boşanmayı düşünen kadınlar okusun lütfen!!

Bütün erkek kuzenlerim babası gibi aslında. Ama benim kardeşim gerçekten çok efendi ve saygılıdır. Eğer ilerde eşine de babam gibi davranırsa onu asla affetmem. İnşallah eşiniz de korktuğunuz gibi olmaz ve çok mutlu olursunuz :)

İnşallah boşanmak zorunda kalmazsınız ve çok mutlu bir evliliğiniz olur eşinizle ömrünüz boyunca :)

Canim Benim, Allah sana kolaylik versin. Insallah ilerde cok mutlu olursun, deger kiymet Bilen insanlarla karsilasmani dilerim. Cok üzüldüm . Bencede anneni cesaretlendir ve bosasin o adami. Annen ve kardesinle birlikte tasinin gidin oralardan uzaklasin, baska bir sehire yerlesin, sizi bulamasin o adam. 3ünüzde calisirsaniz cok rahat gecinirsiniz Insallah, tabii söylemesi kolay Yapmasi zor olabilir. Birlikten kuvvet dogar annen kardesin ve Sen biribirinize kenetlenin. Sakin kurtulus olarak görüp evleneyim deme, bide sevgiline bu problemlerinden bahsettme, olurda ilerde evlenirseniz önüne gelebilir bunlar. Dikkat et Canim. Insallah kurtulursunuz en kisa zamanda o Adam dan ve cahil ailesinden

Eşim zaten benim korktuğum gibi kuzum

İnşallah senin kardeşin mükemmel bi eş, baba olur, inşallah yaşadıkları kendisini olumlu bi şekilde etkiler ve akrabalarınıza benzemez...
Senin de inşallah mükemmelll bi hayatın olur.
Ki bence ikinizi de iyi bi gelecek bekliyo

Canım... O kadar haklısın ki...

Kuzum senin yapabileceğin en iyi şey hiçbir şekilde onların işine karışmaman ve bir an evvel kendi hayatını kurmaya bakman.

Mümkün olduğunca uzak dur..

Merak etme kimse kendini öldürmez.

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun..

İnşallah boşanmak zorunda kalmazsınız ve çok mutlu bir evliliğiniz olur eşinizle ömrünüz boyunca :)
Amin herkesin yuvası mutluluk saçsın inşallah. Daha dün okulda bir çocuk penceden bahçeye şişe attı baya yaramaz mış herhalde aşşağı geldiğinde ağlıyordu. Ve herkes çocuğa yükleniyor du. Öğrendim ki ailesi boşanmış. Dedim o çocuk neler yaşıyor kim bilir biraz anlayışlı olun. Boşanmadan önce de böyleydi diyorlar. Yahu kim bilir o sırada da evinde neler oluyor du. İnsan lar çok acımasız. Içim sızladı yavruya

Benimde eşim öyle kavga etsekte tepkisizkalır genelde kırsa da büyütmeyelim diye gönlümü almaya çalışır ama ben küçücük bişeyde bile hemen olur böyle şeyler diyemiyorum.Komşumuzdan kavga gürültü sesleri geldiğinde bile kulaklarımı kapıyorum küçük çocuk gibi .Anneni destekle bak biz annemi ikna ettik kadın bıraktıgeldi yanımıza zamanında sende yanında ol.

Ben sana kesinlikle katiliyorum
ve yasadiklairmiz biraz benziyo birbirine
ayni bizdede babamin ailesi yuzunden hep kavga ediliyodu dedigin gibi babam sirf ailesinden nbirisi istedigi icin annemi doverdi
aldatmalarin haddi hesabi yok fotolar videolar vs vs rezillik diz boyu
17 yasimdayken artik hersey ustume ustume geliyodu ergenlk cagindayim birisine asik oldum sirf evden kurtulmak icin onunla evlendim onunlada olmadi bi kizim oldu bebegim 6aylikken ayrildim kimisinin gozunde yanlis yaptim kimisinin gozunde en dogrusunu yaptim
cocugum hic bi zaman tartismamiza sahit olmadi ben ayrildim annemle babamda 25yil evlilikden sonra ayrildilar annem babamdan cok cekti evlilik boyunca ayrildi baska bi cekti 60milyar borc odedi ama ayaklari uzerinde duruyo evini bile aldi babami sorsaniz ayin ortasi gelmeden acim diye milletten para istiyo calismiyo borc ustune borc kumar oynuyo bisuru sey......
onlarin bosanmamis olmasi benim hayatima bedel oldu !!
ama ben kizim ayni seyi yasasin istemedim ayrildim
pismanmiyim hayir
Allah pisman etmesin
Allah kolaylik versin yardimcin olsun canim

nesi saçmalık anlamadım.okumadım çünkü,ne bir paragraf,ne imla kurallarına uyum,ne de ilgi çekici bir konu.
ayrıca konu sahibi gayet olumlu bir cevap vermişken,size ne oluyor anlamadım?

