• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmayı düşünüyorum fakat cesaretim yok :(

peki ailesine düşkünlüğü nedir eşinizin ?
benim durumum da seninkine biraz benziyor. bende 7 aylık evliyim 222 yaşındayım. eşimin evi va ama kayınvalidemde kalıyoruz kayınvalidem tek yaşıyor. yaşlı olduğu için tek bırakamıyoruz birde benim evim çalıştığım yere uzak kalıyor gece gec saatlerde gidemiyorum tenha olduğu için. korkuyorum. kayınvalidemde rahat edemiyorum rahat hissedemiyorum kendimi. eşimde annesinin yanında değişiyor. benimle ilgilenmiyor aynı sizin eşiniz gibi bir adım atmıyor ben yapalım yapıcaz deyip ısrar edersem bi konunun üstünde durursam yapıyor. kendi kendine düşünüp çabalamak yok. bende borçları beraber ödemek için çalışıyorum görümcelerim

Ben mi yanlış okudum ayol?
Tüp bebe neden denediniz deli divane değilken?
Yanlış anlamayın cidden haddim değil bunları sormak da inanın çok merak ediyorum,bu kadar sıkıntının içinde bebe yapma düşüncesi nasıl akla düşer?
Su an değilim onu demek istiyorum 2 yıl kadaroönce denedik tüp bebegi

[QUOTbağları maalese00, post: 37676687, member: 636219"]peki ailesine düşkünlüğü nedir eşinizin ?[/QUOTE]
Aile baglari maalesef kotu ama annesine bağlıdır ama bu beni Rahatsiz etmiyor kayinvaldem iyi bi kadin

Kocan kendisi soyluyor ben buyum diye. Siz de 7 yildir katlanmissiniz.

Siz katlandikca da iyice alismis "ben buyum" demege.

Anladigim kadariyla seviyorsunuz kocanizi. Diger taraftan da bosanmayi dusunuyorsunuz.
Ortada duygusal bag olunca daha da zor oluyor boyle kararlar almak

Kocan kendisi soyluyor ben buyum diye. Siz de 7 yildir katlanmissiniz.

Siz katlandikca da iyice alismis "ben buyum" demege.

Anladigim kadariyla seviyorsunuz kocanizi. Diger taraftan da bosanmayi dusunuyorsunuz.
Ortada duygusal bag olunca daha da zor oluyor boyle kararlar almak
Sevgim var evet ,ama bu durumu yasamakta artik çok fazla yoruyor zaman su gibi geçiyor ve yapılması yasanmasi gereken her şeyi benim söylemem dusunmem gerekiyor artik ve bazen sertlesiyorda üslubu

bende 30 yasındayım eşim flört dönemindeykende ben evlenemem sana bi gelecek veremem kendime aileme güvenmiyorum ve bunları ağlayarak söyledi bana bende ona sarıldım ve seninle bi merdiven altında bile yaşamaya razıyım seni seviyorum ikimizde çalışıyoruz genciz hiç kimseye ihtiyacımız yok dedim herşeyi beraber yaptık kimseden 5 kuruş görmedik abim sağolsun biraz destek olmuştu ..evlendiğim günden bu yana ailesiyle yaşıyorum 7 yıl bitti krediyle ev aldık yakın zamanda bitecek borç ...bu arada eşim iş değiştirdi saçma sapan şeylerden ötürü 7 yıldır da zaten iş sorunları bitmedi hep bana yansıttı evliliğimize cinsel hayatımıza kadar o anlattıkça ben daraldım sorunlumu sorunlu bi erkek kardeşi var evin içinde hep sorun diyalogları yok kendi aralarında aile içinde ...ben ilgi sevgi istiyorum birazda bana odaklan benimle ilgilen dediğim zamanda ben buyum böyleyim sana baştan söylemiştim beni değiştiremezsin diyor ve bunu duydugum an zaten beynimden vurulmuşa dönüyorum ,,kötü insan nasıl olur biilmiyorum ama ailemle arkadaşlarımla görüşmeme hiç karışmaz istediğim zaman gider gelirim kalırım buda onu iyimi yapar bilmiyorum tek olumlu yanı bu ? çalışıyorum çocuğum yok ve yorgunluğunu bıkkınlığın dibine vurmuş durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum boşanmayı düşünüyorum çünkü ne zaman konuşsam ben buyum sana söylemiştim diyor utanmadan....birde hep benim dürtmem gerekiyor yemeğe çıkalım ,gezelim şu yatırımı yapalım gibi şeyleri hep ben söylüyorum demesem öyle yerinde sayacak oturacak çocuk yok bide çocuk olursa nasıl uğraşıcam nasıl başa çıkıcam bu adamla işi çok düzensiz kendine güveni hiç yok sıfır nasıl bi baba olur ondan..bende 30 yaşındayım anne olmak istiyorum artık sabrım kalmadı bunca şeyden sonra rabbim yardımcım olsun
Ama dogru soyluyo esiniz bastan soylemis sizde kabul etmissiniz simdi memnun degilseniz ayrilmaktan baska care yok bebek olmadan ayrilin bence

