeden önce kendini acındırmış, siz de ona sevgiyle sarılmışsınız şimdi de bu iyi niyetinizi suistimal ediyor bence..
Aynı şeyi soylemişiz neden bir polemiğe giriyorsunuz?Ahh ahhh,
Bence genc kizlara kurs acilmali, akillari bahar havalarinda gezinirken, hayatin gercekleri diye.
Konu sahibim kendiniz etmis kendiniz bulmussunuz malesef. Cok uzuldum durumunuza. En azindan cocuk yapmamissiniz buna sevindim sizin adiniza. Eyer dayanamiyacaginiz dusunuyorsaniz, direk bosanin.
Aynı şeyi soylemişiz neden bir polemiğe giriyorsunuz?
belki kendi evinize geçerseniz kendi düzeninizi daha rahat kurarsınız...borç bitmek üzereymiş nasılsa
Çalışıyormuşsunuz zaten.
Kararınızı verdiyseniz yolunuza bakın.
Eşiniz böyle olabilir ama sizin de istekleriniz var ve ne zamana kadar bunlar görmezden gelinebilir.
Fedakarlık çift taraflı olur.
Tek kişinin birşeylerden feragat etmesiyle sadece ertelenir sorunlar, çözülmez.
Kolaylıklar diliyorum sizin için...
Hmm bayanın yaşı 30 olunca genç kız diyerek uzerime alındım kusura bakmayın.. Evet haklısınız o kadar genç kör bir sevgiyle öyle durumlara düşüyor ki. Üstelik uyarılara rağmen herkesi elinin tersiyle iterek.. Sonra da erkekler ne de olsa benim sozumden çıkmaz, benim için herşeyden vazgeçti diyerek hayatını zindana çeviriyorlar. Keşke herkes kalbinden once bir mantıgına danışabilse..Polemige girmek icin yazmamistim, sizinle hemfikirdim. Yanlis anladiniz.
ailesiyle niye yaşıyorsunuz? kendi evinize çıkın bari, şöyle aileden uzak.
Ortada sizin gördüğünüz bir fedakarlık yoksa işleri yoluna koyacak bir çabadan bahsetmek zor maalesef.teşekkür ederim Allah razı olsun.. ama ona söylediğim zaman fedakarlık yapan tek sen değilsin diyor bende yapıyorum diyor evet yapıyosrun diyorum ama kadın olan benim biraz farklı davranılmayı haketmiyormuyum diyorum yapabileceğim bi şey yok diyor
maddi sıkıntılar sebebiyle ailesinin yanında yaşamak durumunda kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?