Sonuna kadar okumayı başardım. Çocuk sahibi olmak ehliyete bağlanmalı diye boşuna demiyoruz.
Malesef şiddet uygulamanın ve kendisine uygulanmasına izin vermenin tahsilatla alakası yok. Babam ve annem köyde doğmuş büyümüş insanlar. Babam çocukken İstanbul'a çalışsın diye gönderiliyor ve ne sevgi ne şefkat hiç görmüyor ama anneme daha bir fiske vurmamıştır. Bize de sevgisini belli etmez sevgi sözcüğü kuramaz ama sevdiğini biliriz. Annem de tahsil sahibi bir kadın değil ama kendisine şiddet gösterilmesine izin verecek bir kadın değildir.

Diğer taraftan eşim de huzursuz bir ailede büyümüş. Anne baba kavgasının çok olduğu bir evde büyüdüğü halde sakin biridir. Ama bu ona bazı psikolojik izler bırakmış. Panik atak gibi..
Kesinlikle aynı evin içinde çocuğu bahane ederek kedi köpek misali yaşamaksa ayrı ayrı çocuğa faydalı olmayı düşünmeli artık insanlar.

Çok üzüldüm durumuna,maalesef çoğu anne baba çocuklarını düşündüklerini söylemelerine rağmen çok bencil davranıyorlar en kötüsü de benciil olduklarının farkında bile değiller.
Bende huzursuz bir ailede büyüdüm bu nedenle de çok erken yaşta evlendim, sırf ailemde ki huzursuzluklardan kaçabilmek için. Ama eşimle de mutlu olamadım maalesef, mutsuz olmama rağmen boşanamadım, hala da boşanmaya cesaretim yok. En azından mesleğim var ve kendi paramı kazanabiliyorum. Yaşım ilerliyor olmasına rağmen çocuk hiç düşünmüyorum, düşünemiyorum. Senin gibi, benim gibi, bizim gibi çocuklar yetişmesini istemediğim için....

Düşüneceğiniz bir çocuğunuz yok ama siz varsınız. Kendinizi düşüneceksiniz önce. Mutsuzsanız neden boşanmıyorsunuz? Hayata bir kere geliyoruz

nesi saçmalık anlamadım.okumadım çünkü,ne bir paragraf,ne imla kurallarına uyum,ne de ilgi çekici bir konu.
ayrıca konu sahibi gayet olumlu bir cevap vermişken,size ne oluyor anlamadım?

Doğru olan, okuyamadıgınız konuyu kapatıp, çıkmanız ve yorum yapmamanız. Daha İLGİ ÇEKİCİ konuları aramanızdı.

Herneyse daha fazla mesaj yazarak konuyu dağıtmayalım.

Kendini dusunen,hatalar yapan bi babaya sahip olmak zor ama bencil bi anneye sahip olmak daha da zor.

Insallah anlattiklariniz 'ayy ben kocami seviyorum,cok dovmuyo ya arada vuruyo 'deyip her turlu imkani oldugu halde rahatim bozulmasin diye bosanmayan kadinlarin akillarini baslarina getirir. Pek sanmiyorum ama...

Insallah cok mutlu bi hayatiniz olur,bu yasadiklarinizi unutturur.

çocuğum için boşanmıyorum lafları hepsi yalan. kendi gurursuzluklarını çocuklara yüklüyolar

Benim hikayemin hemen aynısı babam şuan o kadınla evli benim. Seni çok iyi anlıyorum vermek istediğin mesajı hem de çok çok iyi. Çocuklar için boşanmamak daha çok üzüyor çocukları Aslında. Bir de bu konu açıldı mı bir daha kapanmıyor her kavga her kavgada çıkıyor kirli çamaşırlar.. Boşanmak böyle durumlarda en iyisi
Bir de çocuklarını eşlerinize karşı sakin kullanmayın istedikleri Zaman görüşebilsinler lütfen..

Kesinlikle katiliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…