Canım senin evlilik böyle gider.değişecek diye kendini kandırma.çocuğunda yokken kurtul derim.25 yılık evliyim.hepdeğişir.diye beledim.aynı hiçbir değişiklik olmadı.sorumsuz Luğu.iyice çoğaldı.tek tesellim.çocuklarım.onlar olmasa çekilmezdi.böyle bir adamdan kurtul derim.çocuklarım dışında hayatım bomboş geriye baktığımda

çok teşekkür ederim yorumlarınız için inanın durup geriye baktığım zaman hep beklemişim işini toparlar, morali hep bozuk olurdu inşallah pozitif olur ,canını sıkma herşey düzelir diye diye yıllar geçti ..en çok üzüldüğüm konu da bu iş takıntıları yüzünden düzenli bi cinsel hayatımız olmadı ve doğal yoldan anne olma ihtimalimde doğal olarak hiç olmadı tüp bebek denedik 2 yıl önce oda tutmadı dr lar bariz bir sorun yok aslında olmaması için diyorlar ama oda olmadı ..
Belkide hayırlısı buydu.

ben çocuk istiyorum ama deli divane değilim ,olaya zaten mantık çerçevesinde bakmaya çalışıyorum kocam kendini toparlamıyor ben çocuk istiyorum bu şekilde devam etmek doğrumu ne yapmalıyım sorum buydu zaten demek istediğim yani .. sanırırm yanlış aksettim
Canım önce çok iyi düşünmelisin boşandıgında kendi ailen senin yanında olurmu, eger senin yanında olmazlarsa o yaşta dul kalmak çok kötü herkes farklı gözle bakıyor senin ne kadar içinde bişey olmasada bende aynı şeyleri yaşadım görücü usulü 18 yasında evlendim elti kayınvalide aynı evde 1 sene yaşadık borçlar bitene kadar sonra kiraya çıktık benimkinin yalan söyleme ve kahveye gitme huyu vardı dogru düzgün işi yoktu bi çalıştıgı yerde 2 ay anca çalışıyordu ayrıca çok sorumsuzdu böyle böyle 7 sene evli kaldık bizimde çocugumuz yoktu evliligime baktıkca hiç içimden çocuk yapmak gelmedi normal yollada olmazdı bizimde öyle bi birlikteligimiz yoktu, aileme yinede hiç bişeyi belli etmiyordum sabrede sabrede dayanamadım en sonunda kararımı verdim boşanacaz bugün dedim ve o gün gittik boşandık 25 yaşındaydım 2 sene sonra tekrar evlendim şuan çok mutluyum eşim sorumlulugunu biliyor aileside çok iyi bebek düşünüyoroz tedavi oluyorum... Yani kısacası çok iyi düşünüp karar vermen lazım huylu huyundan vazgeçmez...

sana bi gelecek veremem kendime aileme güvenmiyorum demesi ayrı şey!!! sana sevgi, ilgi alaka gösteremem demek ayrı birşey!

yani siz maddi manevi her konuda yanında olmayı kabul ettiniz. ben ilgi sevgi istiyorum birazda bana odaklan benimle ilgilen dediğinizdeki açıklaması bu olmamaz. Çünki ikisi apayrı bir şey. Bunu eşinize söyleyen ve eğer sana sevgi göstermem ilgilenmem deseydin, seninle asla evlenmezdim deyin.

Beraber yaparız varsın biseyin olmasın... demekle en büyük salaklığı yaptğımızı farkedemiyoruz. Bi yılcık ailenlede otururum deyincede hayatımızı b.mbk ediyor sonrada basımızı hanği tasa vursak bilemiyoruz.. beceriksiz müsrif kıskanç ve ilgisiz ana kuzusyla yaşamanın darlığında boğulup bi çikar yol bulamıyorz... gecmş olsun bana bi kızım var.. ea oda çevre baskısı tabi..
Kaç kurtar diycemde..
Evini almşsn artk mutlu günler yakındır...

