boşanmayı düşünen kadınlar okusun lütfen!!

Uzun uzun yazmışsınız çok teşekkürler. Böyle şeyler okumak içimi ferahlatıyor iyi ki varsınız

Uzun uzun yazmışsınız çok teşekkürler. Böyle şeyler okumak içimi ferahlatıyor iyi ki varsınız
Ya esas sen iyiki varsin. Oyle dusun. Ailen seni ilgilendirmesin artik.
Buyumussun.. evet insan sevgi saygi dusunulmek,hep bekliyo ailesinden ama. Kapasite yoksa da zorlama. Muhtemelen kucuklukten gelen seyler bizi boyle yalnz hissettiriyo ta.. anne babamizin ilgisiz ve dusuncesiz davranislariyla sekilleniyoruz falan.
Ama dedigim gibi. Kendi ailenizi olusturma vaktoniz geliyor artik. Ozlemini cektiginiz gibi bi aile kurabilirsiniz. Anne babaniz da siz gidince birbrlerini mi yerler,bosanirlar mi naparlarsa yaparlar bosverin.
Bizim ailede de bizimklern arasinda iletisimi hep ben sagladim. Hala benden medet umarlar. Annemle babam brbrleriyle konusmak.yerine sen soyle sunu yapsin,sen dyince yapar blmem ne diye araya hep beni soktular.
Siz esiniz olcak kisiyle iletisiminizi saglam tutun. Ilerde cocuklariniz da cocuk oldugunu hissetsin :)

Merhaba yaşadıklarımız yaşımız aynı bende üniversite okuyorum bizim evimizde sizinki gibiydi ve bizimkiler 2011-2012 gbi evleri ayırdı,2013 te boşanma davaları oldu ama annem o an 3. Kardeşimi yeni düşürdüğünden dava da düştü ve 3 yıl açılamadı. Bu yıl açılır ama inan bizim de evler ayrılmadan dayak hakaret küfür kavga oldu annem baba tarafının borçlarını ödememizden bıkmıştı. Neyse sonra babam işten ayırıldı annenizle de anlaşamıyoruz deyip evi de ayırdı ( tabiki bu bahane çünkü annemi aldattı evinde çamaşır makinesinde kendi gözümle 17 yaşında olmama rağmen tesadüfen kadın kıyafetleri çamaşırları buldum) neyse sadede geleym bende senin karakterindyim neşeli şen şakrak ancak çabuk sinirlenirim işte bu da bilinçaltı ayrıca 1.5 yıldır ilişkim var ama senin gibi korkularım var. Kardeşim de kardeşin gibi içine kapandı yani sorumsuz babalar, düşüncesizler insanı mahfediyor. Ancak hayata 1-0 önde başlıyoruz çünkü o kadar sorumsuz bir babam var ki her işimi kendim yapmayı öğrendim hiç korkum yok hayattan, aklım başımda ve deli cesaretim yerinde o nedenle artık umursama ve kendin kardeşin annen ile mutlu ol

Buna gerçekten çok ama çok sevindim. Yazma amacım hem içimi dökmek hem de annelerin çocuklarının gözünden bakmasını sağlamaktı
Çok düşündüm kararı alırken sonradan huzuru hissettikçe doğruluğun farkına vardım.Bunları yaşadığınız için oğlumun ne hissedeceğini anlayabileceğinizi düşünüyorum içimi çok rahatlattınız teşekkür ederim.

annenizi babanız dan kurtarın bence bu kadar ksra bakmayin ama karaktersiz bir adam la evli kalmasi sinir hastası olur.kadın dedigin de gurur olmalı bsbaniz çok günahkâr nasıl hesap verecek ahirette bilmem.ama insan Allah korkusu olan biriyle evlenmeyi önce gerçekten cooookkk onmemliiii

Ailelerimizi seçemiyoruz maalesef. Söylediğim gibi ama, gerçekten genç kızken es ve evlilik icin yapılan dua kabul oluyor. Şimdiki aklım olsa tüm vaktimi en ince ayrıntısına kadar dua etmeye ayırirdim:) Bilinçlisin ki buyuklerdeki hataları görebiliyorsun. Bosver, sen annenim yaptığını düşündüğün hatalarını ileride yapmamaya çalış. Umarım gönlünce, seni seven ve sana saygılı Mutlu olabileceğin insanlarla dolu hayatın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…