t: 37677947 .!.:
Canım senin evlilik böyle gider.değişecek diye kendini kandırma.çocuğunda yokken kurtul derim.25 yılık evliyim.hepdeğişir.diye beledim.aynı hiçbir değişiklik olmadı.sorumsuz Luğu.iyice çoğaldı.tek tesellim.çocuklarım.onlar olmasa çekilmezdi.böyle bir adamdan kurtul derim.çocuklarım dışında hayatım bomboş geriye baktığımda
O kadar uzuluyorum ki emek sevgi cefa ne gerekiyorsa yaptigimi düşünüyorum ama bazen bazı insanları yada olayları degistiremiyoruz allah evlatlarinizi bagislasin sizide onlara

Canım önce çok iyi düşünmelisin boşandıgında kendi ailen senin yanında olurmu, eger senin yanında olmazlarsa o yaşta dul kalmak çok kötü herkes farklı gözle bakıyor senin ne kadar içinde bişey olmasada bende aynı şeyleri yaşadım görücü usulü 18 yasında evlendim elti kayınvalide aynı evde 1 sene yaşadık borçlar bitene kadar sonra kiraya çıktık benimkinin yalan söyleme ve kahveye gitme huyu vardı dogru düzgün işi yoktu bi çalıştıgı yerde 2 ay anca çalışıyordu ayrıca çok sorumsuzdu böyle böyle 7 sene evli kaldık bizimde çocugumuz yoktu evliligime baktıkca hiç içimden çocuk yapmak gelmedi normal yollada olmazdı bizimde öyle bi birlikteligimiz yoktu, aileme yinede hiç bişeyi belli etmiyordum sabrede sabrede dayanamadım en sonunda kararımı verdim boşanacaz bugün dedim ve o gün gittik boşandık 25 yaşındaydım 2 sene sonra tekrar evlendim şuan çok mutluyum eşim sorumlulugunu biliyor aileside çok iyi bebek düşünüyoroz tedavi oluyorum... Yani kısacası çok iyi düşünüp karar vermen lazım huylu huyundan vazgeçmez...
. İki ay onceailemle konuştum beni destekliyor ailem ama iyi düşün diyorlar sonra üzülme diye senin adına çok sevindim allah mutluluğunu daim etsin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat versin inş. Boşanmış biri olmak yeni bir insan ve ailesini tanımak korkuyorum oda iyi gitmezse

Beraber yaparız varsın biseyin olmasın... demekle en büyük salaklığı yaptğımızı farkedemiyoruz. Bi yılcık ailenlede otururum deyincede hayatımızı b.mbk ediyor sonrada basımızı hanği tasa vursak bilemiyoruz.. beceriksiz müsrif kıskanç ve ilgisiz ana kuzusyla yaşamanın darlığında boğulup bi çikar yol bulamıyorz... gecmş olsun bana bi kızım var.. ea oda çevre baskısı tabi..
Kaç kurtar diycemde..
Evini almşsn artk mutlu günler yakındır...
evet kişi kendine edermis dogru söz hakkımizda hayırlı olani Rabbim çıkarsın ins.

sana bi gelecek veremem kendime aileme güvenmiyorum demesi ayrı şey!!! sana sevgi, ilgi alaka gösteremem demek ayrı birşey!

yani siz maddi manevi her konuda yanında olmayı kabul ettiniz. ben ilgi sevgi istiyorum birazda bana odaklan benimle ilgilen dediğinizdeki açıklaması bu olmamaz. Çünki ikisi apayrı bir şey. Bunu eşinize söyleyen ve eğer sana sevgi göstermem ilgilenmem deseydin, seninle asla evlenmezdim deyin.
ben o kadar çok toparlanması içinne yapabilirime oodaklanmisim ki sizin bu dediginizin ayrımını bile kendim yapamamisim tespitiniz için tesekkur ederim konusacagim bu şekilde tekrar

[QUOTinşaallah . gelin, post: 37681749, member: 629662"]Rabbim yardimcin olsun hakkinda hayirlisi olsun[/QUOTE]
Amin insaallah

. İki ay onceailemle konuştum beni destekliyor ailem ama iyi düşün diyorlar sonra üzülme diye senin adına çok sevindim allah mutluluğunu daim etsin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat versin inş. Boşanmış biri olmak yeni bir insan ve ailesini tanımak korkuyorum oda iyi gitmezse
Saol canım tşk ederim bende çok korkuyordum 1 ay da tanıştık evlendik buda görücü usulü oldu ama şükür Allahıma çok iyi çıktı kendiside aileside üzerime titriyorlar Allahım sanada hayırlısını versin herşeyin başı nasip kısmet

Back